Şimdi Ara

Battlefield 1'in Çanakkale Savaşı videosu büyük tepki çekti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isgale isgal denir. Adamlar ingiliz. Istedigi gibi reklam yapar. Sevmezsen almazsin zaten, ekonomik zarar olarak donerse ancak geri adim atarlar.

• Bir tane oynanış videosu vardı sanırım Alman olarak da oynanabiliyordu oyun acaba aynısı bizim için de geçerli olur mu Türk ana karakter olabilir mi ?
  • Almayın oynamayın ve de sosyal medyadan vs gibi platformlardan tepki gösterin bu ne rezalet. O kadar tarihi gerçekler var oyunda olsa yalan dolan yapılacak şey değil bir millete hakaret ediyorsun sen göstere göstere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 6 Ekim 2016; 16:16:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bu oyunu zevkle korsan oynayın oynatın.
    ****lere birde para kazandırmayın.
    Türk hacker'lar online serverlarınasaldırsın ****ler gerçek savaşı görsünler
  • "Diğer taraftan kulislerde konuşulanlara göre oyunun tam sürümünde -beta versiyonunun aksine- sadece İtilaf Devletleri’ne ait askerlerin kontrol edilebileceği belirtiliyor." bu en büyük hata olur. BF 1942 de nazilerle bile oynayabiliyorduk. saçmalık resmen.

• enrique kullanıcısına yanıt
    Single player'dan bahsediyordur. Online'da savaşın iki tarafını da oynayabiliyorsunuz doğal olarak.
  • Klasik kara çıkartmasıyla başlarız senaryoya göre herşey çok iyi gidiyordur savaş kazanılmak üzeredir sonra klasik battlefield unsurlarından olan bina yıkılması,deprem olması vs gibi birşeyler olur.Karakterimiz bayılır sonra bulanık birşekilde gemiye sürüklenme ara videosu gösterilir.Savaşın sonucunu göstermezler hop ordan diğer bölüme geçilir.

Oyun %99 böyle olur şahsen oyunun o bölümünü oynamaz diğer bölüme geçerim.Gerçi oynayacak bilgisayarım yok orası da ayrı bir trajedi

Edit:Birde Çanakkale de 250 bin şehit vermişiz diyenler var yok öyle bir şey şehit sayısı 50.000 dir itilaf devletlerinin kaybı 200000 civarıdır.Kuyruk acıları ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcloth -- 6 Ekim 2016; 17:08:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıksın bakalım o zaman görürürz neyin ne olduğunu ve duruma göre alıp almamayı konuşuruz şimdilik sipariş vermedim vermemde zaten. Türkçe yapıp gönlümüzü almaya mı çalışmışlar yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

O somuru duzeni Cumhuriyet kurulmadan 200 yil once baslamisti, televizyondakilere bakarak tarih ogrenmeye kalkarsani, Canakkalede verilen 250 bin sehide ragmen 1 yil sonra İngilizleri yuruyerek İstanbul'a sokanlari kahraman gorursunuz, oyunda da muhtemelen bu islenecek zaten adamlar Canakkaleden giremedi ama sonucta İstanbulu donemin padisahlari sayesinde isgal etti

Abi vahdettini mi diyorsun sen anlamadım? Kimmiş içeri giren?
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Tabii ki vahdettin'den bahsediyorum, 1918-1923 yillari arasinda cumhuriyet kurulana kadar istanbul'da ingilizler cirit atiyordu, bilmiyorsan

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/İstanbul%27un_İşgali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocugu zamaninda iyi koyunca boyle algi malgi yapsan ne olur yapmasan ne olur oyun diye alir oynarim xD gercekleri ne kendileri unutur nede bize unutturabilirler canakkaleye gidince her karis topragindan anlasiliyor ne oldugu

• Sağlam Hack Takımlarımız var. Oyunda bir aşağılama falan olursa. O Serverlar sonraki 48 saati sağ çıkaramaz. :D :D :D

• İşgale tanık olun ifadesi hoşuma gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bazıları Türkiye yi abartmayın Dünya üzerinde en ufak ağırlığı yok diyorlar ancak oyunundan tutun filmine kadar 2016 yılında bile üzerinde algı yaratılan bir ülkenin zamanında yaşattığı kuyruk acısı bugün bile kendini gösteriyorsa bu ülke ağırdır arkadaşlar.

Aynen. Bu kadar da basit görmemek lazım.
  • Oyun duyurulduğunda Çarşambaydı şimdi oldu Perşembe, anlayana...

Tahmin edilemeyecek bir durum değildi ben açıkçası elinden geldiğince bu konuda bilgi ve öngörü sahibi şirket bünyesinde bulunan (şayet varsa) Türk geliştiricilerle birlikte hoş görü çerçevesinde , oyun kimliğinin dışına taşırmadan bu "hassas" bölümlerin hazırlanacağını hatta belkide çok kısa biçimde şöyle bir geçileceğini düşünüyordum ama şu da aklımdaydı "ya hoş görü ve hassasiyet yerine ideolojik düşüncelerle bir şeyler serpiştirilir ise ?" şimdi bölümü oynamadım , videosunu da izlemedim net bilgim yok ama yazdığım ilk cümlede de belirttiğim gibi öngörülü bir insan için beklenen ve karşılaşılması sürpriz olmayacak bir şey , merak ediyorum şimdi asıp kesenler Open Beta da akıp giderken "vay be sağlam oyun olmuş yine helal valla" demişlermiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 7 Ekim 2016; 1:39:02 >

• Yıllardır oyunlar türkçe gelsin diye yalvarıyordunuz. Özellikle de EA nın oyunları neden türkçe değil diye ağlaşıyordunuz.

Şimdi çıkmış almayın aldırmayın diyor bazıları. Sebep? Ecdada sahip çıkıyorlarmış akıllarınca!

Ecdada sahip çıkılsaydı, şimdi bu oyunları kendimiz yapıyor olurduk.

Hâlâ daha koftiden biz söyle büyüğüz biz böyle koymuşuz! He arkadaş çok koymuşsunuz. O çok koyduğunuz düşmanlar Osmanlıya öyle bir koydular ki, Koskoca imparatorluğu küççücük bıraktılar.

Vallaha çok koymuşsunuz. O kadar çok koymuşsunuz ki yetinmeyip bir de kendi kendinize koymuşsunuz.

Anlı Şanlı Ordu, Balkanlarda ve kafkaslarda kendi kendileriyle savaşması ve bu yüzden zayıflayıp geri çekilmesi yüzünden kaç yüz bin Türk'ün ölmesine ve göç etmesine sebep olduğunu kitap okuyarak öğrenebilirsiniz.

• Beyler bu oyunu yapan adamlar zaten karşı taraf bunu artık kabullenmemiz gerekiyor, keşke biz yapsaydık keşke bizim de EA gibi 2K gibi firmalarımız olsaydı fakat yok.

Tabii ki kendilerini yücelten şeyler görücez bu çok normal bizi suçlu gösteren şeyler de çok gördük bu oyunda da direk düşman biziz zaten. Ama Çanakkale savaşı bir tarihtir sonuçta ve işgal başarısız olmuştur o yüzden oyunun bu bölümünü kıvırmadan başaramadık dönüyoruz şeklinde bitirmezlerse o zaman güler geçeriz işte.
  • Türkçe oyun çıkartıyorlarsa ve Türk oyun piyasasında iyi bir satış elde etmek istiyorlarsa elbette ki tercümeyi daha iyi ve daha doğru cümleler kurmaları gerekir. Çanakkale'de böylesi bir orduya karşı kazandığımız zaferi denizlerini nasıl işgal ettik ama der gibi tanıtılması saçmalık. Umarım batan gemilerinden ve karada bertaraf oldukları sahneleri de gösterirler.
  • Adamlar ancak Türkiye'yi sanalda yenebiliyor :D

• Şunu unutmadan donanım haber olarak bu tür milli değerlerimizi aşağılayıcı oyunları siz ve sizin gibi teknoloji haber kanalların bir araya gelerek devlet kurumlarına bu oyun hakkında bilgi vererek şikayet etmeniz gerekmektedir sonuçta ülkemizde yasaklanmalı bu ve bu türevi oyunlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.