Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
101.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana mesaja eklendi hocam. resmi web sayfasında da paylaşıldı.

fiyatlar genel abonelik fiyatlarına göre malesef uygun değil. özellikle yeni oyuncular için caydırıcı sebep olmaya devam ediyor.

sadece wow oynayan birisi için veya hafif dönmek isteyen birisi için 6 aylık paket 600 TL aylık 100 liraya geliyor ki. bence şu şartlar da kötünün iyisi durumda.

• Drow Ranger kullanıcısına yanıt

bende bırakacağım artık jübile zamanı geldi.

arada yalanım yok 3-5 balance fazlamı satıyordum şimdi oda yok.. gold ile de uğraşmam satarken ban yeme olayı riski çok.. oyunu oynamak için ve kazançlı olabilmek için 6 aya yatırmak lazım ama oyunda casual olarak o kadar duramıyorum içerik yok, patch aylarca bekliyorsun v.s 2 aylık çok pahalı ve bu saatten sonra artık gold kasmak da istemiyorum.

en iyisi başka oyunlara yönelmek.

oynayanlara saygım sonsuz. senelerce oynadım eğlendim güzel anılarım oldu, artık bırakma zamanı geldi.

son olarak bu oyun piyasasında

1- steam

2 -gamepass

umarım değişmezler bozulmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 6 Mayıs 2022; 1:56:15 >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Daha önce hiç WoW oynamadım, sadece uzun bir süre önce deneme sürümü indirmiştim 1-2 saat oynayıp çıkmıştım.

Bir müddet Elder Scrolls Online oynadım; fakat ondan sıkıldım. Sürekli yüksek ping oynamak hoş olmuyor ve PvP'de zayıf, aradığım tat yok. PvE değil PvP seven birisiyim genel olarak. Final Fantasy 14 denedim; ama ısınamadım. Hikâyesi çok güzel diye övdüler; lâkin görevlerin çoğunda seslendirme yok. ESO'da tüm görevlerde seslendirme var, alışmışım. Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi  Şuan MMORPG açlığı çekiyorum. Hafta içi günlük 1-2 saat ancak oynayabilirim, hafta sonları değişmekle beraber 7-8 saat, vaktim olmuyor pek. Eğer oyun saracaksa para sıkıntı değil, 6 aylık 600 TL paketi hemen alabilirim; ama hiç WoW oynamadım emin olamıyorum. Tavsiye eder misiniz?

• aylık 150 tlyi savunan arkadaşlar nasıl savunuyor hayret ediyorum cidden. zaten yerel fiyatlandırma yapmıyorsalar tl ile ödemeyi kabul etmelerinin bir esprisi yok bunu oyun siteleri zaten yapıyordu. yıllardır tr oyuncusunu bir kenara atan blizzard cidden çok büyük yanlışlar yapıyor. ben global server euro ile ödeme tr server açıp yerel fiyatlandırmaya bile tamamdım ama yapacak bir şey yok.

Kolay gelsin, bir mmorpg oyuncusu moderatörümüz var en azından artık bölümümüzde eline sağlık Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Ya benim iki factionda'da 60 level yaptığım 15 kadar alt karakterim var aslında ama şu alliance tarafında olan lightforged draenei ırkından vazgeçemiyorum takıntılıyım ırka karşı Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

Cebimizdeki tokeni kaç tl'den sayıyorlar bileniniz var mı? Hala euro gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurnInMyFire -- 6 Mayıs 2022; 2:3:1 >
  • Eski bir oyuncusu olarak daha makul fiyat beklerdim. Deneme amaçlı girdim oyun çok basitleşmiş, wowhead gerek kalmamış gibi, birde level çok hızlı kasılıyor. Türkçe olursa döneriz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle diyeyim, önünüzde minimum 1 hafta boşluk olacak şekilde oyuna başlayın. mesela yaz tatili wowa başlamak için en iyi zaman. hali hazırda vaktinizin bol olduğu dönemde. çünkü oyun başı, oyuncudan ciddi süre talep etmekte. belirli bir seviyeden sonra (son seviye değil, daha sonrası) oyun artık sizin için bir rutin haline geliyor. bu sebeble oyuna başlacağınız dönemi iyi ayarlayın.

tavsiye eder miyim, şuan ki düzenlemeyle kesinlikle evet.

hiçbir şey okumadan doğrudan oyuna dalın (başlarken) merak ettiklerinizi araştırın. zamanla oluyor.

bu oyun, yeni oyuncuları pek sevmiyor (hala öyle olduğuna inanıyorum) eski oyunculara da kendisini hiçbir zaman unutturmuyor. böyle bir yapısı var Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Hocam peki PvP'si nasıl oyunun? Yoksa genel kitle PvE için mi oynuyor?

• Bu kurun bu fiyattan olmasına çok sevinmesem de, kabul edilebilir. 7.5dan alsalar güzel olur diye bekliyordum da düze bağlamışlar.

6 aylığın 100e satılmasını da kabul ediyorum ben. Bu oyunu zaten en az 3 ay oynayacaksınız ki bir yere gelesiniz.

Para kazanmak için oynayanlar/botlar bırakırsa bıraksın. Onlar yüzünden hem oyun içi gametime fiyatı artıyor, hem anlamsız para kazanmak isteyen insanlar türüyordu. Türk popülasyonunun azalacak olması Dreanor Horde'a bir şey yapmaz herhalde. Twisting Nether Horde'ları düşünsün durumunu.

Kurun sabitlenmesi bizim ülkede kur artarsa daha fazla anlam kazanır. O yüzden bu kadar laflananları da anlamıyorum. Hiç olmasa daha mı iyiydi? Hiç yoktan iyidir. Her şeye kötü gözüyle bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 6 Mayıs 2022; 2:31:34 >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt

hocam burası Türkiye, bizde gücü yeten gücü yetmeyeni aşağılar, 2 cips parası yuav ehueh veremiyorsan alma zaten diye, araba muhabbetinde de aynı, ikinci el aracın fiyatı sıfırdan fazla olduğunda O ZAMAN GİT ORJİNAL BAYİİDEN AL diyene adam haklı diyen bir topluma sahip Türkiye. İsteyen istediği fiyata satar, zengin de zaten bize hitap ediyor beğenmiyorsan alma der destekler, hak arama falan bunlar haram şeyler Türkiye'de, hakkını arayan adam fakirdir, eziktir, aşağılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 6 Mayıs 2022; 4:1:53 >
  • Crescent C kullanıcısına yanıt

Shadowlands base 400 lira hocam. 200 lira gösterdiği heroic update. Hepsi tamamen dolar üzerinden, 10 ile çarpılmış. Euro ile alakası yok durumun. Bize başta euro göstermelerine rağmen:)

• Sylisyum kullanıcısına yanıt

Anladım, oyun bende olduğundan öyle görünüyor öyleyse.

• Açıkçası çok birşey değişmedi gibi. Yani türkiyede bu şartlarda hala pahallı ve bunu nasıl anlatacaksınki blizzarda'a.. Neyse bunada şükür diyelim.

• hearthstone androidde euro kuru 5 idi, battlenette 10 tl yapmışlar.

bu aralar yerel fiyatlara da zam gelmeye başladı diğer firmalardan. EA gamesin oyunu apex legends euro kurunu 7den hesaplıyordu. 10'a çıkardı onlar da.

• fena degil en azindan eskiye gore
    ayrica hesaptaki euro balance guncel kurdan tl cevrilmis ki bu da extra bir kiyak oldu😆

• Oyun içi token fiyatları biraz daha düşecektir. Bu da oyuncular için daha avantajlı oyun süresi olacak. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 6 Mayıs 2022; 6:53:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beklediğim gibi gelmedi fiyatlar. Saldım artık bi çöp almam. Yıllar sonra game pass'e gelirse hoşgelir, gelmezse s.trsin gitsinler bi zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.