Arkadaşlar iyi forumlar iyi oyunalar. GOogle a da sordum forumda da aradım cevabını bulamadım sorumun.
Sorum şudur ki ; BattleNet de ülke seçimini TÜRKİYE seçtiğimiz durumda ne gibi kısıtlamalara maruz kalıyoruz ?
WoW hazır 5-10 Euroyken başlayayım diyorum da arkadaş dur dedi Recruit edeyim ama o kayıt olurken TR seçtiği için REC edemedi. Bunun dışında bir kısıtlama varmıdır ?
bazı yapancı siteler örn ; ijji -şimdi aeriagames- Türkiye gibi birçok ülkenin oyunlara erişimini kısıtladı vakti zamanınd.. Yarın öbürgün Türkiye'ye de expansion pack lere ulaşamama yada UK kayıtlılara bonus exp ler goldlar vs -artık ne veriliyor bilmiyorum- verirken Türk kayıtlılara bir şey vermeme gibi güzellikler yapıyor mu ?
Ülkemi başka biryer olarak göstersem yarın öbürgün sıkıntı çıkar mı kredi kartıyla aylık yenilemelerde ? Ayrıca farklı ülke seçiminde hiçbir sorun çıkmıyorsa kayıt olurken nereyi seçmemi önerirsiniz ?
Şimdiden teşekkürler..
biraz geç gördüm ama bende tekrardan oyuna dahil olan birisi olarak şunu söyleyeyim RaF sistemi artık tr hesaptan tr hesaba uygulanabiliyor yapmanız gereken sadece oyun içinden raf davetiyesi yollamak bizzat denedik oldu ikinci şekilde arkadaş tr hesaptan raf atıp ben uk hesap sahibiydim yine raf denememiz sorunsuz gerçekleşti ''SOR'' sistemini deneyemedik deaktif te hesabımız olmadığı için onun için bir güvence veremem ama ben senin yerinde olsam yinede benim gibi uk hesap açmanı öneririm hem tr den atılan raf sistemi %100 çalışıyor bir sıkıntı çıkmıyor ''SOR'' u denemediğimiz için uk açmanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Gilthaniel
biraz geç gördüm ama bende tekrardan oyuna dahil olan birisi olarak şunu söyleyeyim RaF sistemi artık tr hesaptan tr hesaba uygulanabiliyor yapmanız gereken sadece oyun içinden raf davetiyesi yollamak bizzat denedik oldu ikinci şekilde arkadaş tr hesaptan raf atıp ben uk hesap sahibiydim yine raf denememiz sorunsuz gerçekleşti ''SOR'' sistemini deneyemedik deaktif te hesabımız olmadığı için onun için bir güvence veremem ama ben senin yerinde olsam yinede benim gibi uk hesap açmanı öneririm hem tr den atılan raf sistemi %100 çalışıyor bir sıkıntı çıkmıyor ''SOR'' u denemediğimiz için uk açmanı öneririm.
anladım hocam. SOR dediğin Scroll of Res sanırım belirli bir süredir aktif olmayanı davet ederek oyuna yeniden çağırmak dediğimiz olay
peki ne zamandır oynuyorsunuz UK hesabınızla ? bunu soruyorum çünkü ödemede veya herhangi bir işlemde Türkiye'de bulunup da UK hesabınız var bunu yapamazsınız yada bizi kandırdınız hadi size BAN tarzı şeyler olabilir mi ?
Ayrıca daha battlenet e üyelik yapmadım ama sanırım WoW'da da ayrıca Ülke soruyormuş. Orda Türkiye'yi seçmek önemli diye okudum. Onun nasıl bir etkisi var ?
battlenet üyeliğim UK WoW TR gözükebilir mi ? yada WoW u UK aldığımda bir sıkıntı yaşarmıyım ? Yani TR yi seçmek neden önemli ?
Herşey bir yana bu ülke muhabbeti aklıma takıldı da o yüzden bu kadar uzatarak soruyorum :)
Tekrar zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.
uk olarak alırsan ödemeleri pound olarak yapmış oluyorsun ve eskiden sor ve raf için ülkesini türkiye olarak başta tanıtanlar raf ve sor dan yararlanamıyorlardı. şuan oyundan içinden davet sistemi geldiğinden beri ''BİZİM DENEDİĞİM RAF,RAF İÇİN KONUŞUYORUM ülkeyi tr seçsen bile raf yapılabiliyor. ülkeyi ilk başta uk olarak seçmenin eksi yönü telefona sms sistemini kuramazsın güvenlik yöntemlerin kısıtlanır ingiliz hat istiyor tr hat girişinde hata veriyor benim gözlemlerim bunlar açıkçası ama nedir bi ticket atarsın bi tr fatura gönderirsin adamlara ben ülkeyi yanlışlıkla uk açmıştım derler 5 dakikada ülkeyi tr ye ileride taşıyabilirsin.
peki 30gun beles oynama veriyor mu TR kayitli acc ye?
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
peki 30gun beles oynama veriyor mu TR kayitli acc ye?
eu.battle dan WoW aldığınızda ülke bakılmaksızın 30 gün beleş oynama veriyorlar.
ama önerim free account ile level 20 ye gelip sonrasında WoW almanız. oynama sürenize göre1-2 gün kârda olursunuz ya da az oynuyorsanız 1 hafta vs
ama bildiğim kadarıyla WoW dan sonra pandaria yı alınca ayrıca bir 30 gün daha verilmiyor.
metalman133M
kullanıcısına yanıt
arkadasim birincisi sor icin ulke kisitlamasi yok. hesabi belli bir sure oncesine kadar aktif olan herkese sor gonderebiliyorsun ikincisi raf in evet tr kisitlamasi var. yeni raf sistemi ile tr hesaptan da raf gonderebiliyorsun. ama mount ve pet leri alabilmek icin ulkeni mumkunse uk vs olarak kaydet. ilk kayit esnasinda herhangi bir sikinti olmuyor. ama simdi tr kaydedip sonra uk ye cevirmek istersen o ulkeden fatura falan sunman gerekir :)
ha sms protection yapamiyor olabilirsin evet belki ama authenticator kullanirsin, ayrica hesabinin hacklenmesi gibi bir durum olursa blizzden her sekilde geri alirsin kimlik bilginle :)