Şimdi Ara

Battlefield 2 -yardım-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar. Battlefield 1942 oyununun 2. versiyonu çıktı. Uzun zaman olmuş ama benim yeni haberim oldu. Bu oyunu indirdim ancak CD'ye yazacak kadar parçalı değil. 2 GB büyüklüğünde. Bunu 3 CD'li nasıl yazabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baras -- 29 Haziran 2005, 11:52:34 >

• ben hazır aldim winrar masa üstüne atıyor bekledigim gibi degilmiş oyun gidecem degistirecem
  • Hata yaparsın, oyun harika... Benim sorunum internetten indirmiş olup da CDye yazdıramıyor olmam. DVD yazıcım da olmadığı için bunu çözmeye uğraşıyorum :(
  • winrar ile 700 mb olarak bölersin.

sag tıkla add archive sol altta split to volumes orda 700 u sec bu kdr.
  • Oyun çıkalı 1 ay oldu olmadı.Fazla birşey kaçırmadın yani baras.Gidip oyunu aldım.Sistemi kısarak oynayabiliyorum.Gayet iyi güzelde adamları vurmak biraz dert.Zorlaştırmışlar biraz oyunu.3 CD olarak çekebilirsin
  • bencede ya oyun grafiksel gelişme dışında tek düzelikten kurtulamamış
  • Zaten 1.9 GB olan DVDnin içerisinde 1.76 GB data2 dosyası var. Bu da rar dosyası. 3 CDe yazarken özel bişi yapmam gerekmiyor mu? Hani ilk CDi takarsın sonra senden 2 ve 3ü ister misali...

Sanırım herkes benimle ayn fikirde... Grafikler güzel oyun zorlaştırılmış. Multiden biras oynadım memory.dll müsaade ettiği kadar :) Adam vurmak çok zor, ve çok kolay vuruluyorum. Acaba ben mi acemi oynuyorum, yoksam karşımdakiler mi çok iyi... Halbuki bu oyunda kendime güvenirim... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.