Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.012
Cevap
154
Favori
719.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgay007

75HZ

Alıntıları Göster
    Aynen hocam. 144 geçmeyi planlıyordum dolar malum. Bu arada BIOS güncel tutuyor musunzu ben FPS drop yaşıyordum bu yüzdenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 27 Ağustos 2018; 10:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekilBey

Aynen hocam. 144 geçmeyi planlıyordum dolar malum. Bu arada BIOS güncel tutuyor musunzu ben FPS drop yaşıyordum bu yüzdenmiş.

Alıntıları Göster
    Valla ben bios güncelledim sonra biosta bi değişikilk yapınca post etmiyordu bilgisayar güç bela sürümü düşürdüm düzeldi o yüzden tekrar güncelleme yapmam imknasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Valla ben bios güncelledim sonra biosta bi değişikilk yapınca post etmiyordu bilgisayar güç bela sürümü düşürdüm düzeldi o yüzden tekrar güncelleme yapmam imknasız

Alıntıları Göster
    Origin'den oyunu indiriyorum fakat PC bekleme alınca indirmeyi durduruyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • beyler standart sürümde hangi haritalar veya kaç harita var bilen var mı?ona göre revolution alıcam ama 2 katı fiyat tabi belirleyici olucak benim için.
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Aklima gelenleri yazayim,

Monte Grappa
    Empire's Edge
    Argonne Forest
    Ballroom Blitz
    Fao Fortress
    Suez
    Sinai Desert
    St. Quentine Scar
    Amien
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Olay haritala bitmityorki, dlc silahları ve st chamond tankları op.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 3 saat kadar oynadım, oyun gayet güzel. Grafikler etkileyici olduğu kadar Frostbite motoru nasıl bir şeyse oyun çok performanslı çalışıyor. i7 4770k ve 2013 model Gtx Titan(GK110 GPU,780'in abisi) ile oynuyorum. 1080p, ultra ayarlar, 60-70fps alıyorum.
  • Tesadüfen gördüm büyük indirimi. Online tarafıyla pek ilgilenmediğimden standart versiyonu aldım. Daha önce de Battlefield4 premium almıştım ama onlineda 2 saat kalmamışımdır.
    Provizyonda 36.96TL olarak göründü. Fiyat şahane.

Tam da Far Cry 5'e 112TL bayılmışken bu indirim iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım ya hayırlısı bakalım. Far Cry5'ten sonra oynayacak oyunumuz oldu.
  • FarCry 5'i nasıl 112tl'ye aldınız hocam? G2A,Kinguin,uplay'e baktım en az 200tl civarında.
  • PehliOne- kullanıcısına yanıt
    Direkt uplay üzerinden aldım. İndirim vardı 2 gün önce onda da. Biriken 100 uplay puanını da %20 indirim olarak kullanabiliyorsunuz. Onu da ekledim 140TL'den 112TL'ye düştü o şekilde aldım.
    Şöyle bir indirim vardı;

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

Üzerine %20 indirim puanını kullanınca;

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 27 Ağustos 2018; 22:24:38 >

• oyuna girebilen var mı eşleştirmede kalıyor
  • Sunucuya katıl a bastığımda oyunu yüklüyor diyor ama birkaç saniye sonra sunucu listesine geri atıyor. Öğle vakti sıkıntısız oynuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 28 Ağustos 2018; 19:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cs875

oyuna girebilen var mı eşleştirmede kalıyor
    aynı sorunu yaşıyorum
  • arkadaşlar oyunu en ucuz nasıl alırım yardımcı olun ps de var pcye de alalım 5 cıkmadan😂

• sorun devam ediyor server,lara giriş yapılamıyor atıyor ana ekrana
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

arkadaşlar oyunu en ucuz nasıl alırım yardımcı olun ps de var pcye de alalım 5 cıkmadan😂
    Düne kadar 9 eur falandı full versiyonu.

Şuan en ucuz nerede bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala aynı girilmiyor
    Solution: Click on BF1 properties and untick Enable Origin In Game for Battlefield 1 bundan bahsediyor ama nerde bulamadım
    edit buldum operasyona girebildim hepsine girmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs875 -- 29 Ağustos 2018; 11:53:7 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 3 Ocak 2021; 0:39:36 >
  • Bu sniper lar arası ne fark var? Kafadan tek atıyorlar gövdeden 2 atıyolar 10 mermili kullanmak elzem değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.