Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.002
Cevap
154
Favori
717.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pc için var sanırım hile? ps'da nasıl hile yapılabilir? yaygın oyun dediğiniz nedir? bf 5 için mi geçerli?
  • Giovanni_ kullanıcısına yanıt
    Oyundaki WW1 atmosferi çok güzel, haritaları da bir o kadar güzel ama gel gelelim silah kullanım mevzusuna o kötü işte. Rastgele mermi sapması fazla bu oyunda. İlk başlarda Medic olup Mondragon kullanın iyi silahdır, daha sonra oynadıkça diğer sınıflarda tecrübe kazanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Haziran 2020; 11:58:58 >
    PC bf1 çok hile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam. Valla bireysel oyunu degıl zaten ya tamam ilkin hep kill calısıyor sun da sonra bayıyo mecbur bayraklara kosuuorsun takımla hareket ediyorsun oylesı elbette daha zevkli oluyor. Ben ilk çıktığı gün aldım hala oynuyorum hocam siz dusunun. Bu oyunu kesinlikle pc de deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

PC bf1 çok hile var.
    Tek tük denk geliyoruz ama oynanıyor. Dicenin serverlerine girerseniz pek hileciyle karsılasmassınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Bf1 ücretsiz hile var ve yaygın bfv oynayın.
    Bfv Oynanmayı hak eden bir oyun değil. Serinin leşi
  • gençler oyunun steam'e gelmesinden sonra sunucularda bir değişiklik farkeden var mı benim gibi ? 2 oyuna girdim 0 hile ile karşılaştım, ayrıca oyuncu sayısı da gözle görülür biçimde artmış. inşallah oyunun sorunlarını düzeltmişlerdir çünkü bu oyun bambaşka bir zevk azıcık oynayınca farkını görüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

gençler oyunun steam'e gelmesinden sonra sunucularda bir değişiklik farkeden var mı benim gibi ? 2 oyuna girdim 0 hile ile karşılaştım, ayrıca oyuncu sayısı da gözle görülür biçimde artmış. inşallah oyunun sorunlarını düzeltmişlerdir çünkü bu oyun bambaşka bir zevk azıcık oynayınca farkını görüyorsun
    Cheatfield 1 oyunu tekrar Battlefield 1 oldu mu yani? Başlayayım bakalım tekrar şu oyuna
  • Oyunda hile flan yok ya 10 serverda 1 tane karşılaşıyorum. Operasyon modu gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

Oyunda hile flan yok ya 10 serverda 1 tane karşılaşıyorum. Operasyon modu gayet iyi
    oyunu aldıkta kaç yıllık oyunda boş server bulamıyoruz mecburen bfV giriyorum
  • Hacı 9-10 server oluyor operasyonda diğer modlardada vardır ama ben girmiyorum bf 5 i operasyon modu dolu olmadığı için bıraktım 2 3 server zarzor buluyorum

• Steam'a gelme şerefine hile raporlarını değerlendirdiler galiba, sonunda toplu bir şekilde ban yapmışlar, iyi oldu temizlik. Fakat hile geliştiriciler de boş durmamış, yayınlanmış güncel hile uygulamaları. Bu oyuna her hafta bile güncelleme gelse anında güncellerler hile uygulamalarını, sanırım DICE o yüzden uğraşmıyordu hile şikayet raporlarıyla.
  • Önceki yorumlarda hile konusunu abartığımı belirtenler vardı. Steam'daki yorum özelliği sayesinde gördüm ki olumsuz yorum belirtenlerin hepsi hile konusunu belirtmiş. Steam'da bf1'e girin ve inceleme yorumlarından olumsuzları seçip okuyun (dil filtresini kaldırın; oyunda Osmanlı var diye Türkler hep olumlu inceleme yazmış).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Önceki yorumlarda hile konusunu abartığımı belirtenler vardı. Steam'daki yorum özelliği sayesinde gördüm ki olumsuz yorum belirtenlerin hepsi hile konusunu belirtmiş. Steam'da bf1'e girin ve inceleme yorumlarından olumsuzları seçip okuyun (dil filtresini kaldırın; oyunda Osmanlı var diye Türkler hep olumlu inceleme yazmış).
    Evet Oyun da çok fazla hileci var. Ama belli başlı serverler da oluyor genellikle. Dicenin serverlerin da karşılaşmadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRan7uLaTV

Bu mesaj silindi.
    Yayın sesin kısık biraz çoşkun az eskiden bböyle değildin senm :=))
  • Oyunu an itibariyle sildim. 2018'den beri oynuyorum, toplam oynama sürem 1089 saat. Steam'a gelince reportları değerlendirip temizlik yapmışlar fakat daha haftası dolmadan hileciler doldu gene. Oynadığım diğer online oyunlarda da hile sorunu var fakat BF1'deki olay diğerlerinden farklı. Bir daha da yüklemem. Dünya'nın en güzel oyununu sildim biraz önce. Emeği geçen DICE yönetimine teşekkürler, beni bu güzel oyuna küstürdüler.
  • Konudaki yorumları görünce gaza geldim indiriyorum.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Bedava hile var, ondan oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 28 Haziran 2020; 16:33:10 >
  • PS4 te oynayanlar eklesin omuz omuza savaşalım.
  • Oyunu 1-2 akşamdır oynuyorum baya özlemişim. Ekleyin oynayalım veya DC kanalı varsa link atabilir misiniz? Origin ID: AdiqeCale
  • 
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.