Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün fiyatları güncellemelerinin yansımadığını düşünüyorum ben yani fiyatlar değişebilir. bence almayı düşünen varsa biraz beklesin 2-3 saate fiyatlar değişmezse kalır bu şekilde.

• Grimaniel kullanıcısına yanıt

aynı fikirdeyim.

satış oranına göre ayarlama yapmışlar. 3'ün 5'in hesabını yapmayıp hepsini 7.5'dan hesaplasarlardı çok daha fazla oyuncu çekerlerdi oysaki. topluluk yerin dibine sokmasını bildiği gibi göğe de çıkarmasını biliyor neticede.

• Şu iyi fiyat yazanları gördükçe cinler tepeme çıkıyor. Saçma sapan argümanları var.

Blizzard tan ilk yerel fiyatlandırma istediğimiz dönem aklıma geldi. Offical da açılan başlıkta yabancı gibi yazıp yerel fiyatlandırma gelmesin bir sizin mi ekonominiz kötü diyen Türkler vardı. Bunları görünce o dönem aklıma geliyor.

Sıkıntılı arkadaşlar bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nepheth kullanıcısına yanıt

aynen bende 99tl olarak düşünüyordum 6 ay alındığında benim tahminime denk geliyor bence mantıklı pahalı olabilir diğer ülkeler baz alındığında fakat normal halinden de çok iyi oynamakta gözü olmayanlar zaten 50tl yapsanda 1 2 ay oynayıp bırakacaktı herkes istiyorki 30tl olsun 2 senelik alayım arada oyuna girip bakarım yoksa ilgilenmem ama üyeliğim kenarda dursun :d...

• SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Aga sevinenler var cidden anlamiyorum.

• microsoft tamamlasın satın almayı o zaman fiyatlar düşer, şuan buna sevinenler burada okunacağı gibi fanboylar, şakşakçılar, kraldan çok kralcılar.

• Gimlasron G kullanıcısına yanıt

ucuz olsun diye dilenmek büyüklük göstergesi mi ? beleş olsun diye ağlıcağınıza elinizi ayağınızı çekin bu işlerden insanları rahatsız etmeyin

• Ya ben asla sevinmedim sayfalardır saydırıyorum firmaya eğer bakarsan ama hadi " Bilmem ne kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaz " diyelim. La lootbox ve oyun içi itemler de pahalı ki . Ben ne anladım bundan

• Keşke daha uygun olsaydı fakat ben buna da şükür diyorum. 6 aylık subla aylık 100 e geliyor. Paket fiyatı 400 tl. Tabiki şu ekonomide ucuz değil bunu savunamam lakin bundan önce 627 tl gibi rakam ediyordu. Tahminim Blizzard tamamen microsofta geçince daha güzel haberler gelir. Bu fiyata başlanır mı? Başlanır. Hangi oyun artık bu paraları istemiyor? Bir tek gw2 tenzih ederim diğer bütün oyunlara aylık bu kadar ödeniyor.

• Ya zaten adamlar niye burada genişlemeyi hedeflesin, aylık 50 bile yapsalar sayılı insan oynayacak. Millette lolü açacak pc yok, bendekine bir şey olsa ben de yenisini alamam :D Ciddiye alıyorlar mı sizce burayı o kadar :D Dışarıda kahve 20-30 tl, ülkenin durumuna göre o kadar kötü değil. Üzgünüm ama zaten ufak eğlenceler bile lükse girdi. Hayır işi yapmak zorunda değiller neticede.

• Kimse siz ve sizin gibi duruma "haykıran" zatları "ezik, aşağılık" olarak tanımlamıyorken sizlerin ben ve benim gibi duruma olumlu açıdan bakmaya çalışanlara hakaret etmeniz ülke adına minik bir fikir elde etmeye yeter bile. Size primat gibi konuşmak lazım ki iletişim mümkün olsun. Bak şöyle; yeni fiyatlar bu, paran yoksa alma.

• Gercekleri soyluyom diye hepsi bloklamis korkaklar bu kadar mi agriniza gitti

• tek seferde ödersin ve ödül olarak 1 binek verir iptal edene kadar her 6 ayda çekilir kartından...

• Wow a yüksek aylık ücret vermeyi ayrıcalık gören Zengin bebeleri de unutmayalim. Gelmişler bu da iyi diyolar.

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Yuh bi ayda 600 tl yuh

• Zaris kullanıcısına yanıt

1 Euro 70 ruble imiş şu an güncel kurla

50 Euro ya denk geliyor neredeyse 6 aylık

Aylığı da 9 Euro ya.

Şimdi Rusya'nın neresi avantajlı? Hatta 6 aylık fiyatlama da TR daha avantajlı görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlenet üzerinde herşey hala EUR gözüküyor ve Balance parası bile EUR.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.