Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.009
Cevap
154
Favori
719.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14041405140614071408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silah, araç kaplamalarını nereden seçiyoruz kurcaladım da biraz bulamadım
  • ındırım ne zaman bıtecek
  • indirim 18'inde bitiyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

indirim 18'inde bitiyor arkadaşlar.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizMellin

fps yi arttırmak için yaptığınız bi ayar varmı ryzen 3 1050ti 8 gb ram var fps çok düşüyor
  • quote:

fps yi arttırmak için yaptığınız bi ayar varmı ryzen 3 1050ti 8 gb ram var fps çok düşüyor

Grafik ayarlarını düşürmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 16 Eylül 2018; 23:31:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim açık değil overclockta yok, yapacak birsey yok sanirim, tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acilen şu bedava premium mapleri normal kullanıcılara kapatmaları lazım. Ne kadar beyin yoksunu embesil 5-20 lvl arası varsa doluşmuş pre maplere sağa sola pusarak PUBG gibi oyun oynuyor. Zaten battlefield ın kitlesi belli harbi fanlarının hepsi premium dlc sahibi geri kalan dur bir bakayım neymiş bu BF1 diyip hazır indirimdeyken 5€ ya alıp üstüne direk pre maplere girenler oyunun resmen içine etmişler zerre zevk alamaz olduk.
  • quote:

Ryzen 3 de yetersiz 8GB ram de. Oyun 1080p de ortalama 10-11GB ram yiyor üstüne bir de 6 çekirdek işlemcileri dahi %90-100 sömürüyorken 4 çekirdek Ryzen ve 8GB ram ile çok zor.
  • IntelKILLER I kullanıcısına yanıt
    hocam bende 6700K İŞLEMCİ ASUS 1080 16 GB 2666 MHZ 250GB NVM Asus PG248Q monitor var ne yaparsam yapayım drob yiyorum 144 e sabitlemeye çalışıyorum pfs 110-120 arası düşüyor ama sorun şu ki o anlık düşmler olay değil fareyi sağa sola çevirdiğim de sanki donuyormuş gibi oluyor sebebi nedir o sırada fps 110-120 oluyor ama çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi3636

hocam bende 6700K İŞLEMCİ ASUS 1080 16 GB 2666 MHZ 250GB NVM Asus PG248Q monitor var ne yaparsam yapayım drob yiyorum 144 e sabitlemeye çalışıyorum pfs 110-120 arası düşüyor ama sorun şu ki o anlık düşmler olay değil fareyi sağa sola çevirdiğim de sanki donuyormuş gibi oluyor sebebi nedir o sırada fps 110-120 oluyor ama çözemedim.
    dx12 yi kapayıp denedinmi?
  • Yahu beyler 100 level oldum hala daha anlayamadığım birşey var.
    Operasyonlar modunda serverdayken hangi operasyonda olduğumuzu nasıl anlıyoruz?
    Brusilovla kızıl dalga karıştırıyorum sürekli 4 tane harita var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi3636

O sağa sola çevirince donma gibi olması Vsync kaynaklı açıksa kapat direk. Ayrıca 6700K ve 1080 ile rahat rahat 140 fps alırsın çok nadir düşer yani ama sürekli 110 lara kadar düşüyorsa sorun çok büyük ihtimal yazılımsaldır. Arka planda çalışan uygulamalara göz at ve driverı güvenli mod da DDU ile kaldırıp tekar yükle.
  • şu oyunu adam gibi, squad ve görev odaklı oynayacak, ağzı bozuk olmayan min 18-20 yaşında arkadaşlar varsa bana özelden yazabilir mi?

discord linki vereceğim bazı akşamlar keyifle oynamak istiyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı ilk onu kapattım

• IntelKILLER I kullanıcısına yanıt
    Vsync kapalı G-sync var yaptım değişen birşey yok çözemedim gitti.

• Tekrar oyunu indiresim var oyunu ama çok fazla drop sorunu yaşıyordum. Son güncellemelerde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Tekrar oyunu indiresim var oyunu ama çok fazla drop sorunu yaşıyordum. Son güncellemelerde durum nasıl?
    ne zaman yaşıyordunuz bilmiyorum ama ben yaklaşık 3-4 haftadır oynuyorum öyle bir sorun yaşamadım çok ŞÜKÜR.
  • Merhaba, oyuna başlayalı yaklaşık 1 ay oldu, indirimden BF1 Revolution sürümünü 9 euro ya aldım, lakin alırken özellikle bu forumda yazılan yorumlar nedeni kafamda çok soru işareti vardı, boş serverlar, 100-120 gibi yüksek ping sunucular yüzünden lagların olduğu ve oyunun oynanmayacak hale geldiği, fps dropları, oyundan atmalar, oyun da çöküşler, her yeni yama ile oyunun daha da kötü hale geldiği, sunuculara bağlantının zor sağlandığı, uzun süre beklemelerin yaşandığı ve oyun başlamadan attığı gibi farklı konularda çok şikayet okudum.
    Lakin 22 saatlik oyun süresi içinde bu yazılanların hiçbiri başıma gelmedi.

sunucuların çok büyük kısmında ping değeri 42, henüz daha yüksek ping değeri olan sunucuya bağlanmış değilim, özellikle aramak gerekiyor bulmak için, bu nedenle oyun içinde yüksek ping nedeni ile kesinlikle bir sıkıntı çekmedim (bu iyi değerler benim superonline fiber altyapı internet kullanmamdan dolayı da olabilir.)
    oyuna giriş süreleri oldukça kabul edilir seviyede, eğer sıra yoksa harita yüklenme süresini bekleyip başlıyorsunuz, giriş sırasında atma yaşamadım.
    oyun sırasında hiç oyundan atmadı.
    oyun sunucuları kesinlikle boş değil hatta ana baba günü, sevilen haritalarda genelde sıra beklemek durumunda kalınıyor, oyun muhtemelen 2 yıl daha güncelliğini korur.
    grafik ve atmosfer konusuna gelirsek, oyun grafikleri çok güzel, bazı anlarda çatışmayı bırakıp manzara izlediğim oldu, özellikle haritalarda yaşanan yıkım, patlamalar nedeni ile oluşan kraterler, yangınlar, yıkılan binalar atmosfere inanılmaz katkıda bulunuyor, hava da ki kocaman zeplinin aldığı hasar nedeni ile patlayışı ve yanarak düşmesini veya bir savaş gemisinin batış anını izlemek çok keyifli.
    seslendirmeler çok güzel, özellikle Osmanlı ile oynadığınızda Türkçe konuşmaların çok özenle kayıt edilmiş olduğu hemen belli oluyor.
    performans konusu ise benim özelimde şöyle; önceki işlemcim i5 6400 ve RX480 ekran kartım ile DX11 ultra ayarlarda haritaya göre 55-75 fps arası aldım. Genelde 75 sabit olan fps patlamalı, kalabalık haritalarda anlık 55 fps ye kadar düştüğü oldu (Sina Çölü gibi boş alanı fazla olan haritalarda sabit 75 fps görürken Albion, Verdun Heights gibi haritalarda 75'den anlık 55-60 civarına düştüğü oldu) bu nedenle i7 geçişi yaptım, şu an her haritada sabit 75 fps alıyorum.
    i5 işlemci ve 60hz monitör kullanan arkadaşlar oyunu çok rahat oynar, optimizasyon çok iyi, lakin ideal oyun deneyimi için bellek 16 gb olmalı.
    hile yapana denk gelmedim.
    tek eksiğim bir takım, o da zaman içinde olur sanırım.

ben oyuna çok ısındım ve çok keyif alıyorum, single player odaklı bir oyuncuyum lakin bu oyun yüzünden tüm single player oyunlar bir aydır beklemede, yüzlerine bakmaz oldum.
    sonuç olarak heniz BF1 almamış ve almayı düşünen arkadaşlar var ve kafalarında soru işaretleri nedeni ile almıyorlarsa tavsiyem kesinlikle hemen başlamaları olacaktır.

• Uçakları nasıl kullanabiliyorsunuz? ayarlarını yapsam da nişan alma çok zor bi trick falan mı var beyler yardımcı olursanız sevinirim uçak kullanabilmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 14041405140614071408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.