Şimdi Ara

Battlefield 2 Single Player 64 Map (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
72.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kan88

birde bot changerdaki bot skills nedir?

botun becerisi yapay zekası
  • bot skills i artırmak la mı oyuna etki yapılıyor yoksa oyun içindeki yerden mi? easy expert filan?
  • quote:

bot skills i artırmak la mı oyuna etki yapılıyor yoksa oyun içindeki yerden mi? easy expert filan?

etkisi varmı tam bilemicem.ama ben en üstte tutuyorum
  • ok
  • ticket ratio ne ?????
  • quote:

arkadaşlar ben botchanger denen programı yükledim ve merchanise programındanda bf2 ye haritaları geçirdim. bende 16 kişide oynamaktan sıkılımıştım ama şimdi 64 kişiyle bayağı bir zevkli oluyor. bu konuyu açan ve cevaplayan herkese teşekkürler

bişey deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: hawk96

silahları açmak için C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\python\bf2\stats\ buraya gir orda unlocks var oradaki [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0] ları 1 yap tüm silahlar açılır

unlocks.py diye bi dosya var bunu nsl acacaz ki ? Oo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomak71

quote:

Orjinalden alıntı: hawk96

silahları açmak için C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\python\bf2\stats\ buraya gir orda unlocks var oradaki [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0] ları 1 yap tüm silahlar açılır

unlocks.py diye bi dosya var bunu nsl acacaz ki ? Oo

Aradan çok zaman geçmiş ama cevaplayayım, "Notepad" ile.
  • beyler amerikan takımında m16ları otomatik atışa alabilirmiyiz
  • Mercenaries 8.0 ticket ratio yu yükseltmek mümkünmü ??
  • mercenaries 8.0 ı kurdum ama %14 de takılıyo ve oyundan atıyo bunu nasıl düzeltebilirim ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebelwerfer

Single Player maplerini 64 e çıkaran Mercenaries 8.0 modu için TIKLA

Bu da 128 kişiye kadar bot ekleyen mucizevi bir program TIKLA

Umarım yararlı olmuştur.

ya herşeyi yaptım oyuna girerken %14te atıyor masaüstüne

• quote:

Orjinalden alıntı: by_zel

map i C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\Levels icine atiyoruz eğer mod yüklediyseniz modun icindeki levels e atiyoruz arkadaslar.benimde bilen arkadaslara bi sorum olacak.ticket ratio yu nasil artiracagiz bilen varmi?ben bot changer ile 121 kişilik aciyorum hemen bitiyo oyun sinir oluyorum.

nasıl yaptıgını banada anlatırmısın ??
  • beyler mecanies 8.0 bazı haritalar %14 te atıyor bazı haritalar ise 15 dk sonra atıyor vede 64 kişilik olmuyor bot chargeri çalıştırmama rağmen benden tavsiye bu mercanies bi halta yaradığı yok ben rjinal oyunu alıp netten oynucam başka çağre yok
  • ne alaka ya ben o programı indirdim anca harita büyüdü başka bi halta yaramadı
    quote:

Orjinalden alıntı: nebelwerfer

Single Player maplerini 64 e çıkaran Mercenaries 8.0 modu için TIKLA

Bu da 128 kişiye kadar bot ekleyen mucizevi bir program TIKLA

Umarım yararlı olmuştur.

• Arkadaslar bende orjinal olmayan BF2 var ve bununla saatlerce single player oyun oynuyor istedigim kadar bot atiyorum ve harika oluyor.öncelikle yapacagini sirasiyla yaziyorum.
    1-bf2 kur ve asla crack yapma
    2-1.41 patch yükle
    3-sanal sürücü olustur ve bu sürücüye googleden arayip bulacaginiz bf2 mini dvd image sini tak
    4-ilk önce oyunu normal olarak çalıştır ve oyna daha sonra geri cik.
    5-guzel modlar cikti bunlari kendi sitelerinden indir site ismi veremicem reklam olur onun icin size kisaca googleye yazacaginiz mod isimleri söylüyorum bunlar ; AIX mod, NAW mod, POE mod. bence en guzeli AIX mod arattirin googleden indirin 1.2 gb civari dosya normal kurulum yapin sitesinden map packleride indirin ve yukleyin
    6-son olarak size boot changer die bi program söyliyecem bunuda googleden arattirin ve indirin.bununla istediginiz kadar bot atin tabiki raminize bagli olarak.bende 3 GB ram war 100 kişi ile 64 kişilik haritalarda teklemeden oynuyorum.
    sira masa üstüne yüklediginiz modlarin kisa yollarina basarak oyuna dalin inanin orjinal olmadan süper zewkli oluyor oyun.
    yapamayanlar özel mesaj atsin yardimci olurum.artik türkiyedede BF cilginligi baslasin yaww.

• yaa ben mercanies8.0 indirdim wake ısand diye bi bölüm var bitek o 64 kişilik oldu ooda % 14 te masa üstüne atıyor diğer haritalar büyüdü bot charger bende var ama 64 kişilik yapmnama rağmen yine 16oluyo anlamadım valla bide sistemim gayet yeterli intel core 2.00ghz 2gb ram
    quote:

Orjinalden alıntı: by_zel

Arkadaslar bende orjinal olmayan BF2 var ve bununla saatlerce single player oyun oynuyor istedigim kadar bot atiyorum ve harika oluyor.öncelikle yapacagini sirasiyla yaziyorum.
    1-bf2 kur ve asla crack yapma
    2-1.41 patch yükle
    3-sanal sürücü olustur ve bu sürücüye googleden arayip bulacaginiz bf2 mini dvd image sini tak
    4-ilk önce oyunu normal olarak çalıştır ve oyna daha sonra geri cik.
    5-guzel modlar cikti bunlari kendi sitelerinden indir site ismi veremicem reklam olur onun icin size kisaca googleye yazacaginiz mod isimleri söylüyorum bunlar ; AIX mod, NAW mod, POE mod. bence en guzeli AIX mod arattirin googleden indirin 1.2 gb civari dosya normal kurulum yapin sitesinden map packleride indirin ve yukleyin
    6-son olarak size boot changer die bi program söyliyecem bunuda googleden arattirin ve indirin.bununla istediginiz kadar bot atin tabiki raminize bagli olarak.bende 3 GB ram war 100 kişi ile 64 kişilik haritalarda teklemeden oynuyorum.
    sira masa üstüne yüklediginiz modlarin kisa yollarina basarak oyuna dalin inanin orjinal olmadan süper zewkli oluyor oyun.
    yapamayanlar özel mesaj atsin yardimci olurum.artik türkiyedede BF cilginligi baslasin yaww.

• anladığım tek bişey var yalan söylüyosunuz
  • yok ben denedim doğru Söylüyor
    ticketi de 1000yapınca 1 saatte bitmiyo oyun be kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 17 Şubat 2008; 21:22:54 >
  • ya arkadaşalr bende bf 2 nin ilk sürümü var...ben bbaya önce 64 kişilik harita açıp botlarla oynayabiliyordum ve ben bunu bir dos programına benzer bir programla hallediyordum..şimdi o programı bulamıyorum....64 kişilik map açabiliyorum 64 kişi yükleyebiliyorum fakat 64 kişi sanki 16 lık map varmış gibi oynuyorlar yabni öbür yerlerden başlamıyorlar...arkadaşlar ben o programı istiyorum bilen varm mııı:(:(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.