Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1411. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
29.009
Cevap
154
Favori
718.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14091410141114121413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bf1 menüsündeki joystick tuş ayarlarının olduğu ekranın fotosunu atar mısın?
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Ben joysticki yeni aldım. Ayarları fazla kurcalamadım bu şekilde kullanıyorum şimdilik.

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Bendeki joystick tuşları hepsi boş. Tuş ataması yapmak kolay da, kol ayarı olmuyor, kendiliğinden olması gerekir diye biliyorum..

Şu ayarları yani:

PITCH DOWN: AXIX 1 Y
    PITCH UP: AXIX 1 Y
    ROLL RIGHT: AXIX 1 X
    ROLL LEFT: AXIX 1 X
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Ben joysticki yeni aldım. Ayarları fazla kurcalamadım bu şekilde kullanıyorum şimdilik.

Tamamdır, yaptım, çok sağolasın! bf4'den tekrar bf1'e geçiyorum

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Ben çok başarılı olamadım joystickle, fare ve klavyeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 26 Kasım 2018; 20:53:55 >
  • 3 kere ölüp o fragı yapman imkansız o yüzden nice cheat bro uçakla yaptıysan işler değişir gel zeminde kapışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amx -- 26 Kasım 2018; 21:46:19 >
  • el_jericho kullanıcısına yanıt
    i9 9900k ya göre optimize ettiler heralde oyunu
  • quote:

i9 9900k ya göre optimize ettiler heralde oyunu
    Galiba öyle, yoksa bu kadar saçma bir optimizasyon olamaz.
  • Herkes online muhabbeti yapıyor ama, bir ben mi oynayamıyorum hikaye modunda çok beceriksizim osmanlı araçlarını patlatma görevinde sürekli ölüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Herkes online muhabbeti yapıyor ama, bir ben mi oynayamıyorum hikaye modunda çok beceriksizim osmanlı araçlarını patlatma görevinde sürekli ölüyorum
    hikaye modunu biraz denedim ama çok zorlama ve sıkıcı olmuş bence. hele ki osmanlıyı konu alan bölümler...
  • Multide da 64 lük serverlarda zevk vermeyecek derecede fps düşüşlerim oluyor. Bende hikaye moduna şans vereceğim performans çok daha iyi ve akıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    24'lük haritalarda mevcut dominion moduydu sanırım.
  • Oyuncu var mı peki ben bazen kendi serverında da almanların serverında da oyuncu bulamıyorum.
  • quote:

Oyuncu var mı peki ben bazen kendi serverında da almanların serverında da oyuncu bulamıyorum.
    akşamları kalabalık oluyor.. sıra beklemeden oyuna girdiğmi hatırlamıyorum hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

hikaye modunu biraz denedim ama çok zorlama ve sıkıcı olmuş bence. hele ki osmanlıyı konu alan bölümler...

Alıntıları Göster
    Evet farklı kişilerin hikayesini oynamak olayı sarmadı. Ben savaştaki kaos ortamında sıkarak ilerlemek istiyorum gizlilikle uğraşayım mermi bitsin sıkıntıya gireyim falan bana gelmiyor. Ama tanklı bölümde tüm binaları yıkabilme olayı çok güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Evet farklı kişilerin hikayesini oynamak olayı sarmadı. Ben savaştaki kaos ortamında sıkarak ilerlemek istiyorum gizlilikle uğraşayım mermi bitsin sıkıntıya gireyim falan bana gelmiyor. Ama tanklı bölümde tüm binaları yıkabilme olayı çok güzeldi.

Alıntıları Göster
    evet gizlilik olayını çok abartmışlar sankim bana FPS modda eski commandos behind enemy lines oyununu oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 29 Kasım 2018; 11:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amx

şunu da şuraya bırakalım
    Gerçekten çok iyi.

• arkadaşlar alıp ara veren var mı online olan kısmı merak ediyorum,
    16gb ram, gtx 860m, i5 4210H işlemci var açar mı açmaz mı belli değil yazık günah boşa para vermeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

arkadaşlar alıp ara veren var mı online olan kısmı merak ediyorum,
    16gb ram, gtx 860m, i5 4210H işlemci var açar mı açmaz mı belli değil yazık günah boşa para vermeyelim.
    acmasina acar ama cok performans bekleme lowda oynarsin anca

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

acmasina acar ama cok performans bekleme lowda oynarsin anca

Alıntıları Göster
    Oynanilacak gibiyse alirim ama denemem icin hesap lazim

• 
Sayfa: önceki 14091410141114121413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.