Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
101.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biriniz 149 diyor diğeri 150 diyor artık kendim deneyince anlayacağım  

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

Söylediğim gibi ben tam dönüşüm zamanı denedim resimdede dikkat edersen euro görünüp tl çeviri yapıyor söylediğim kesin doğru demiyorum kendin kontrol edebilirsin belkide tl çeviri tamamladıpında arkadaşın söylediği gibi 150tl olmuştur ama ben her denediğimde sonuç bu oldu bilemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendi tecrübem sonrası düzeltmemi yapmış oldum. insanlar yanlış bilgi sahibi olmasın bu konuda. 150 tl olarak token çevirisi bakiyenize eklenecektir 13 euroluk balance karşılığında hesaba eklenen miktar 150 tl.

• Arkadaşlar merhaba arkadaşım oyuna başlamak istiyor ufak bir sorum olacak konu ile ilgili. Trial hesap açtı şimdi 6 aylık oyun süresi alıp başlamayı planlıyor daha sonrasında hangi paketleri alarak devam edecek oynamaya?

• TOMEKK kullanıcısına yanıt

Sadece Shadowlands alacak o kadar.

• Çok teşekkür ederim cevap için

• Rica ederim.

• blizzard benim euro balanceyi güncel kurdan bozmuş tl ye öyle çevirmiş en azından bu da iyi birşey.

2 token de hesapta vardı, sanırım 6 aylık 600 tl ödeyip tokenleri tlye çevireceğim ordan 6 aylık paranın yarısını geri almış olurum, sonra da t6 ay boyunca alt kasıp gold kasıp topken alacağım pehhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkanerkn -- 6 Mayıs 2022; 13:11:37 >
  • Zodoath Z kullanıcısına yanıt
    6 aylık oyun süresi aldıktan sonra battle.net üzerinden otomatik yenilemeyi kapatabilir ve 6 ay boyunca oynamaya devam edebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netflix 4 ile çarpıyor, bunlar 10 ile çarpınca alkış mı bekliyor :)

• gold kasmanın tadı yok neden?

-botlar tümü ile bitmedikçe

-multibox farm tamamen yasaklanmadıkça

-AH başında 7/24 fiyat öne geçirmenin önü kesilmedikçe

hiçbir tadı yok. adaletli bir sistem yok emek çöp oluyor. saatlerce farm yap ama AH başında yatan adam sürekli senin önüne geçsin dursun 1 de değil? 10 larca adam yapıyorlar.

gold kasma adaletli değil bir kere. adam raid satsın, dungeon satsın eyvallah lafımız yok.. item craftlasın v.s

10 hesaba para verdiği için 1 hesapla oynayamaya çalışan adamı harcamak yanlış..

bu nedenle artık uğraşmak istemiyorum.

• Hearthstone da shop kilitli gözüküyor umarım yakında açılır

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

Son durum nedir Android'deki?

• Arkadaşlar gerçekten merak edip soruyorum . Mesela neden Elder Scrolls Online varken ( P2W yok , aylık para yok , DLC var ) neden her ay yüksek bir meblağ ödeten WOWu oynuyorsunuz ?

Gerçekten merak edip sordum lütfen oyunun fanı olup saldırgan tutum sergilemeyin . Xboxçılar yapmıştı bunu bana bir konuda .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mantigi yanlis bir soru sormussunuz.

Insanlar neden diablo varken path of exiles oynuyor?

Insanlar neden battlefield varken cod oynuyor?

Insanlar neden Elden Ring varken Zelda oynuyor?

Gibi mantik disi bir soru. Ayni tur olabilirler ama ikisinin de oynanis stili, art stili, hikayesi her seyi farkli. Adam A oyununda daha fazla zevk aliyor ona daha fazla hitap ediyor demek ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

Hocam benim icin wow raid leri ve m+ onemli. Malesef FFXIV disinda adam akilli raid olan oyun yok M+ zaten bambaska birsey. ESO oynarken bile abonelige ihtiyac duyuyordum (adam akilli craft yapabilmek icin veya butun dlc lere erisimim olsun diye)

Eger Final Fantasy daha ucuz veya wow token gibi sisteme sahip olsaydi, ff oynamaya devam ederdim buyuk ihtimalle

Mesela Lost Ark da dungeon lar baya zevk vermesine ragmen belli bir seviyeden sonra oynanis cok bunaltmisti. ( item upgrade olayi)

Birgun baska bir oyun wow daki raid ve m+ sistemini wow dan daha iyi getirirse seve seve o oyunu oynarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Mayıs 2022; 14:0:23 >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    FF14 aşırı pahalı ya . 12 dolar olduğunu duymuştum . Dünya olarak FF14 çok güzeldi . Raid meselesini çok duydum , ben biraz daha Türk dolu muhabbet edip pvp atıp bazen Metin 2 gibi köyde sadece sohbet edeceğim bi oyun arıyordum . ESOda tabii bu zor . WOWda veya FF14te Türk nüfusu nasıl ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok uğraştım denedim v.s

ilk zamanlar MS değerleri standart 300 civarıydı oynanmıyordu. çok sonrasında düzeldi.

dövüş hissiyatı çok kötü, oyuna bir türlü kendimi katamadım..

açıkçası oyunun devasa bir store a sahip olması bana itici geliyor. her şey skin kozmetik doldurmuşlar. aylık para ödüyorum ama yine de satılan içerik olması itici geliyor.

wow un warcraft orcs&humans den başlayan bir hikayesi var

bu hikaye w3 zamanı şahlandı sonra zirve yaptı wotlk ya kadar sonrası hadi cata dedik ok. panda dedik ok. wod da ne oluyoruz falan dedik ama geçmişi ve orcları eski karakterleri gördük sevindik. sonrası sadece legion u beğendim artık bitti..

eso da böyle bir hikaye örgüsü bulamadım oyun Elder scrolls oyunlarından bağımsız yani elder scrolls u ben hep single player olarak sevdim binlerce saat oynadım

iş mmo ya gelince olmadı. wow un hikayesi gerçekten çok güzeldi bir noktaya kadar. o dönem aşırı fanatik bir kitle kazanmasını da buna borçlu. diğer oyunlar mekanik basalım diye uğraşıyor buradan kaybediyor.

elder scrolls daha güzel olabilirdi ama beni sarmadı bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 6 Mayıs 2022; 14:9:55 >

• SezerBey247 kullanıcısına yanıt

En son FF14 oynadigimda Turk nufusu cok azdi ya da ben hic denk gelmedim.(gerci TR isim gormedigim surece bilmek zor, kimseye de sormam nerelisin diye) PVP o kadar iyi degildi zaten. Turk oyuncular ondan da oynamiyor olabilir (pahalilik disinda)

WoW da ise durum tam tersi Twisting Nether isimli sunucu bildiginiz Turk Nether olarak biliniyor hem yabanci hem de Turkler arasinda. illa bir Turk oyuncuyla karsilasiyorsunuz oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Mayıs 2022; 14:12:15 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.