aynen :d... |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (42. sayfa)
-
-
Açıkçası ilk 1 Euro 10 TL olayını call of duty içinde görünce şöyle düşündüm.
Wow da bunu daha düşük tutup aylık game time 75 TL olabilir mi acaba diye
Aynı sizin gibi sonuçta aylık ödemesi olan bir oyun diye düşünerek.
Ama nerdeeeeee. Blizzard bu.
Ama şu devir olayları tamamlanınca ve blizzard tam manasıyla Microsoft a geçince bu fiyatlar belki de 75 lere iner. O vakte kadar 6 aylık seçenek en makul seçenek olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alamazsınız subscription sadece kredi kartı ile alınıyor yani cash para istiyor.
balance ile sadece 2 ay seçeneği mevcut.
-
anladım sizi token ım olsa bakardım malesef yok bende merak ettim belki 150 olmuştur.
-
Biraz fiyat avantajı var bu oyun 20 euro idi 313 liraya geliyordu normalde 60 euroluk oyunlarda 38-39 euroya felan gelmiş oluyor 3/1 gibi fiyat avantajı var ama gene bu fiyattan almam
-
Hayır 6 aylık sadece kredi kartı ile alınıyor...
-
gösterdiğin black ops 4 oyun ölü olanı yani doğru dürüst oynayanı yok single player campaign bile yok..
bu para zaten verilmez.
-
selamlar, ben şunu sormak istiyorum şimdi wow token kasıp battle net'ten diğer oyunlarını satın alabilicek miyim?
-
Gift'i kapatmışlar TL'ye.
GG.
-
Evet.
-
Evet ve eskisine gore daha avantajli.
Eskiden wow ek paketi almak icin 4 token gerekiyordu. (3 token 39 euro) simdi 2 token e yeni ek paket alinabilecek. (40euro dan ciktigini varsayarsak)
-
Şimdi 1 token 200 lira değerinde olacaksa evet 2 adet ile ek paket alınabilir.
-
Nedense 200tl olur diye dusunmustum, fakat 150tl olmasi daha mantikli.
en iyisi oyuna girip kontrol etmek
-
Şuan sadece ticaret olarak, hesap satışı ve en önemlisi gold satışı var. Yine token ederinde gold alıp daha ucuza mal edilebilir ?
Dolaylı yoldan game time alışverişi devam ediyor yani ? Doğru mu anladım.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Konuyu(karakter içi eşya/gold) sizinde uyarınızı katarak ve anladığım durumuda katarak düzenleyeceğim çünkü. ( yarın sakin kafayla yaparım artık )
iyi geceler herkese arkadaşlar.
-
Yalnız ben bu işten para kazanacak olsam gold satmazdım, gold satışı gametime gift'lemeye benzemez çakarlar banı vallahi. Ha çakmaya da bilirler ama riskli iş
-
Oyuna girip kontrol ettim. Token, suanlik balance a cevrilmiyor. Cevrilmemesinin sebebi hala euro olarak goruyor olmasi olablir
Eskiden 250euro ustu balance tutamiyorduk sanirim, belki yine ayni olaydan dolayi cevirememis olabilirim.
WoW oyun ici magaza hala euro, tokeni de euro gosteriyor. Bakiyem sanirim full oldugu icin ceviremiyorum. Buyuk ihtimalle token i 13euro dan direk cevirecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Mayıs 2022; 0:43:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X