Arkadaşlar elimde orjinal Battlefield 2 var.. Bunu kurduktan sonra 1.4 Patch 'ini de yükledim ama single player modunda 64 kişi oynayamıyorum Single player de 64 kişi nasıl oynayabilirim bunun için ne yapmam lazım?
Normalde single palyeri 64 kişi oynayamıyoruz.Ama 64 kişilik sp için mod var diye duymuştum.
O modu nerden bulabilirim bildiğiniz bir link varmı?
Single Player maplerini 64 e çıkaran Mercenaries 8.0 modu için TIKLA
Bu da 128 kişiye kadar bot ekleyen mucizevi bir program TIKLA
Umarım yararlı olmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: nebelwerfer
Single Player maplerini 64 e çıkaran Mercenaries 8.0 modu için TIKLA
Bu da 128 kişiye kadar bot ekleyen mucizevi bir program TIKLA
Umarım yararlı olmuştur.
Sağol dostum 2. link 'teki dosyayı arıyodum çok makbule geçti ama 64 kişi ile imzamdaki sistemi bayağı kastı bu oyun için 2Gb ram şart!..
@Che Guevara Yazmayı unutmuşum zaten 64 kişilik yaptığında bazı haritalarda botlar hareketsiz olarak duruyor(artık AI disable mı oluyor bilemem.) İdeal bot sayısı 50-60 arası
Kardeş yazdıgına çok sevindim Kaç bündür 16 lıkla oynuyorumda bunu nasıl indircem?Download göremiyom?
Birde şu bot ve map linklerinin BF2142dekilerini verseniz yok mu öyle?
Şu ikinci linkten bot chabgeri nasıl kullanıcaz. Hiçbirşey degişmedi çünkü bunla açsam dahi.
Beyler ben 64 kişilik map i indirdim nereye koycam bir de Girdikten sonra botu biz mi atcaz?Yoksa oyun normal mi olcak?Biz atcaksak nasıl atıyoruz?
map i C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\Levels icine atiyoruz eğer mod yüklediyseniz modun icindeki levels e atiyoruz arkadaslar.benimde bilen arkadaslara bi sorum olacak.ticket ratio yu nasil artiracagiz bilen varmi?ben bot changer ile 121 kişilik aciyorum hemen bitiyo oyun sinir oluyorum.
arkadaslar hallettim tamam 5000 lik ticket ratio aciyorum artik süper oldu.
modlarla yaptım ben mercenaries diye bi mod var 64 lük mapler var silahlarda bikaç modifiye var çok hoş bi mod tavsiye ederim
arkadaşlar mercenaries 8.0 ı yükledim ama oyun yüklemesi sırasında %14 te oyun kapanıyo.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Lütfen yardım edin!