Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
101.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty 2019 modern warfare için geçerlimi 599 TL gibi bi fiyatı var ama aylık abonmanlıkla oynanabilirmi ?

• Önceden 2 token ile 2 ay GT alınabilirken şimdi TL desteği ile beraber 3 token'a çıkmış oldu. Buna bağlı olarak ek paket token maliyeti de tam tersi 2 token düşmüş oldu.

• Token nasil kasiliyoki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt
    Indirimde 299 lira olur

• Oyunda satış yaparak gold kastıktan sonra AH'den WoW Token alıyorsun, onu ister oyun süresine (GT) ister Balance olarak (hesabına) aktarıyorsun.

• Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Yani wow token parali mi vde gold ne kadar surede kasilir.

• Token için gerekli goldu oyundan kasabilirsen 1 ay ücretsiz oynamaya devam edebilirsin

ben bu oyuna 3 sene önce forumdaki başlıktaki plati.Ru sitesinden rus hesap alarak başladım kendimce güvenilir bir rus satıcıdanda bfa paketini kod ile aldım onun dışında 3 senedir sl heroic ek paketi de dahil hiç gerçek para vermedim her ayı token ile karşıladım ek paketide 1mil goldu balanceye çevirip aldım sonrada 1.5 sene önce hesabımı tr ye çevirdim zaten belli bir sistemle gold kasabildiğim için hesabın banlanma riskini göze almadım 3 sene önce şuanki fiyatlarla oyuna başlamıştım :)...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Yani benim ametime la birlikte shadowlands si almam gerekiyo gold kasmk icin

kastığınız tokenler gene tl olarak hesabınıza ekleniyor artık. ve çeviri fiyatı günce kur üzerinden olmuyor kendi sabitledikleri kur üzerinden. haliyle bir değişim söz konusu değil. verdiğiniz bilgi yanlış düzeltmek istedim.

• Oyunda 2 türlü token var biri paralı (charına gold aktarmak için) diğeri parasız yani oyundan gold kasıp alınabiliyor. Onunla da yukarda anlattığım gibi ister oyun süresine istersen hesabına para aktarımı yapabiliyorsun.

• zackshire kullanıcısına yanıt

Eğer 1 token çevrilirken 149 TL ise 3 token eder ama 150 TL ise 2 token eder. Oyunda deneyen varsa 1 token ne kadar TL ediyor?

• Sadece game time alırsan lvl 50ye kadar oynarsın ve son paketi göremezsin buda hem ahta satacak itemler hemde vs şeylerle gold kasmanı kısıtlar zaten oyuna başlarken hemen ilk ay token le ödemeye başlarım diye düşünmemek gerek basic sl alıp 2 ay game time ile başlarsan 2 ayın sonunda rahatca oyundan token ile karşılamaya başlarsın tabiki bunu kölemiyim ben oyunda gold kasayımda tokrn alayım diye düşünecek tipler çıkıyor ama bedavaya oynamak için bazı şeyler yapman gerek ben oyına günde 3 saat ayırıyorum istediğim şeyleri yapıyorum ay sonunda 1mil gold bile biriktiği oluyor...

• 150 tl olarak ekleniyor

• Yok ben saat gece 1 2 lere ikilere kadar oyun oynarim hele haftasonu 10 11 saat sinavlar bitince bu sayi 14 e cikar ben oyle oyle nasil gold kasip neler yapabildigimizi merak ediyorum o mesela wow da game time aldik en fazla 50 li ye kadar kasabiliyoruz herhalde patchlerden birisini almamiz gerekiyo mu gold kasabilmek icin ben sadece 150 tl verip 1 yil boyunca bedava oynamak istiyorum oyle video gormusum adam 1 ay boyunca kasiliyo 1 aylik uyelik aliyo ben hem zevk hemde bles oynamak istiyorum vde qra sira balamce a aktarip oyun almak istiyorum

Dün denedim ben 149tl olarak ekliyor 1 tokeni...

• zackshire kullanıcısına yanıt

Dün bir arkadaş burda 149 TL ekleniyor demişti o yüzden 3 token dedim. 150 TL ekleniyorse evet 2 token oluyor  

• CB1111 C kullanıcısına yanıt

Hmm hangisi doğru şimdi kafam karıştı  

• 485,00 olan bakiyem 635,00 e geldi. bendeki dönüşüm 150 tl nettir.

Dünkü denemem trye tam çevirme işlemleri olurken...

lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/KD1wWPSPY2ut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 6 Mayıs 2022; 12:12:18 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.