Şimdi Ara

Battlefield 2 Turkish Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Q2ZVEi8Ja2o

İşte benim yaptığım video yıldız vermeyi unutmayın lütfen Amaç BF2 Turkish videolarını daha yükseklere taşımak ondan dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takunyam -- 15 Ağustos 2007; 0:05:19 >

• güzelmiş valla bende zamanında battlefield1942 oynardım.ey gidi günler bea,,,Bu arada bf2 de helikopteri vinçin üzerine indirmeyi başarmıştım :)
  • Güzel video.
  • beğenmedim
  • arkadasım eline saglık bence gsl olmus ah bende su oyunu yuksek cozunurlukte oynasam takılmadan daha ne isterim!!
  • Teşekkürler beyler, ama youtube da çok az Türklerin yaptıgı BF2 videosu var, bu yüzden bu videoları daha iyi yerlere getirmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takunyam -- 10 Ağustos 2007; 15:07:12 >
  • Devamm...güzel iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanka ya iyi güzelde gözünü seviyim güzelim TÜRKÇE demek varken turkish ne oluyor anlamıyorum.Sakın Yanlış anlama biraz türkçeye önem verin.
  • hadi 5 yildizini verdim güzel olmus.
  • Bende zamanında 1942 azmı oynadımŞuanda COD2 takılıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 11 Ağustos 2007; 22:37:13 >
  • Ya ben video cekebilsem .Oyun acayip kasıyor cektigim zaman pc biraz hantal. yaptıgım bombardımanları görseniz gercekten güzel...
    Senin video ya da fena olmamıs ama dibinde bıçak sok daha zevkli :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

hadi 5 yildizini verdim güzel olmus.

• harbiden guzel
  • Emeğine sağlık.
  • Allahü ekber.
  • Baba o yerde yatan iki tane amerikalıyı feci avlamışın yanlız.Çok güzel olmuş emeğine sağlık
  • Haha, baktım ilerde iki malak amerikalı yere atmış etrafı kesiyor yanlarınada cephanelik atmıslar, uzun bi süre orda kalmayı düşünüyorlardı herhalde ama hiç beklemedikleri anda geberdiler
  • Devamını bekliyoruz güzel olmuş.
  • Sakaryalımısın Kral54 yazıyorduda.
  • Evet sakaryalıyım, sanırım sende sakaryalısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.