Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • originde sıkıntı mı var offline mod gözüküyor ? onlline olamıyorum bağlantıda sorun yok ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

Son 2 3 gündür boş...doluydu yani
    ben genelde ölüm takım karşılaşması tdm giriyorum , Tank vb. bayrak vs kullanılan oyuncu modları bende kasılıyor.

NEden ölsün ki bf 1 ben halen giriyorum heyecanlı

20/24 oluyor mesela, 23/24 yada 24/24 gidiyor tdm . Diğerleri yani 32 ve 64 kişilik olan sw lar kasılıyor bende

ekran kartı upgrade etme zamanı geldi bi yandan.
  • Arkadaşlar oyun şu an Origin'de 5 euroya satılıyor. Sizce bu satten sonra 32 lira vermeye değer mi? Alacaktım ama sunucuların boş olduğu yorumlarını görünce tereddüte düştüm.

• sunucular boş falan değil arkadaşlar 6 gündür akşamları 19:00 24:00 arası aralıksız oynuyorum. hatta az önce full amiens haritasında dönen server'dan çıktım 4 saate yakın oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 21 Nisan 2019; 0:18:49 >
  • Bos server muhabbeti nereden cikti bilmiyorumda eger rotasyon haritası oynamiyorsaniz "operasyonlar modu" oynuyorsaniz mesela o zaman zaten bazi haritalar bos kaliyordu rotasyonda daha simdiye kadar bos servera denk gelmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Ben degecegini düşünüyorum hocam 650 + saatim var bu kadar eglendigim oyun olmadı, cokta ciddiye almamak lazim takiminiz gucsuzse tek basina yapabileceginiz hicbirsey yok ona gore biraz chill oynamak gerekiyor onun disinda

• Efsanenin efsane müzikleri vay be

Merhaba, indirim zamanına mı denk geldiniz, şu an satın almak istiyorum en ucuz 75 tl'ye origin key buldum. Aldınız mı, multiplayer serverlar ne durumda?
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

Hocam size ve benzer durumda olanlara cevap vermek için bu resmi atıyorum, çok soru geliyor. 30.05.2019 perşembe gecesi itibariyle bu şekilde. Haftasonları tüm serverlar dolu sıkıntı yok zaten

Ama şöyle bir olay var, operasyonlar modunda ben istediğim operasyonu oynamak istiyorum diyorsanız o zaman dolu server bulmak zor fakat haftalık rotasyon (belli haritalarda tüm oyuncuları toplamak için yapılan sistem) bu şekilde oynarsanız oyuncu sıkıntısı yok, serverlar dolu.

Sonuç olarak serverlar boş diyen arkadaşlar operasyonlar modunda istediği haritada oynamak isteyenler olabilir ben şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    eyvallah. oyunu dün satın aldım, gece indirdim, sahurdan sonra deneme fırsatım oldu. Serverlar dolu, alışmakta başta zorlandım ama 5-6 oyun sonunda orta seviyeye geldiğimi düşünüyorum.

Firestorm modundan ötürü BF V almadığıma az buçuk pişmanım ama bu da yeterli olacaktır sanırım.
    İnşallah ucuza bulabilmişsinizdir bir ara 5 euroyu görmüştü, battleroyale zevk işi ben pek sevmiyorum ne kadar curcuna o kadar iyi bence, bf5 150 liralardan düşmedikçe almayı düşünmüyorum ne yazık ki keşke paramız değerli olsa da daha kolay alabilsek ama malum.
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    81 liraya G2A dan aldım. fakat hesabımdan henüz para düşmedi. 5 euroya denk getirsem iyi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

Merhaba, indirim zamanına mı denk geldiniz, şu an satın almak istiyorum en ucuz 75 tl'ye origin key buldum. Aldınız mı, multiplayer serverlar ne durumda?
    Merhaba. Ben mesajı yazdığımda Origin'de spring sale kampanyası vardı ve 5 euroya satılıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Battlefield 4 de aynı fiyat idi.
    Teşekkürler. ben beklemedim indirim günlerini key satın aldım. İndirim zamanı Battlefield V uygun fiyata gelirse almayı düşünüyorum. Firestorm modundan ötürü.
  • Hileler yine aldı başını gidiyor, nasıl olsa Dice ilgienmiyor konuyla, millet rahat
  • Hilelerden daha büyük bir sorun varsa otomatik denge konusu. Hile her oyunda var sonuçta, fakat auto balance iyi değil. bf4'ün auto balance sistemi daha iyi bf1'den.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Hile konusunda bana pek denk gelmedi yapan ama denge konusunda tamamen katılıyorum bf4'te o kadar iyi iş çıkarıp bir sonrakinde batırmak akıl alır gibi değil, dengeli oyun olduğunda muhteşem ama dengesiz olduğunda kaybeden tarafta zaten zevk almiyorsunuz ama ben kazanan tarafta oynasam da zevk almıyorum bir anlamı olmuyor

• oyunu alalı bi kaç hafta oldu, domine eden taraf harici oynamak kesinlikle mümkün olmuyor. fişeklerle gördükleri tarafı ezmeye başlıyorlar, koş koş öl, açığa çık ölden başka bi hale gelmiyor oyun. Bazı eller rahat oynayabilirken bi adam 20+ kill alıyor bizim takım 5 civarı anca geziyor. Yani beklediğim hazzı alamadım, pişmanım.

inat ettim, uğraştım. bazen takım dengesi vs tutuyor, iyi oynayabiliyorsun. 24 kişilik haritalarda daha fazla keyif aldım ama bu kadar sinir krizi geçirmemiştim. oyun kıyası değil ama pubg oynarken daha çok keyif alıyordum. koş koş öl değildi en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 16 Haziran 2019; 0:44:16 >
    Bf1 öyle bf5 de spotu kaldırdılar o biraz düzeltti durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.