Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.009
Cevap
154
Favori
719.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14011402140314041405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 seviye hekim sınıfı için hangi silahı önerirsiniz arkadaşlar? 1 Nişancı bir de yakın vuruş için istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBadger82

usta fazla kafa yormaya gerek yok o yüzden düz mantık iyidir
    ben zaten bugün ki ekenomik durumu ve DICE nin yaptığı şu beleşeverme olayını eşeltirmek istedim sen olayı başka yerlere çektin :)
    ona bakarsan ben bf3ü vpn ile 35TL ye , premiumuda origin üzerinden(oyunu aldıktan 3 ay sonra) 90küsür TL ye almıştım.fiyatlar yine böyle makul olsun oyun çöpde olsa alınır hani gerçek BF server isen.
    ayrıca premium haritaların çoğu boş.premium olmayan çok oyuncu var ve genelde standart haritalarda oyun oynanıyor.sen server browser dan oyuna giriyosan sorun orda zaten.ben hep hızlı maçtan fetihi seçip temel oyun diye aratıyorum 7/24 oyunculu server var tabi hep standart haritalar denk geliyor genelde.

Alıntıları Göster
    Abi şu an en ucuz Bf V "DrOyun.com"da o da 294 lira tabiiki bu kadar para vermek akıl alır iş değil ama en az 1,5 yıl oynanır verilen paraya uzun vadede değer. Ben de bf1'i 2 yıl boyunca oynadım özellikle kışın dışarı çıkmadığım çok gün oldu oyun sayesinde evet çok fazla bir para ama mantıken düşünülünce bence alınabilir gibi.

Keşke paramız bu kadar değer kaybetmeseydi de herkes alabilseydi bu oyunu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ortam isiklandirma ayari nedir? Rtx icin mi ustalarim

• Merhabalar. Oyunu kapatınca siyah ekranda kalıyor, bidaha pc ye reset atmak zorunda kalıyorum. Çözüm önerisi olan var mıdır?

• ücretsiz premium pass nasıl alınıyor? originde ücretli hala?
  • Premium pass bedava veriliyorsa bf 1 alacağım bende. Nedir son durum bilgisi olan var mı?
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Sanırım saatle ilgili.Akşam saatlerine kadar bekleyelim şu an için pass görevleri falan geldi bana ama dlc ler açık değil hala.
  • Şu an için alınabilir halde.
  • Revolution sürümü 9,89€. Güncel kur muhabbeti olur muhtemelen. Steam'de halen dolar güncel değil. Bilginiz var mı? Şu an yaklaşık 75 TL gibi bir fiyatı var. Diğer satış sitelerinde 150'den aşağı değil.
  • Arkadaşlar oyuna girmek yeterli mi premium için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Revolution sürümü 9,89€. Güncel kur muhabbeti olur muhtemelen. Steam'de halen dolar güncel değil. Bilginiz var mı? Şu an yaklaşık 75 TL gibi bir fiyatı var. Diğer satış sitelerinde 150'den aşağı değil.

Oyun şu anda 5 euro ya satılıyor. Premium pass de ücretsiz. Revolution sürümü bunlara ek ne getiriyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ping arttı mı sızde de? 2 gündür 80-90 ms oldu ping sacma bır sekılde?

Modemi resetleyince düştü. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 11 Eylül 2018; 21:35:37 >
  • Alınır mı sizce? En son Bf 4 almıştım, hiç zevkli değildi açıkçası. Ne olduğunu anlamadan hemen ölüyordum, pek zaman da harcamamıştım açıkçası alışmak için. Bf 1 bu konuda nasıl? Oyuna girdiğim gibi kill alabilir miyim?
  • ark lar batt 4 premıumda üçretsiz aldık ama oynamak için ana oyunuda satın almak lazımmı
  • premıum pas aldık işl sonra geri almazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspır

ark lar batt 4 premıumda üçretsiz aldık ama oynamak için ana oyunuda satın almak lazımmı

Lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Normal oyun + Premium Pass mı almak gerekiyor? Orasını netleştirmek lazım.
  • arkadaşlar premium pass almak için oyuna sahip olacaksınız ki oyuna paketi dahil edesiniz.

premium pass oyun harici alınacak birşey mi sanıyorsunuz? girin bakın sitesine premium pass harici alınıp kenarı atılan birşeymi görürsünüz.

özet: premium pass olmayan hesap alın sonra originden girip aktifleştirin bu kadar (:
  • Aynen reis ana oyun lazım premıum için

• 5 euro oyun. Premium pass ise beleş. Alınır mı acaba hala? Oynayan kalmış mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 14011402140314041405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.