Warmane'e devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (43. sayfa)
-
-
Ticket açıp sorarsan daha iyi olur hem yanıtı öğrenmiş oluruz
-
birde kaldırırlarsa tam gg olur balance yapmayı..
umarım öyle bir şey olmaz
-
Gold alışverişi tehlikeli değil mi? Sonuçta bu konuyla alakalı ban tehlikesi de var diye biliyorum ben. Hatta yakın zamanda bir ban dalgası da olmustu galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
illa ki tehlikeli işte karşılığında trade yaparken bazı itemlar verirsin armor v.s craft ettiğin bir kaç parça bir şey eklersin yani..
ama tabi 4-5 milyon gold satmak illa ki riskli. daha düşük miktarlar da sorun pek olmaz gibi
ama asla %100 güvende değilsin.
-
Bu oyun tarihe karıştı ve 197 ₺ standart sürüm :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam hesap satışı da tehlikeli. bu tamamen kişinin kendi insiyatifinde olan bir şey. kendim bu konularla ilgileniyor olmama rağmen forumda satışım/alışım yok. ben sadece gerekli bilgilendirmeleri yapacağım.
-
Şimdi benim anlamadığım TL desteği geldiğinden bari oyundan token alınca bunu hesabımıza Balance olarak çevirmeye devam edebilecek miyiz? Aklıma takıldı bak bende ticket açıp da sorayım bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 6 Mayıs 2022; 1:0:58 > -
çeviriceksin ama şu an çevrilmiyormuş muhtemelen düzeltilme aşamasındadır.
zaten balance a çevrilme de kalkarsa komple gg olur.
-
Benim bakiyem sinirda oldugu icin izin vermedi. Belki baskasi da denerse kesin bilgi edinebiliriz.
Hesabinda token olan birisi balance a cevirmeyi deneyebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Mayıs 2022; 1:3:43 >
boş geçmeyelim dedik yerel fiyatlandırmayı yeterince beğenmediğimizi blizzarda ilettik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Blizz epeydir şaşırtmıyordu yine şaşırtmadı. Kabahat bunlardan bi iş bekleyenlerde.
hocam şu an yapmaya izin vermiyormuş yani sadece süre ekliyormuş balance yapılmıyormuş öyle dedi bir arkadaş.
muhtemel geçiş olmamış olabilir diye umut ediyorum.
-
arkadaş denemiş onda 149 tl olmuş
yani oda şunu diyor 299 game time olduğu için 2 ay almak istesek 1 tl fark kalıyor
-
Hayatında wow oynamadıysan niye gelip ortalığı karıştırıyorsun diye sorarlar adama . Sanamı kaldı wow oynayan kitlenin cüzdanının hesabını tutmak ?
Cebine harçlık koyarak mutlu olup olmadığını bilmemde kendi egonu tatmin edip mutlu olmaya çalıştığının kesin.
Sana wow oynamak için fırsat işte .600tl çok değil diyordun ver 600 ü başla işte mis gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse şu fiyatın açıklandığı iyi oldu ortalık anababa gününe dönmüştü gereksiz nüfus artışı yaşandı, artık yine biz bize takılmaya devam ederiz ortalıkta.
Alliance tarafında oynayanlar bana ulaşabilir arada m+ veya pug raid giriyorum yapıyorum bir şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Mayıs 2022; 1:33:22 > -
Bu fiyatlar oyuncu çekmez sadece bırakmış olup wow kaşıntısı geleni döndürür yazık olmuş, 4 sezondur ksm mountunun sadece renk tonunu değiştiren ama utanmadan unique store mountu basan aç firmadan beklenen olmuş. 45TL ye(en indirimsiz hali) xbox+pc+cloud gamepass var ayda 10 saat oynamıyorumdur ama asla kapatmam, 140 versem param boşa gidiyor hissi olur bu aptallarda beyin bu kadar bir de savunan çıkmış Avrupalı asgarinin yüzde 1'inden azına sub alıyor ki çok az kişi asgari alır, bizde %3 küsur direk üç katı+ olmuş. Evet dışarıda normal bi yemek ye 85 lira gidiyor tek kişi sigara 30 vs. o zaman Microsoft'a da mail atalım 130TL yapsınlar o da aylık 13 euro salak mı MS. Sub 50 civarı olsaydı 5 6 kişilik grubum dönecekti şimdi tek başıma pugla boomer guildlerle ben de uğraşmam oynayana kolay gelsin
WoW aylık üyelik ücretleri ne kadar oldu? 1 ay 3 ay 6 ay 1 yıl vs? Fiyatlar uygun mu?
-
atlamadan tüm yazılanları okudum
hocam bari horde oyna, solo rahat oynarsın. en son oynadığımızda adam bulamıyorduk alliance tarafında. ama alliance gerçekten de daha bir medeni kitle.
-
Boşa tartışmayın bence, herşey ortada, fiyatlar büyük hayal kırıklığı. Bu yerel fiyatlandırma değil bunun adını koyalım bir kere. Shadowlands paketi 40 Euro, 5’ten çevrilmiş 200 lira ne hikmetse.. Sen gel hele bir, sonra aylıktan geçirelim demişler. İçeriklerde sabit bir kur yok, oyunlar 10’dan çevrilirken, WoW aylık 12-13’den çevrilmiş.
Ayrıca bu fiyatların yüksek olduğu iddiasının haklı dayanağı diğer yerelleştirme yapan şirketlerin koyduğu fiyatlarla karşılaştırıldığında ortaya çıkıyor. Amazon, YouTube, Spotify, Netflix, Disney, Steam, Microsoft (Game Pass) hepsi aptal Blizzard akıllı…Geçiniz… Bunları da 17 yıllık WoW oyuncusu olarak yazdım, yanlış anlaşılmasın tüm Blizzard oyunlarına sahibim, WoW’a yeni başlayacak değilim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X