Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.009
Cevap
154
Favori
719.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14031404140514061407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bf5 betası bu oyunun yanına bile yaklaşamaz. Oyun indirimde iken kesinlikle alınmalı. Eğer oyunda fast deployment yapanlara chatten kayan varsa o benimdir. Bunların yüzünden Medic'ten soğudum. M1917 teleskopic ile sniper avlamak yetiyor şu anlık. Ek olarak cephanelik ve sis bombası taktiği de işe yarıyor baya. Önümüzün açık olduğu, adamların bolca geçtiği bir yere yatıyoruz. Ardından önümüzü kapatacak şekilde iki sis bombası atıyoruz. Eğer sniper bir arkadaş varsa spot flare atıyor yoksa bir el sürekli Q da spot arıyor. İster sisin arkasından tarıyoruz isterseniz de sisten çıkan düşmanı. Tavşan gibi ortada kalıyorlar sisin içinden çıkınca. Assault sınıfında doğru düzgün taramalı silah olsa onunla daha etkili olabilirdi bu yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 13 Eylül 2018; 0:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu operasyonlarda farklı harita girebilmek için ne yapmak lazım? Kendim harita seçersem boş oluyor genellikle o harita, otomatik seçimde de ya galiçya ya da volga nehri geliyor anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölgeye girmek istiyorsan onu üzerine tıklayıp operasyonlara katıl de.

Şu şekilde
    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
  • Kerry Way kullanıcısına yanıt
    hocam cin sunucuların da mı oynuyoruz kendı hesabımıza alamıyomuyuz?

• malkockose kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabınıza alıyorsunuz normal bir şekilde oyuna giriyorsunuz farkı yok. Sunucular aynı. Sadece satın alımda vpn açarak ülke değiştiriyoruz, geri kalanda vpn ile işimiz olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Kendi hesabınıza alıyorsunuz normal bir şekilde oyuna giriyorsunuz farkı yok. Sunucular aynı. Sadece satın alımda vpn açarak ülke değiştiriyoruz, geri kalanda vpn ile işimiz olmuyor.
    hocam satın alımda vpn neden acmak zorundayız normalde ben acmadan satın aldım bilmediğimiz birseymi var acaba?
  • Yok hocam ben ucuz almak için söylemiştim. Şu an vpn olmadan düz sürüm 5 euro yani 35 TL. Hong Kong Vpn ile 25 TL'ye alınabiliyor. ( 30 Hong Kong Doları = 25 TL )
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Acemilik işte neyse 10 TL içinde değmez yinede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vpn yüzünden hesabı banlananlar olmuştu sanırım forumda. bf1 hiç almayı düşünmediğim bir oyundu ama bf5 in hayal kırıklığı yaratması ve 1'in premiumla birlikte 5 euro olması sebebiyle almış bulundum.
  • Zenmate ile Hong Kong dan 25,5 ₺ ye aldım.
  • Bende 5 euroya aldım :) Bu fırsat kaçmazdı
  • Bf1 battlefront ve titanfallı hesap satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerry Way

Hayırlı olsun hocam nickini yaz ekliyim beraber oynarız
    Lazrail3rd

bu arada cidden oyun mükemmel. bfV betasından sonra ilaç gibi geldi. cidden ertelemekle büyük hata etmişim.

• Battlefield 1 su anki haliyle tam bir kanser, yahu gunde iki saatimiz var oyun oynayalim diyoruz 2 oyun ustuste sacma sapan dengesiz hicbirsey yapmayan takima veriyor keklik gibi avlanman icin, 3 . Girdigim oyun biraz dengeli gibiydi onda da oyundan attı sizin yapacağınız ise tukureyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Battlefield 1 su anki haliyle tam bir kanser, yahu gunde iki saatimiz var oyun oynayalim diyoruz 2 oyun ustuste sacma sapan dengesiz hicbirsey yapmayan takima veriyor keklik gibi avlanman icin, 3 . Girdigim oyun biraz dengeli gibiydi onda da oyundan attı sizin yapacağınız ise tukureyim
    dx12 acıksa kapatın. Ekran kartına overclock yapmayın.
  • DLC'ler ücretsiz dağıtılacaktı, nasıl temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekilBey

DLC'ler ücretsiz dağıtılacaktı, nasıl temin edebilirim?
    https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1/addon/battlefield-1-premium-pass

Premium pass şuan ücretsiz. Kütüphanenize ekleyin DLCler de gelecektir.
  • Directx12 modunun her zaman optimizasyonu kötüydü, donuyordu. Battlefield 1 de DX12 modu, DX11 den iyi performans veremiyor. Biz ne zaman DX12 modunu adam gibi kullanacağız çok merak ediyorum.Madem düzgün performans veremeyecek ne diye sırf reklam için DX12 çıkarıyorsunuz.

• fps yi arttırmak için yaptığınız bi ayar varmı ryzen 3 1050ti 8 gb ram var fps çok düşüyor
  • indirim ne zaman bitecek bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 14031404140514061407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.