Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1419. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14171418141914201421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundan sonra I. Dünya Savaşı döneminde yaşananları konu edinen film de geliyor.

• Oyun bile olsa Gelibolu'da Osmanlı askerleri ile savaşmak zoruma gitti.
  • Origin'de sorun mu var şu an? Kütüphane boş görünüyor.

Edit: bende sorun var sanırım. düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 6 Ağustos 2019; 23:34:37 >
  • Merhabalar, çok önemli bir şey sormak istiyorum. Belki bu sorun burada konuşulmuştur ancak ben yinede sormak istyiorum. Bf1 Revolution alanlar server bulmakta benim kadar zorlanıyorlar mı acaba? Çünkü bu konuda kimisi çok rahat yüzlerce server bulabiliyorken ben 10 tane falan bulabiliyorum.

Bu sorunu kimse çözemiyor mu acaba? Filtre ayarların hepsini denedim oyunu silip yükledim onardım hiç bir şekilde sorun çözülmedi. Oyuncu olmaması konusuna katılmıyorum. Bf5 beğenmeyen çok oyuncu var ve hala bf1 oynanıyor. Sadece türkiye oyuncularını toplasak 50 sunucu yapar. Koskoca avrupada bf1 oyuncusunun az olması mantıksız.

Aynı haritaları oynamaktan sıkıldım artık. Var mı bir çözümü?
  • nikeut N kullanıcısına yanıt
    Ben server arama kisminda filtrelerden server doluluk filtresini kullaniyorum sadece. Bu filtreden de dolu server filtresini ve doluya yakin olan (1-4vs) filtreleri açıyorum o zaman tamami dolu serverlar ortaya cikiyor ordan istedigim birine tiklayip siraya girip bekliyorum cogu kiside bu sekilde yapiyordur. Alternatif olarak operasyon oynamak istiyorsaniz operasyon moduna girip sol alttaydi sanirim oynama tusu var ona basip herhangi bir operasyonu cok cabuk bulup dolu sekilde oynuyorum.
    Ek olarak oyunda filtreleri sifirlayip sadece bu kisi filtresini yapiyorum Yoksa server bulmada ciddi sikinti yasaniyo dediginiz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 8 Ağustos 2019; 8:3:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

Ben server arama kisminda filtrelerden server doluluk filtresini kullaniyorum sadece. Bu filtreden de dolu server filtresini ve doluya yakin olan (1-4vs) filtreleri açıyorum o zaman tamami dolu serverlar ortaya cikiyor ordan istedigim birine tiklayip siraya girip bekliyorum cogu kiside bu sekilde yapiyordur. Alternatif olarak operasyon oynamak istiyorsaniz operasyon moduna girip sol alttaydi sanirim oynama tusu var ona basip herhangi bir operasyonu cok cabuk bulup dolu sekilde oynuyorum.
    Ek olarak oyunda filtreleri sifirlayip sadece bu kisi filtresini yapiyorum Yoksa server bulmada ciddi sikinti yasaniyo dediginiz gibi.
    Ben dediklerinizi denediğim halde çok az server buluyorum. Ayrıca herhangi bir operasyona katılma butonuna tıkladığımda yine aynı haritalara atıyor. Operasyonlar menüsünde geliboluya tıkladığımda bomboş bir servera atıyor. Büyük bir problem söz konusu ve çözülmüyor..

• nikeut N kullanıcısına yanıt
    Siz böyle diyince kontrol ettim de bu saatlerde(Saat 9.00) sadece oyunun kendi serverları açık ve dolu 9 adet server var. Kişisel serverlar şuanlık kapalı belki öğleden sonra akşama doğru oyuncu sayısı ve server doluluk oranı değişebilir buna bağlı olarak kişisel serverlarda açılabilir.
    Herhangi bir operasyona tıkladığınızda zaten dolu olan herhangi bir operasyon serverına bağlıyor siz özellikle gelibolu veya başka bir şeye bastığınızda uygun dolu operasyon serverı yoksa boşa atıyor otomatik olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

Siz böyle diyince kontrol ettim de bu saatlerde(Saat 9.00) sadece oyunun kendi serverları açık ve dolu 9 adet server var. Kişisel serverlar şuanlık kapalı belki öğleden sonra akşama doğru oyuncu sayısı ve server doluluk oranı değişebilir buna bağlı olarak kişisel serverlarda açılabilir.
    Herhangi bir operasyona tıkladığınızda zaten dolu olan herhangi bir operasyon serverına bağlıyor siz özellikle gelibolu veya başka bir şeye bastığınızda uygun dolu operasyon serverı yoksa boşa atıyor otomatik olarak.
    Ben her saati denemişimdir. Yine de az sayıda server mevcut. Galiba böyle devam... Belli ki bu bir sorun değil. Belki de gerçekten pc oyuncu sayısı ciddi derecede azalmış.

Konsolda durum çok farklı mesela ben pc de 3000' de biten bir fetih moduna hiç rastlamadım. Çünkü yok. Ancak konsolda bu tarz uzun süren oyun modları vardı. Çok daha eğleniyordum :/

• 🔴 ÖLÜM MAKİNESİ - Hack Açtım Sniper Oynadım (Galiba :) | Battlefield 1 Türkçe | BF1 Sniper Game

Videoyu beğenip abone olanlara ayrıca teşekkürler, iyi seyirler...

Sevgili dostlar; canlı yayınlara twitch.tv/LIVEOyun ve fb.gg/LIVEOyunTV adreslerinden takip ederek katılabilirsiniz.

Discord sunucumuza katılarak beraber oyun oynayabilir, çekilişlere katılabilir ve bedava oyunlardan haberdar olabilirsiniz:

Discord
    Join the Twitch / LIVEOyun Discord Server!
    https://discord.com/invite/exkXtaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 19 Haziran 2020; 17:28:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaRan7uLaTV

🔴 ÖLÜM MAKİNESİ - Hack Açtım Sniper Oynadım (Galiba :) | Battlefield 1 Türkçe | BF1 Sniper Game

Videoyu beğenip abone olanlara ayrıca teşekkürler, iyi seyirler...

Sevgili dostlar; canlı yayınlara twitch.tv/LIVEOyun ve fb.gg/LIVEOyunTV adreslerinden takip ederek katılabilirsiniz.

Discord sunucumuza katılarak beraber oyun oynayabilir, çekilişlere katılabilir ve bedava oyunlardan haberdar olabilirsiniz:

Discord
    Join the Twitch / LIVEOyun Discord Server!
    https://discord.com/invite/exkXtaN

ne pc de nede ps4 da boyle heli kullanamadim :d

• Arkadaşlar sürekli oyundan atma problemi yaşıyorum. Oyunun 20. dklerinde hata vermeden direk masaüstüne atıyor. Google aradıklarımda hep windows 10 1803 güncellemesi vs paylaşılmış başka öneri yok.

Sistemim Win 10 1903 sürüm
    R5 2600
    Msi A320 M PRO
    8Gb 3200 mhz Ram
    GTX 1050 2gb
    240 Gb SSd

Sıcaklık değerlerimde sorun yok. MSİ Afterburner ile takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedhann -- 22 Ağustos 2019; 17:0:57 >
  • mehmedhann kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ara bende de bu tarz sorun olmuştu belgelerimdeki Battlefield 1 klasorunu silme gibi çözümü olan bir yolla cozmustum tam ayrıntısını hatırlamıyorum ama buna benzer bir çözümdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    O da dahil olmak uzere yerli yabanci tum kaynaklardaki cozumleri denedim olmadi. Format da dahil. Sonra windows 1903 surumune gecip tekrar bios guncelledim simdilik sorun yok bakalim.

• Server Sahibi NEOX olan AMG takımının olduğu bir server vardı şuan ismi gelmiyor aklıma bayağı prof adamlar var tavsiye ederim, admin sürekli oluyor cheat asla olamaz. olsa hemen ban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Oyun bile olsa Gelibolu'da Osmanlı askerleri ile savaşmak zoruma gitti.
    multiplayer modda türk askeri olarak Seddülbahir'i savunmakta tadından yenmiyor ama. keşke bf1'e yetişebilip adam gibi oynayabilseydim.
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

Eğer izlemediyseniz 100 yıllık gerçek kayıtların restore edilip renklendirildiği bu doküman filmi izleyin. Hollywood aktörleri değil gerçek askerler.
  • Bf 1 keyi en uygun ve güvenilir şekilde nereden alabilirim arkadaşlar? Hangi paketi tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir aradan sonra geri döndüm BF1'e. Gerçekten halen daha keyif veriyor oyun. 4-5 tane dolu server var bütün haritaların açık olduğu, çok keyifli maçlar oluyor. Hileci olduğu doğru ama 2 gündür hiç denk gelmedi.
  • BFV satılsın diye bu hilecileri hususi olarak BF1'e gönderiyorlar.

Bir insan başka hangi nedenle çevrimiçi oyunda hile yapar ki?

Raporlar da işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 8 Eylül 2019; 16:5:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

BFV satılsın diye bu hilecileri hususi olarak BF1'e gönderiyorlar.

Bir insan başka hangi nedenle çevrimiçi oyunda hile yapar ki?

Raporlar da işe yaramıyor.
    Hileciler olmadan önce bad campany 2 oynarken dikkatli dikkatli ilerlerdik. Ölmemek için. Gizlene gizlene. Sonra hileciler cıktı. Oyun artık hızlandı. Pc yenileme sebebimdi. Artık haz vermiyor. Battlefield 1 çıktığında dolby atmos olduğunu öğrendim. Gittim atmos sistem kurdum. Geniş harita olduğu için daha fazla alan göreyim diye 3 tane 2k monitör alıp surround kurdum. Sonra ne oldu. 3 monitör kullanınca hilecileri iyice anlamaya başlayınca görünce. Soğudum valla. birde bf5 dolby atmos kaldırdılar.

• 
Sayfa: önceki 14171418141914201421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.