Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendin seçmelisin silahları, çünkü başkasının iyi diyeceği silahla daha kötü oynayabilirsin. Sekmeleri farklıdır, bilmem nesi farklıdır, vs.,
  • Bu aralar gene hileciler çoğaldı. Rating yıldızı yüksek olan serverler bile hileci kaynıyor. Diğer oyunlarda da hile olduğundan fark etmiyor pek tabii, fakat buna bir çözüm aramalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Kendin seçmelisin silahları, çünkü başkasının iyi diyeceği silahla daha kötü oynayabilirsin. Sekmeleri farklıdır, bilmem nesi farklıdır, vs.,
    Hocam işte oyunda para sınırlı ben de hepsini deneme fırsatı bulamıyorum. O yüzden öneri istiyorum uzun zamandır oynayan arkadaşların elbet silahlar hakkında bir fikri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekilBey

Hocam işte oyunda para sınırlı ben de hepsini deneme fırsatı bulamıyorum. O yüzden öneri istiyorum uzun zamandır oynayan arkadaşların elbet silahlar hakkında bir fikri vardır.

Alıntıları Göster
    Selbstlader nişancıdan şaşma bana göre oyunun en iyi 3 silahından biri. Yakın çatışmaya girmeden orta ve uzak mesafede oynayacaksın her oyun +40-50 kill garanti. Selbstlader ile en saçma oyunda bile 35-40 kill altı aldığımı hiç hatırlamıyorum.
  • Mikrofonla konuşma olayının sadece squad'ı kapsaması saçmalık. Tüm takım duyabilse daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Selbstlader nişancıdan şaşma bana göre oyunun en iyi 3 silahından biri. Yakın çatışmaya girmeden orta ve uzak mesafede oynayacaksın her oyun +40-50 kill garanti. Selbstlader ile en saçma oyunda bile 35-40 kill altı aldığımı hiç hatırlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Sağ olun hocam. Medic, nişancı ve destek için başka önerileriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin hesabıma oyunu satın almıştım. Fakat deluxe edition olmadığı için tüm haritaları oynayamıyorum. Deluxe ne zaman indirime girer, nasıl alabilirim?

• TekilBey kullanıcısına yanıt
    Deluxe olmadığından değil, premium pass veya revolution sürümü almadığınız için kalan haritalara, silahlara ve diğer içeriklere erişiminiz yok .

Üzülerek belirtiyorum ki geçen sene 11-15 Eylül arası Back to Battlefield etkinliği (Battlefield V çıkışı şerefine bir etkinlik) adı altında hem BF1 premium pass hem de BF4 premium ücretsiz dağıtıldı ve çoğu kişi oyuna sahip dahi olmasa hesaplarına eklediler. Yanlış hatırlamıyorsam yine aynı etkinlikte oyunun fiyatı 5$ a kadar düşmüştü.

Demem o ki, tam tarih veremeyiz ama muhtemelen yine yapacaklardır bir indirim. BF1 hala oynanan bir oyun, hatta ve hatta topluluğun bir kısmı BFV begenmediginden geri BF1 e döndüler.

Biraz daha sabredin, indirim gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Mikrofonla konuşma olayının sadece squad'ı kapsaması saçmalık. Tüm takım duyabilse daha iyi olurdu
    BF'de mikrofon kullanan hiç görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

Deluxe olmadığından değil, premium pass veya revolution sürümü almadığınız için kalan haritalara, silahlara ve diğer içeriklere erişiminiz yok .

Üzülerek belirtiyorum ki geçen sene 11-15 Eylül arası Back to Battlefield etkinliği (Battlefield V çıkışı şerefine bir etkinlik) adı altında hem BF1 premium pass hem de BF4 premium ücretsiz dağıtıldı ve çoğu kişi oyuna sahip dahi olmasa hesaplarına eklediler. Yanlış hatırlamıyorsam yine aynı etkinlikte oyunun fiyatı 5$ a kadar düşmüştü.

Demem o ki, tam tarih veremeyiz ama muhtemelen yine yapacaklardır bir indirim. BF1 hala oynanan bir oyun, hatta ve hatta topluluğun bir kısmı BFV begenmediginden geri BF1 e döndüler.

Biraz daha sabredin, indirim gelir.
    Inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

BF'de mikrofon kullanan hiç görmedim ben.

Alıntıları Göster
    600 TL boşuna vermişim mikrofonlu kulaklık alayım diye
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    cs-go oynarsın hocam onunla da üzülme. dün gerçi bi eleman vardı sürekli geyiğine saniteta diye bağrıyordu ben de eşlik ettim bütün oyun saniteta!! saniteta!! şeklinde geçti.
  • Beyler battlefield 1 dvd den kurulum yapamıyorum,bilgisayarımdan setup'u açıyorum ama dvd yerine internetten indirme yapıyor ?
  • 3 yıl oldu oyunun çıkalı hala sorunları var. Öldükten sonra konuşlanma olmuyor, kalıyor öyle konuşlan tuşuna basıyorum ama adam doğmuyor sinirimi bozdu uzun zamandır böyle.

• ufuk_marina kullanıcısına yanıt
    indirme boyutu ne kadar? dvd icerisinde ilk mapler olmali onlarin uzerine cikmis olan haritalari ve icerikleri internetten cekiyor olabilir. tabi dvdniz revulation surumune ait degilse gecerli bu soylediklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

indirme boyutu ne kadar? dvd icerisinde ilk mapler olmali onlarin uzerine cikmis olan haritalari ve icerikleri internetten cekiyor olabilir. tabi dvdniz revulation surumune ait degilse gecerli bu soylediklerim.
    orjinal dvd,67 gb civarı indirme diyor.daha önce yüklemiştim ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.birden oynamak istedim tekrarar yükleme yapamyım dedim ama dvd den kurulum yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_marina

orjinal dvd,67 gb civarı indirme diyor.daha önce yüklemiştim ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.birden oynamak istedim tekrarar yükleme yapamyım dedim ama dvd den kurulum yapamıyorum.

Alıntıları Göster
    oyunu originden indire bas 1 dk indirsin sonra duraklat indirmeyi. Ardından dvd yi tak. originin oyunun indirdiği yere yüklemeyi seç. sonra originden duraklattığın indirmeyi devam ettir. Updateleri yapacaktır sadece. Ama oyun ilk çıktığından itibaren yaklaşık 20-30 gb arası bir güncelleme aldı daha az da olabilir onları indirecektir. Saygılar.

• Ben de Bf1 standart sürümü var, şuan revolation sürümü 9€ düşmüş. Ne gibi bir artısı var? Almak istesem tekrar 9€ daha mı vermem gerekiyor? Yoksa standart sürüm var diye indirim yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 28 Ocak 2019; 13:44:15 >
  • TekilBey kullanıcısına yanıt
    Yeni haritalar, silahlar, ülkeler falan var. Forumdaki çoğu kişi bedavaya yükseltti Revolition'a. Zaman zaman dlcler ücretsiz veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Yeni haritalar, silahlar, ülkeler falan var. Forumdaki çoğu kişi bedavaya yükseltti Revolition'a. Zaman zaman dlcler ücretsiz veriliyor.
    Almayım o zaman hocam belki tekrar ücretsiz verilir.

• 
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.