Şimdi Ara

Battlefield 1'in Çanakkale Savaşı videosu büyük tepki çekti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlara bak ya herşeyi çarpıtıyorlar, inanılır gibi değil, yav amerikalılar ve ingilizler yav bu adamlar ne kadar kurnazlar ya nası ola bilir böyle birşey arkadaş, ulan çanakkale destandır be destan orayı geçemediniz işte, gömdük sizi orada gömdük bastık kıçınıza tekmeyi.

• süngüyü takıp gavura hücum edemiyor muyuz şimdi?
  • Altı üstü oyun amma abarttınız. Tatlı su millyetçiliği yapmanın alemi yok !!!

Senelerdir bir dünya oyunda bir dünya millet nasıl kötü gözüküyor ,vahşi gösteriliyor gıkınız çıkmıyo. Konu kendiniz olunca vay efendim ......

MADEM MİLLİYETÇİ OLACAKSINIZ ÇOK ÇALIŞIN ADAM OLUN DAHA İYİSİNİ YAPIN .

Adamlar yıllarca okuyup, uğraşıp, bu işe kafa yorup oyunu yapıyo. Dünyaya satıyor

Bizim millyetçilerde : Ben oynamam diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 7 Ekim 2016; 17:46:08 >
  • Oyun bu şekilde piyasaya sürülürse kesinlikle yasaklanmalı. Belki bu yolla akıllanırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La alt tarafı oyun la! Çanakkale simülatör 2.0 muamelesi yapmayın bi

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!

Battlefield 1'in Çanakkale Savaşı videosu büyük tepki çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 7 Ekim 2016; 21:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Yabancı forumlara girip adamlara spoiler vermesek mi "en son bizimkiler sizi öttürüyor Çanakkale'de haberiniz olsun" diye

Çok güzel ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklanmasını isteyenlere "Çomar" diyenlere diyorum!.Niye bu kadar savundunuz elin gavurunun yaptığı oyunu! Altı üstü oyunmuş muş!.Adamların niyeti belli.Zaten insan beynini yıkamanın en iyi yolları: Filmler ve oyunlar.Sinsice biliçaltınıza girerler.Aynı şeyi Microsoft "Age Of Empires III" oyununda yapmıştı.Orda da Türklere karşı savaşıyorduk.Üstüne üstlük bir de bizim adama "Türk Köpeği" deniyordu.Bir hile yazıyordunuz.Osmanlı topu veriyordu.Ateşlediğinde içinden DOMUZ çıkıyordu! Neden hep düşman Türk?! Kusura bakmayın da yorumların çoğunda gavurları savunmuşsunuz.Bir ülkede CodMW2 yasaklandı.Hemen İran diyeceksiniz.HAYIR!.Hiç beklemediğiniz bir ülke:RUSYA.Niye yasaklandı peki? Çünkü, Putin rus oyuncuların oyunda rus askerlerini vurmasını istemediği için.Elin rusu bizden daha milliyetçi çıktı.YAZIK GERÇEKTEN ÇOK YAZIK...!

• Insanlarin niye bu kadar tepki gosterdigini anlamadim.Hikaye modunda Ingilizlerin nasil korkak gibi kactigi ve Anzaklarin cesurca savastigindan bahsediyor.Osmanli askerlerinin mermileri bitince sungulerle saldirmalari ekstra keyifli olmus.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.