< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (35. sayfa)
-
-
Peki Steam ve Xbox neden böyle bir ülke ekonomisine ve para değersizliğine rağmen doları 2 ve 4 tlden tutuyorlar ?
-
Aynı fikirdeyim..
-
Sen ciddimisin ??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ede ede bu haldesin kanka xD temel ekonomik bilgiden yoksunsun hala iyidir diyorsun
-
bir önceki paketi alanlara veriyor, anladım. bende ki düz satış fiyatı
-
Ülkenin ekonomisini ben tek başıma mı düzelteyim?
Arjantinde 3 dolardan alıyorlar game timeı. Bu yapılan düpedüz saygısızlık. Şu firmaya tek kuruş kaptırmam daha da.
-
İşin ilginci farklı ürünlerde farklı kurlar alınmış.
Benim gördüğüm 7.5 liradan birşeyin satıldığı da var 10 üstü de 10 da.Madem 7.5 liradan yapabiliyorsun yap işte en düşükten.
Çakalsın blizzard ya ,rağbet görenleri yüksek kurdan dayamış gibi.
-
6 aylık 599 TL gayet iyi bir fiyat bence. Kafamda 89 ile 139 arası bir rakam vardı zaten. 1 aylık alımda 149 biraz tuzlu olmuş ama zaten 6 aylık alacağımı göz önüne alırsam güzel bir indirim oldu benim için. Kıçı kırık Türk oyunu bile aylık 90 lira istiyor oyuncusundan. Bir double whopper menünün 90 lira olduğu, bir sinama biletinin 66 lira olduğu devirde 1 öğle yemeği parasını aylık oynadığım oyuna veremeyeceksem vay halime benim.
-
regional pricing denen olay ulkenin alim gucune gore yapilir. alim gucu dusuk olan ulkelerde fiyati dusurursun, surumden kazanirsin. netflix, amazon prime vs. bunu uyguluyor ornegin. su an en ufak avantaji yok bu durumun, gametime satanlar zaten ayligi 160 liraya gelecek sekilde satiyorlardi. 10 lira icin bu kadar tantana koptu yani. blizzard'in turkiye ile ilgili herhangi bir genisleme plani yokmus bunu ogrendik bugun.
-
şurada aynı yolun yolcusuyuz, hâlâ birbirine hakaret edip toxic toxic davranan var…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ibenim simdi burda yapcagim sudur:
Indirimde owerwatch standart edition
Diablo 3
Hots skinler
Cod warzone 1000 cp bu fiyatlsrla baska bisey alinmaz
Battle.net Türkiye'yi yok da sayabilirdi. Rusya'dan dolayı açılan oyuncu eksiğini Türkiye yerine başka bir ülkeden de ayıklayabilirdi. Firmaları kıyaslamak yerine bulunduğumuz koşulların değişmesini umup yapılanı değerlendirmek gerekiyor.
-
Karşılaştırmak isteyen olursa ruble fiyatlar:
-
Ekonomini bu hale getirenlere "xD" demen daha yeridir. Battle.net'in ülkeni tanımış olmasına bile şükret bu kafayla
-
Birsey sorcam size 6 aylik gametime alinca bianda mi kesiyor parayi yoksa her ayda 1 100 tl mi
2.400 CP' e 320 TL ödeyeceğime, 199 TL ödedim..
Yani bence artık haksız yere eleştirmeyelim sanırsın para birimimiz Vaoooooov bir durumda..
Hadi herkese iyi geceler, ben memnunum.
Memnun olmayanları da zorla tutmuyor kimse, olanları da aynı şekilde.
See you.
-
Beyler boşuna sevinmeyin çünkü hesaptaki para hala EUR olarak görünüyor ve 2 aylık GT almaya çalışınca hesabınızda yeterli para bile olsa "yetersiz bakiye" diyor..
Ticket açtım az önce.
-
Tamam oyunları 1 Euro 10 TL diye sayın da oyun içi item ve lootboxları bari düşür Blizzard herif.
-
Bu ezik psikolojiyle devam. Allah, insanı blizzard'ı savunacak kadar da düşürmesin be:DDD
Spotify'da 1€=1TL
Amazon Prime'da 1€ = 1TL
Youtube'da 1€ = 2TL
Bu dev şirketler ekonomi bilmiyor da, para için satmadığı şey kalmayan blizzard iyi hamle yapıyor öyle mi?
Siyasi sebeplerden ötürü aşağılık psikolojisine girip oyun oynamak isteyen insanları bu ekonomiden sorumlu tutmak da anca bizim halka yakışır zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X