Şimdi Ara

Battlefield 1'in Çanakkale Savaşı videosu büyük tepki çekti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen kayda deger hicbir sey uretme, ama biz soyle buyuk ulkeyiz boyle buyuguz diye boburlen,buyuk filan degiliz anlayin arkadasim sunu, sen buyuk olsaydin o oyunu sen yapardin hikayesinide sen yazardin zaten, yapip senin eline oyna diye vermezlerdi.

• hala kuyruk acılarını yaşıyorlar ve oyuna vuruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Sen kayda deger hicbir sey uretme, ama biz soyle buyuk ulkeyiz boyle buyuguz diye boburlen,buyuk filan degiliz anlayin arkadasim sunu, sen buyuk olsaydin o oyunu sen yapardin hikayesinide sen yazardin zaten, yapip senin eline oyna diye vermezlerdi.

Senin ülken kurulduktan sonra sömürüye maruz kaldı.

Boş boş konuşup deli etmeyin insanı.
  • işgal kuvvetleri olarak bu oyunu oynayan birilerinini görürseniz, Allah rızası için suratına iki tane sıkı osmanlı tokadı çakın.

• ea biyeri yemedi türk olupta vatanını koruyanları kontrol ettirmek :s

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bazıları Türkiye yi abartmayın Dünya üzerinde en ufak ağırlığı yok diyorlar ancak oyunundan tutun filmine kadar 2016 yılında bile üzerinde algı yaratılan bir ülkenin zamanında yaşattığı kuyruk acısı bugün bile kendini gösteriyorsa bu ülke ağırdır arkadaşlar.

dimi nasıl bir tekme bastıksa bir asırdır unutamamışlar
  • Yıllarca uyuyup yan gelip yatacağımıza, iş yapanları da yine bu adamların ağzıyla alaşağı edeceğimize, oturup çalışışsak olayı her alanda kendimiz anlatsaydık bugün yorum yapıp duracağımıza etki yapardık! Batı kan ve sömürü üzerinden ahlaksız da olsa sonuçta meydanı domine etmeyi bildi. Sen hak olduğunu iddia ediyorsan buna uygun ne yaptın? Lafla değil çalışmakla oluyor bu işler.

• Tarihi kazananlar yazar
  • Forumdaki ingiliz fransız aşıkları amerikan uşakları kendini belli etmiş hemen. Arkadaş bir insan bu kadar mı kendi vatanına düşman olur. Oyunmuş oyna geç diyeni mi ararsın biz zaten buna müstehakmışız diyenini mi!

Allah ıslah etsin sizin gibi vatansevmezleri atalarına düşman olanları.

• Bence denizden karaya çıkartma yapmak için çok ideal bir harita Çanakkale ve oradaki cehennemi iyi yansıtmışlar.
    Tarihtekinden farklı bir şey yok ki oyunda. Bence normal ama sonunu İngiliz - Anzak zaferi gibi gösterirlerse o sıkıntı olur.
    Ben zannetmiyorum yamuk bir durum olacağını.

Ben de herkes gibi kendi askerime kurşun sıkamama duygusallığını yaşıyorum. Hatta betadayken yanlışlıkla ingiliz olmuştum. Hemen uçakla intihar ettim.
  • Hikayeyi merak ettim şimdi bence bunun devamı gelir.Efsane oyunlar arasına girebilir.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    O somuru duzeni Cumhuriyet kurulmadan 200 yil once baslamisti, televizyondakilere bakarak tarih ogrenmeye kalkarsani, Canakkalede verilen 250 bin sehide ragmen 1 yil sonra İngilizleri yuruyerek İstanbul'a sokanlari kahraman gorursunuz, oyunda da muhtemelen bu islenecek zaten adamlar Canakkaleden giremedi ama sonucta İstanbulu donemin padisahlari sayesinde isgal etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun itilaf devletleri gözünden oynanacak.

• Herkesin Derdi Osmanli Olmus Demekki zamaninda Iyi Koymus

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Sen kayda deger hicbir sey uretme, ama biz soyle buyuk ulkeyiz boyle buyuguz diye boburlen,buyuk filan degiliz anlayin arkadasim sunu, sen buyuk olsaydin o oyunu sen yapardin hikayesinide sen yazardin zaten, yapip senin eline oyna diye vermezlerdi.

eline ilk sen alacaksın heralde "joystick" i, bol bol oynarsın artık!
  • Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    Bu espri seviyesiyle su anda okulda olman gerekmiyor mu senin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bazıları Türkiye yi abartmayın Dünya üzerinde en ufak ağırlığı yok diyorlar ancak oyunundan tutun filmine kadar 2016 yılında bile üzerinde algı yaratılan bir ülkenin zamanında yaşattığı kuyruk acısı bugün bile kendini gösteriyorsa bu ülke ağırdır arkadaşlar.

dimi nasıl bir tekme bastıksa bir asırdır unutamamışlar

Böyle değerli bir jeopolitik konum olduğu sürece 5 asır sonrada unutamazlar. Boşuna bu ülke onlarca terör örgütü, iç ve dış hainler ile uğraşmıyor değil mi? Bunların hepsi parçala,böl sonra el koy hedefinin bir parçası değil midir? Burada Türkiyeye düşen kendini askeri,ekonomik ve haliyle eğitim olarak diğer önde gelen devletler ile baş edebilecek seviyeye gelmesidir yoksa savaşlar artık ordularla değil başka değişkenler ile yapılıyor malumunuz, bu ülke düşmemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bir işgaldi evet. Sonu zaferle sonuçlanmayan bir işgaldi ama Yanlış bir şey söylememişler yani. Hem istedikleri taktirde İngiltereyi ve işgal kuvvetlerini ballandıra ballandıra anlatabilirler. Güç onlarda şu an. Bak BF1 Kapak resmine? Zenci bir ABD askeri. Şaka gibi değilmi? Fransızlar bile DLC ile gelecekmiş falan. Fransızlarda bundan çok şikayetçi mesela. Forumlarda konuşuyorlar. Yani demem o ki; şu an kim güçlüyse onun yönlendirmesiyle çıkar her şey. Bire bin katar adam. Günümüzde güçlü kimler ise onun şovu yapılır. Bu hep böyle olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 6 Ekim 2016; 14:06:02 >
  • Ever kardeş Türk düşmanı bedilfiyild o yüzden multiplayer ve singleplayer i Fransa'da geçen oyunda Fransızlarla oynanmıyor. Zahmete girip Türkçe altyazılı ve multiplayer için Türkçe düblajda eklemişler kara propagandalarını yaymak için.
  • Bu kadar laf yapmak yerine toplanın türkiye olarak 1. dünya savaşı ile ilgili oyun yapın. Yapamazsınız o zaman ea ne yapıyorsa kabulleneceksiniz :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.