Bildirim
Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1402. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhabalar,
BF1 Revolution sürümünü en ucuz nereden alabilirim? -
10 kere dc oldum ki sabah sabah, etmediğim küfür kalmadı..
bu nedir arkadaş, bir gün sorunsuz oyna, bir gün dc manyağı ol. -
Yav şu İtalyan Alp'lerindeki uçaksavar kısmını geçemedim, bir taktiği var mı şu işin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam orda her uçağa ateş etmiyordunuz sanırım tam hatırlamıyorum bakıyım bi müsait olunca.quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Yav şu İtalyan Alp'lerindeki uçaksavar kısmını geçemedim, bir taktiği var mı şu işin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ssğolun.
Uzun süredir de hiç FPS oynamadım, kazmalık da üstümde sebebi bu olabilir
premium pass ücretsiz oldu -
Nerede? Origin de göremedim ben ? -
11 eylülde geliyor.
11 eylülde geliyor.
11-18 eylül arasında olacakmış. Benim merak ettiğim, premiumu bir hafta sonra geri alacaklar mı yoksa tamamen bizde mi kalacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 4 Eylül 2018; 11:53:52 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
salak gibi para verdik bir de -
bu bize iyi ders oldu.bi dahaz yok premium yok deluxe yok megaultrapremium vs. almıcam nasıl olsa bedava veriyolar.alşıcan standart sürüm oyunu bakıcan keyfine.oyunu bile hemen almıcan çıktıktan 6 ay sonra yarı fiyatına alırız.bi 6 ay sonrada premiumu beleş verirler zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
salak gibi para verdik bir de -
Çok düz mantık düşünüyorsunuz, ona kalırsa oyunuda hiç almayalım, bf 3 gibi bi ara bedava yaparlar nasılsa.
Aralık 2016da bf1'i, 2017 mart yada nisanda premiumu aldım toplam bana 275 liraya geldi ikisi. O günden bu zamana kaç gün geçti dersek yaklaşık 630 gün
275 lira bölü 630 gün = günlük 43 kuruşa oynamışım doya doya şuan oynanmayan çoğu haritayı.
Bunları aldığınız zaman tüm haritalarda o an sıcağı sıcağına çok güzel oynanıyor, şuan belli başlı haritalardan başka hiçbir haritada düzgün match bulunmuyor çok nadir. geçende lupkow pass gördüm bayram etti gözlerim oynarken.
Evet şuanki fiyatlar çok kazık ona bende laf edemiyorum. ama o zamanın fiyatlarıyla alınıp oynanması gerekli böyle büyük oyunların.
@zibidi gonzales @HoneyBagdeR2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 6 Eylül 2018; 13:45:9 >
-
usta fazla kafa yormaya gerek yok o yüzden düz mantık iyidirquote:
Orijinalden alıntı: RoadMonster
Çok düz mantık düşünüyorsunuz, ona kalırsa oyunuda hiç almayalım, bf 3 gibi bi ara bedava yaparlar nasılsa.
Aralık 2016da bf1'i, 2017 mart yada nisanda premiumu aldım toplam bana 275 liraya geldi ikisi. O günden bu zamana kaç gün geçti dersek yaklaşık 630 gün
275 lira bölü 630 gün = günlük 43 kuruşa oynamışım doya doya şuan oynanmayan çoğu haritayı.
Bunları aldığınız zaman tüm haritalarda o an sıcağı sıcağına çok güzel oynanıyor, şuan belli başlı haritalardan başka hiçbir haritada düzgün match bulunmuyor çok nadir. geçende lupkow pass gördüm bayram etti gözlerim oynarken.
Evet şuanki fiyatlar çok kazık ona bende laf edemiyorum. ama o zamanın fiyatlarıyla alınıp oynanması gerekli böyle büyük oyunların.
@zibidi gonzales @HoneyBagdeR2
ben zaten bugün ki ekenomik durumu ve DICE nin yaptığı şu beleşeverme olayını eşeltirmek istedim sen olayı başka yerlere çektin :)
ona bakarsan ben bf3ü vpn ile 35TL ye , premiumuda origin üzerinden(oyunu aldıktan 3 ay sonra) 90küsür TL ye almıştım.fiyatlar yine böyle makul olsun oyun çöpde olsa alınır hani gerçek BF server isen.
ayrıca premium haritaların çoğu boş.premium olmayan çok oyuncu var ve genelde standart haritalarda oyun oynanıyor.sen server browser dan oyuna giriyosan sorun orda zaten.ben hep hızlı maçtan fetihi seçip temel oyun diye aratıyorum 7/24 oyunculu server var tabi hep standart haritalar denk geliyor genelde.
-
Bu arada lupkow pass diyince aklıma geldi, defans'ın giriş müziği yok mu, hastasıyım hala. -
Arkadaşlar i7 7700hq var bf1 işlemciyi %100 e kadar kullandığı oluyor diğer oyunlarda bu değere hiç çıkmıyordu cpu yu hafifletecek bir ayar var mı? -
3770K'ya geçtim ve 3570K'da yaşadığım bazen sürekli 100% olma, fazla çatışma ve mekan olan yerlerde CPU darboğazı takiben FPS düşmesi, ortadan kalkmış durumda. İşlemci stock halde iken hatta. -
evet yine bağlantı hatası veriyor oyun online olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
Bu mesaj silindi. -
satılık bf1 40 tl :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X