< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1438. sayfa)
-
-
Gözü kapalı alırdım. Oynamaktan en keyif aldığım oyun.
-
Teşekkürler hocam az önce forza horizon 4 ile birlikte satın aldım.
-
En sevdiğim fps oyunu bu. Ama baskı ateşi yiyip ekran köşelerden kararınca nişan aldığım yere gitmiyor mermi ateş edince. Ne saçma bi olay ya. Kaç kere başıma geldi. Güzelim oyunun keyfini baltalıyor resmen delireceğim. Bir de şu topçu kamyonu alıp tepeye çıkıp oyun oynağını sananlar var. İlya kullananlara değinmiyorum bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon Prime üyelerinin bedava olarak erişebildiği Prime Gaming bölümünde Battlefield 1 başta olmak üzere 8 tane oyun ücretsiz oldu
-
oyuna sahip olmayan arkadaş varsa özelden yazsın 1 adet origin key var verebilriim.
Key'i @HoneyBadger82 kullanıcısına hediye edilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 21 Temmuz 2021; 23:22:30 > -
Benim de elimde 1 adet key mevcut. İsteyen ilk arkadaşa özelden verebilirim.
Key @ninapersson'a hediye edildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deshpar -- 21 Temmuz 2021; 23:56:41 > -
Hileciler coming
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arada bi mal mal konuşmasan iyi hoşsunda neyse :)
-
arkadaşlar oyunu dün bezos amca sayesinde ücretsiz aldım. fakat 130 pingle oynamam normal mi? oyun çok keyifli ama hileyle oynayan da var sanırım :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer
arkadaşlar oyunu dün bezos amca sayesinde ücretsiz aldım. fakat 130 pingle oynamam normal mi? oyun çok keyifli ama hileyle oynayan da var sanırım :(serverlar var hocam ordan pinge göre sıralama yapabilirsin 70 civarlarında oynuyorum ben alman serverlarında
bu arada premium pass almak isteyen olursa originde 33 tl, önceden ücretsiz verilmişti ama yapcak bişi yok :(
-
oyunu online olarak oynuyorum premium pass almaya değer mi? pass ile gelen haritalar nasıl?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: In Vino Veritas
oyunu online olarak oynuyorum premium pass almaya değer mi? pass ile gelen haritalar nasıl?silahlar falan güzel, haritalar standart olanlar da güzel ama oynamaya değer bir şeyler oluyor silahlar için, işte bilmem şu silahla 50 kill al falan bence güzel oluyor, 33 liraya ucuz originden alabilirsin
-
Oyun bedava geldi ama premium da aldım 33 tlye lvl 25 oldum yavaş yavaş alışıyorum bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende steamden alacağım, hile artacak diye korkudan 3 gündür elim almaya gitmiyordu.
-
Hileci çok aşırı yok ya, 3 gündür rush modunu oynuyorum düşük levelli adamlar çok fazla ama hileye denk gelmedim. Hile ya conquest ya da operasyon modunda denk geliyor tek tük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Online da sıkıntı mı var
quote:
Orijinalden alıntı: cs875
Online da sıkıntı mı varEvet bugün sıkıntı vardı, bı sure sonra operasyon modu açıldı ama fetih hala sikintiliydi. Hala devam ediyor mu sıkıntı?
quote:
Orijinalden alıntı: testpilot25Evet bugün sıkıntı vardı, bı sure sonra operasyon modu açıldı ama fetih hala sikintiliydi. Hala devam ediyor mu sıkıntı?
Alıntıları GösterYok düzeldi bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X