rezillikten baska bir sey degil, dalga gecmekten farksiz. |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (34. sayfa)
-
-
Bunu kastetmiştim, aynı uyarı rus hesaplarında da çıkıyor. Yani gametime alma satma olayı bitti diyebiliriz sanıyorum
-
Hearthstone daha guncelllenmemis euro hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi değil tabi ki. ama ülkenin para birimi zaten iyi değil olay bu.
60 € olan bir oyun anlık kurla 942 TL yapıyor. Güncelleme ile beraber bu oyun şuan 600 TL. 342 TL inmiş oluyor.
zaten oyun fiyatlarında psikolojik sınır aşılalı çoook oldu. konsol, oyun senin neyine
Politika AkademisiyoutubeBilal Erdoğan; "Herkes bir playstation’ı olsun ister. Ama herkesin alabileceği şeyler değil. Akıllı telefonlar her eve girmiş oldu, ucuz tabletler üretildi, Milli Eğitim’in tablet kampanyası vardı. Evimize bulaşık makinesi geldiğini hatırlıyorum, büyük olaydı. Şimdi bulaşık, çamaşır makinesi değil başka şeyler…Burada püf nokta bizim ortaya teknolojik ürün koyabilmemiz.” ✅ Daha fazla içerik için kanalımıza abone olmayı unutmayın.https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DAVP9hrtMQU4&q=EgQuLZpEGIfc0JMGIhCsSsTf1ZbQ3VwPNp3-5eA5MgFy -
:D
-
Şu durumda yapılacak tek şey . Blizzard ı ticket ve mail yağmuruna tutmak. Başka yapabileceğimiz hiç bir şey yok.
Ve evet bu iyi fiyat diyenler ya gerizekalı yada game time satıyorlar.
Şu an hesabımda 90£ olmasına rağmen 2 aylık GT alamıyorum çünkü sistem henüz tam gelmedi. Bug olduğu için alamıyorum şaka gibi Hesabınızda yeterli para yoktur diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 5 Mayıs 2022; 23:7:38 > -
Diablo 3 şuan indirimde .
Standart Edition - 99 TL
Battle Chest - 199 TL
Eternal Collection - 299 TL
TR kurlu ilk indirimi de görmüş olduk hayırlı olsun.
-
Ulan xbox ta oyun 210 liraya kadar dusuyo vanguard battle.nette en fazla 350 lira ya kadar duser beyler heyecanizimi bitirdiler en bastan aschille dinlicektik
40 euroluk expansion fiyatı ne olmuş bilgi verecek var mı?
-
O oyun en fazla 20 tl eder artik eskidi
Oyuncu nasıl kaybedilir adlı bir çalışma. Bu firmaya daha herhangi bir şey için para veren aptaldır. En kısa zamanda batarlar umarım. Fiyata iyi diyenler de kendi kendinize oynayın onu.
-
Neyse beyler ben kacar rusyaya orda daha ucuz
Gametime satılamıcak sanırım ... donanımhaberde bir ticaretin de sonuna geliyoruz .
O değil de facebookta çok kullanılan bir kelimeyi burda ben de ilk kez kullanacağım ... bu fiyatlar beni "OSURTTU "
-
399 TL hocam başlangıç fiyatı
-
Düz Shadowlands 400lira şu an.
-
blizzard direk türklere beleş demeliydi hata yaptı
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 5 Mayıs 2022; 23:11:24 > -
Firmaya kızıyor olmanın saçmalığını fark etmek lazım şu aşamada. Bulunduğumuz ülkenin ekonomisi zaten malum, kullandığımız paranın değeri kalmamış. 16 civarı seyreden kuru 10'lardan baz almalarına kızmamak lazım, teşekkür etsek yeridir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X