Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün adamın biri operations modu toplam 3 dalgada 400 kill aldı. izleyici moduna geçtim nişanı direk headshot olarak otomatik alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

bugün adamın biri operations modu toplam 3 dalgada 400 kill aldı. izleyici moduna geçtim nişanı direk headshot olarak otomatik alıyor.
    Hocam nicki hatırlıyor musunuz??
  • Arkadaşlar bir bilgi verin lütfen. 2016 yılında aldım oyunu 6,7 aydır oyunda öldükten sonra tekrardan doğma olmuyor konuşlan tuşuna basıyorum doğmuyor ne yapabilirim. Repair yaptım düzelmedi kaldırdım tekrar kurdum düzelmedi nasıl yapacağım olmuyor hiçbir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,ben oyunu 3 gündür oynuyorum. Bu gez ayarlamanın püf noktası nedir? Mesafeyi tahminen mi ölçüyoruz? Veya hangi zamanlar da uygun sıfırlama ayarlamamız gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?
  • Selamlar, artık oyuna zaman ayıramadığım için hesabımı satıyorum, BF1 ve BF4 tam paket mevcut, ek olarak bir kaç tane daha oyun vardı, düşünen olursa iletişime geçebilirsiniz. Fiyat 50TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Herkese merhaba,ben oyunu 3 gündür oynuyorum. Bu gez ayarlamanın püf noktası nedir? Mesafeyi tahminen mi ölçüyoruz? Veya hangi zamanlar da uygun sıfırlama ayarlamamız gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?
    Bayrakların mesafesine bakarak aşağı yukarı ölçersiniz ama çoğu kişi sıfırlamayı kullanmıyordu diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SlimShady

Bayrakların mesafesine bakarak aşağı yukarı ölçersiniz ama çoğu kişi sıfırlamayı kullanmıyordu diye hatırlıyorum

Alıntıları Göster
    Hocam cevabın için sağol. Evet çözdüm o sorunu ortalama olarak 150m kullanıyorum. Test ettim 300 yapınca aldığım nişanın 2 nokta üstüne çıkıyor yakın olsa dahi.

Ek bir soru işareti var ama akafamda. Bu operasyon modun da istediğim bir harita açınca m(esela gelibolu) boş oluyor. Herhangi bir operasyon moduna girince de klasik aynmı haritalara giriyor. Yani bunun işlevi nasıl be arattım internette ama bulamadım. Oyunda 29-30k online gözüküyor siteler de. Ama ne hikmetse operasyon da hangi haritaya girmeye çalışsam boş çıkıyor. Herhangi birini seçtiğmi zaman aynı haritaya atıp duruyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Hocam cevabın için sağol. Evet çözdüm o sorunu ortalama olarak 150m kullanıyorum. Test ettim 300 yapınca aldığım nişanın 2 nokta üstüne çıkıyor yakın olsa dahi.

Ek bir soru işareti var ama akafamda. Bu operasyon modun da istediğim bir harita açınca m(esela gelibolu) boş oluyor. Herhangi bir operasyon moduna girince de klasik aynmı haritalara giriyor. Yani bunun işlevi nasıl be arattım internette ama bulamadım. Oyunda 29-30k online gözüküyor siteler de. Ama ne hikmetse operasyon da hangi haritaya girmeye çalışsam boş çıkıyor. Herhangi birini seçtiğmi zaman aynı haritaya atıp duruyor:)

Alıntıları Göster
    pc de 10k falan oluyor ortalama oyuncu sayısı

Biraz sıkıntılı olsada server browserdan sunuculara bakıp girmek daha iyi oluyor bulamazsa isim kısmını biraz kurcalayın belki çıkar

• Selamlar arkadaşlar genelde Battlefield 1 oynadığımız birliğimizle canlı yayınlar yapıyorum,sizide bekleriz
    DLive
    Lennartt · DLive
    https://dlive.tv/Lennartt

• Arkadaşlar merhaba herkese, bf1 aldım tr ps store üzerinden ama oyunda ne menüler Türkçe ne de bunu Türkçeye çevirebilecek bir ayar bulabildin. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Belgeler klasordeki battlefield 1 klasörü ile alakali olabilir genelde oradan sorun çıkıyor tam çözümü bilmiyorum ama orayi silip oyunu tekrar o sekilde acabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır oyuna girmiyordum. Dün bir gireyim dedim ama pingler çok yüksek. Önceden 50-60 civarı ping alırken şimdi 80-90'dan aşağı düşmüyor. Oyundaki diğer kişilerin de pingleri hep yüksek. Ne oldu bu oyuna ki?
  • Şimdiye kadar 367 saat oynadığım oyun bugün itibari itibariyle online oyunlara katılırken hata veriyor. Dün İnternet te kopma sorunu vardı, akabinde Origin'de bilgisayarın alt köşesinde farklı bir bilgilendirme çıktı. İngilizce bilgim çok olmadığı için tamam deyip geçtim.
    Bugün ise resimde gördüğünüz hatayı almaktayım. Sebebi acaba ne olabilir? Yoksa banlandım da benim mi haberim yok? Oyunu orijinal sürümü ile oynamaktayım.
    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgullu -- 14 Mart 2019; 21:40:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgullu

Şimdiye kadar 367 saat oynadığım oyun bugün itibari itibariyle online oyunlara katılırken hata veriyor. Dün İnternet te kopma sorunu vardı, akabinde Origin'de bilgisayarın alt köşesinde farklı bir bilgilendirme çıktı. İngilizce bilgim çok olmadığı için tamam deyip geçtim.
    Bugün ise resimde gördüğünüz hatayı almaktayım. Sebebi acaba ne olabilir? Yoksa banlandım da benim mi haberim yok? Oyunu orijinal sürümü ile oynamaktayım.
    Benimde aynı hatayı veriyor,herşeyi denedim olmadı,yanlışlıkla oyunu silmişim şimdi tekrar yüklüyorum

• Dolu server sayısı az, niye böyle oldu bu oyun?
  • serverlar boş
  • ben bu sıra giremiyorum önceden doluydu giremiyordum en sevdiğim tdm ölüm takım karşılaşması olan ama şimdi ne durumda bilmiyorum çoğalması iyi olur aslında herkes bf 5 e mi yöneldi yada pubg filan mı aldı ?
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Son 2 3 gündür boş...doluydu yani

• Geçtiğimiz günlerde kurdum ve çok severek oynadığım oyun öldü arkadaşlar.Başımız sağolsun.
  • bf1 sunucularının büyük çoğunluğu boş. bf1 ölmüş gerçekten. Pubg, Fornite, Apex Legends, bf5 oyunları art arda piyasa girince oyuncuların çoğu bf1'i bıraktı. Şu an birkaç dolu server var sadece, bazı lavuklar istedikleri gibi hileyle oynuyorlar, DICE yetkileri uğraşmıyor şikayetlerle, o yüzden hileciler istedikleri gibi at koşturuyor, 150 levellik adam bile çekinmiyor hesabının banlanacağından. Ben yine de oynuyorum, bu oyun hoş. Ayrıca Euro'nun değeri yüksek, bf5'e o kadar para vermem.
  • 
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.