Şimdi Ara

Battlefield 2 eklenti paketleri alınmaya değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 2 aldım online oynamak için ve internetten 1 ek paket ve 2 içerik paketi olduğunu öğrendim.Peki bu paketler indirilmeye değer mi?Karar veremedim,fikir verebilir misiniz?

• bence verdiğin paraya değmez.bir kaç yeni araç ve haritadan başka birşey yok.project reality modu bile oyuna daha fazla şey katıyor.ama malesef boyutu 3-4gb arası.yani oyundan bile daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 7 Nisan 2009; 14:07:46 >
  • Online'de işe yarıyorsa 10 GB olsa da indiririm :)
  • evet online zaten.single da oynayamıyorsun.training ve normal serverlar.gerçekçilik modu ama çok abartmışlar.oynamadan önce videolarına bak ve yüklendikten sonra çılan pdf yi iyice oku.ben çok zor olduğu için oynamıyorum.
    http://www.realitymod.com/downloads.html
    buradan indirebilirsin.torrenttan indirirsen daha iyi olur.
    önce core yükle,sonra levels.
    not:mod tamamen ücretsizdir.illegal bir paylaşım değildir
  • bu reality modu her pacthın üzerine koyabiliyormuyuz. bu modla oynayan oyuncu vardır cok herhalde, oyuncu sıkıntısı çekmiyelim.
  • battlefield 1.41 üstüne kurman lazım.şu an günceli 1.41.
  • Kesinlike değmez. Ayrıca yaygınlıkları fazla değiL..

En iyisi ilk versiyon yani 1.0.42
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sendemi ilk versiyonda oynuyorsun by__metallica, eskiden çok oynadım, sonra rütbem kalıcı olsun diye orjinal aldım. orjinal cd keyi kullandım, sımdı oyun içinden account alıp devam etsem patchsız, rütbem kalıcı olurmu.
  • modların yaygınlığı az ama bu modda yeterince server var.yani mutlaka girecek bir yer bulursun.ayrıca modda internet üzerinde unranked training serverlar var.istersen dene.
  • Battlefield 2 nin eklenti paketleri tamamen saçmalık. Arkadaşın dediği gibi bir kaç harita ve araçtan başka hiçbir değişiklik yok ve ek paketlerdeki server sayısı baya az. Zaten Battlefield 2 oyuncu sayısının az olduğu bilinirken bence paketler uğraşmaya hiç değmez.
  • ardşlar bu eklenti paketindeki bazı multiplayer haritaları single playerda oynanabiliyo mu???
  • EF tamamen gereksiz bir ek paket. SF yi seven ve oynayan çok denenebilir. AF de EF dan daha iyi olmasına rağmen çok da iyi değildi.. Bu da denenebilir fakat oynamak için server bulmak sıkıntı olur diye düşünüyorum. Bütün bu ekleri oynamış biri olarak sıralamam da SF > AF > EF.

Bu arada PR resmi bir ek paket olmadığı için yukarıda yazmadım ama kesinlikle denenmesi gereken bir mod. Ben alışamamıştım gerçi belki senin için tersi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Kesinlike değmez. Ayrıca yaygınlıkları fazla değiL..

En iyisi ilk versiyon yani 1.0.42

Abi bu sözünü sevmedim
    hiç en iyisi ilk çıkan olurmu adamalr oyunun bazı yerlerinde hata yapmıs ve bunu yamalarla duzeltiyorlar bunu sende biliyorsundur herhalde...........
    onun için en son çıkan yamayı indirmektir oda şimdilik 1.41 yamase aslında 1.50 çıktı ama server az 77 tane var 1.50 de
    1.41 de 2000 (ikiBİN) tane den fazla var

• Yahu her yerde aynı yazılar, "1.5 çıktı"... Nereye çıktı? Arkadaşlar beta kavramını artık öğrenmeniz lazım. Bilgisayar kullanmak hayatınızda yer ediyorsa eğer. Şuan son resmi sürüm 1.41'dir, 1.5 yaması çalışmaları sürmekle beraber 3. betası denenmektedir. Beta 3'te hala bazı hatalar var. Mesela komutanın uydudan yerdeki unsurları görememesi, oraya araç gönderememesi gibi.

Bir de, 4 sene omuş hala 1. sürümü tavsiye ediyorsunuz . Bunun da sebebini biliyorum para verip orjinal almamak için. Zaten 1.5 beta 3'ü deneseniz hiç öyle konuşmazsınız da neyse. 20 lira verin alın arkadaşlar. Sigaraya kaç kağıt yatırıyorsunuz? BF2'nin kanser yapma olasılığı da çok düşük zaten.

Ek paketlere gelince, ben de tavsiye etmiyorum (eğer koleksiyon gibi düşünmüyorsan) çünkü oynayacak kimse bulamazsın. Hem 1.5 çıktığında onların bedava olma olasılığı var. (SF hariç)

Bir de BF 2 vanillada (AF EF değil) oyuncu sayısının az olduğunu çıkaran arkadaş, az kelimesini açıklarsa sevinirim. Çünkü benim gördüğüme göre oyuncu sayısı için çok kelimesi bile az gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 6 Ağustos 2009; 10:44:13 >

• temiz iş 20 tl ver orjinal al bitir işi
  • 2.5 sene 1.00 da oynadım ve şu 2aydır 1.41 de oynuyorum 1.41 çokk baska bişi ben bunu derim
  • Ben de 1.0 oynarken daha başarılıydım, 1.41'de baya afalladım. Ancak 1.5 çok şey değiştirecek. Tekrar söylüyorum. Boosterları almak isteyen arkadaşlar 1.5 yamasını kesinlikle bekleyin. (Zaten TR'de bulmak çok zor.) Bedava sunulursa üzülürsünüz. Ayrıca duyduğum kadarıyla online satışı durdurulmuş, acaba neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 19 Ağustos 2009; 0:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaran

EF tamamen gereksiz bir ek paket. SF yi seven ve oynayan çok denenebilir. AF de EF dan daha iyi olmasına rağmen çok da iyi değildi.. Bu da denenebilir fakat oynamak için server bulmak sıkıntı olur diye düşünüyorum. Bütün bu ekleri oynamış biri olarak sıralamam da SF > AF > EF.

Bu arada PR resmi bir ek paket olmadığı için yukarıda yazmadım ama kesinlikle denenmesi gereken bir mod. Ben alışamamıştım gerçi belki senin için tersi olur

af ve ef hakkında söylediklerine katılmıyorum bence çok güzel haritaları ve yeni araçları var af ve ef nin ancak dediğin gibi dolu server bulmak zor

• SAF BF in/\ Paket out\/
  • Konuyu hortlatayım.
    Battlefield 2 yeni aldım, hâlâ server ve oynayan var.
    Haa, Battlefield 3 de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.