Şimdi Ara

battle priest için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bp charım var ve 2 sorum olacak

1)elimde totomic club +7 var 60 lwl de master açıp ms +7 alsam daha iyi olur mu?(ms +7 nin sekip sekmediği totomic clubla farkları)

2)önceden 2 skill point biriktirip 60 olunca mastera 2 puan verilir mi (judgement için)? eğer sp veriliosa kağıdını alıp skili kullanabilir miyim?

şimdiden teşekkürler.

• 1ci sorunda ms daha iyi gibi ama tab bilmiyorum priest kullanmadım 2ci sorunda ise 62olmadan hiçbir şekilde açmazsın
  • 1 MS DAHA İYİ OLUR ve silah sekmez skill seker
    2 62 olmadan 62 skili kullanman imkansiz
  • cvp ların dışında +60 priest bp olarak ancak +62d den sonra debuff olursan sadece brderde
    pk yapabilirsin o da sağlam itemle sadece +7ms ile olacak iş değil master ı açtıktan sonra
    72 ye kadar kasman lazım en az servere görede değişir bazı server ler çok sağlam olduğundan
    en az 75 yapman ve sağlam itemler lazım. Anladoığım kadarıyla andream char olarak kullanıyosun
    +72 sabreder yaparım diyosan aylarca sürer kasma hızınada bağlı tabi ama tavsiyem andreamda kal
    illa bp takılıcamdiyosan totamic seni idare eder para biriktir defanslı takı al derim
  • ardreamda kal orda daha rahat kesersin. ii +7 ile normal hatta strsiz defans veren takı takarak malice attığım adama %150 lik skill 600 civarı r side 400 vuruyorsun (chitin asas)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.