|
Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1436. sayfa)
-
-
teşekürler dostum hemen alıyorum.
-
merhaba arkadaşlar dün bf1 oyununu steam üzerinden ea play 1 aylık üyelik aldım ve indirdim ama masaüstü kısayoluna tıklayınca oyun origin mağazasına yönleniyor ve The game Battlefield 1™ does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game hatası alıp oyuna giremiyorum. Teknopat sitesinde çözüm önermişler ama işe yaramadı ama bu hatayı alıp çözümünü bilen varsa acil cevap yazabilirse sevinirim
-
bugün bf1'i tekrar indirdim, yok abi bf1 bf5'ten fersah fersah daha iyi oyun. Oyunun inanılmaz bir ruhu ve atmosferi var. Daha önce çıkmasına rağmen grafikleri de daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
We were unable to verify your credit or debit card. Please check your payment details and try again. Alternatively try another credit card or payment option or check with your card issuer or bank.
Origin Bf 1 satın alımında Hatası alıyorum. Vakıfbank bankomat kartta sanal kart olusturup denedim. Alısverise açık.
Edit: Farklı bir kart ile denedim, satın aldım premium olanı. Eklemek isteyenler olursa TeamCoco2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 11 Mart 2021; 17:58:9 > -
Beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir.
Origin:Antimateriee
Şu oyuna ara verip başka oyunlara geçiyom, sonra özleyip tekrar başlıyom, 1 gün oynayıp tekrar bırakıyom. Hile kullanmak oyun kuralı gibi olmuş resmen. Şu oyuna hile koruma güncellemesi getirmeyen yapımcı şirkete yazıklar olsun, oyunun son serileri satısın diye bu oyunla yeterince ilgilenmiyorlar galiba. Dün başladım bf1'e ve tekrar bıraktım. Hile cenneti olmuş resmen.
-
Arkadaslar bir discord grubu falan olustursak gelen olur mu ya da halihazirda varsa katilmak isterim, bu oyun birlikte oynayinca guzel oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mrperfect1007Arkadaslar bir discord grubu falan olustursak gelen olur mu ya da halihazirda varsa katilmak isterim, bu oyun birlikte oynayinca guzel oluyor
Ben gelirim şahsen tek başıma sıkılıyorum.
-
Tamamdır hocam sizi yazıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Angry ToadBen gelirim şahsen tek başıma sıkılıyorum.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oynamak isteyen Pm atabilir özelden. cayır cayır oynuyorum aylar sonra döndüm oyuna :D
-
Durduk yere oyundayken attı ve EA sunucularına bağlantın kesildi hatası veriyor. Bu oyun çok güzel olduğu kadar bir o kadar da problemli. Ayda bir bu sorun illa yaşanıyor. Var mı çözüm yolu bilen arkadaş?
Beraber oynamak isteyenler haberiniz olsun yeni bir grup kurduk su anda 3 kisiyiz, gelmek isteyenler icin;
-
Arkadaşlar bu hilecileri nasıl bildiririz bilginiz varmı acaba
-
Oyunda iken esc sonra skor tablosu oyuncunun ismine tıkla origin hesabına atıyor sonra oradan report
Arkadaşlar oyunun online kısmı hala iyimi varmı insan yani?
quote:
Orijinalden alıntı: denizgoren
Arkadaşlar oyunun online kısmı hala iyimi varmı insan yani?fena değil dostum..steam gelmesi ile biraz daha canlandı.
-
Özellikle geceleri sunucular daha dolu oluyor
menü arka planı siyah olan var mı
-
Oyun bana 400-500 battlepack vermiş, neden acaba? Ps4te oynuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X