Şimdi Ara

Battlefield | 2025 | PC ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
17
Favori
5.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • #Battlefield Labs - Resmi Fragman ve Genel Bakış 👇

Battlefield Labs PC, PS5 ve XBX/S'de mevcut olacak.

🔹 İlk dış test “önümüzdeki haftalarda” “temel savaş ve yıkım” gibi oyunun temel unsurlarıyla başlayacak. Ardından silahlar, araçlar ve araçlar için denge ve geri bildirime geçilecek.

🔹 Battlefield Labs bir sonraki #Battlefield'da “neredeyse” her şeyi test edecek, ancak gördüğünüz her şey tamamlanmış olmayacak.

🔹 NDA (gizlilik anlaşması) altında olacak.

🔹 Oyun şu anda “alfa öncesi durumda”. DICE, oyunun geldiği noktadan gurur duyduklarını söylüyor.

🔹 Conquest ve Breakthrough oynanabilir olacak.

🔹 Sınıf sistemi: Assault, Engineer, Support ve Recon.

🔹 İlk davetiyeler “birkaç bin katılımcı” ile sınırlı olacak - hem deneyimli Battlefield oyuncuları hem de daha önce oynamamış olanlar - Avrupa ve Kuzey Amerika'da bulunan sunucularla. Zaman içinde daha fazla bölge için destekle on binlerce kişiyi daha davet edecekler.

🔹 Planlanan test oturumları “önceden tanımlanacak ve gerçekleştirilmeden önce doğrudan Battlefield Labs katılımcılarına iletilecek.” Plan, farklı bölgelerdeki farklı oyuncular için uygun zamanlarda oturumlar düzenlemek ve “birkaç haftada bir” inşa etmektir.

🔹 Battlefield Studios geliştirme ekipleri, nelere öncelik vermeleri, neleri iyileştirmeleri ve neleri değiştirmeleri gerektiğini bildirmek için “Battlefield Labs testleri sırasında ve sonrasında” sağlanan tüm geri bildirimleri inceleyecek.

🔹 Topluluk Ekibi, Battlefield Studios geliştirme ekipleri tarafından gerçekleştirilen eylemlerin yanı sıra öğrenilenler hakkında “devam eden çalışmalar ve güncellemeler” yayınlayacak - böylece Battlefield Labs'a seçilmeyenler bile yolculuğa katılabilecek.

🔹EA, bir sonraki Battlefield'ı “piyasaya sürülmeden önce” oynamak ve etrafında sohbet etmek için bolca fırsat olacağını söylüyor. Bu sadece bir başlangıç.

• R-10 kullanıcısına yanıt

bu sefer gerçekten sorunsuz çıkarmak için uğraşıyorlar .Her BF bozuk çıkar olayı bu oyunla inş bitecek.

• Bu sayfa bende böyle kaldı ilerlemiyor

Battlefield | 2025 | PC ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt

bende de kalmıştı hocam bir kaç defa tıkladım felan geçti. Yoğunluktan galiba

• Tam bf3 havası var.Bu sefer başarıya ulaşacaklarını düşünüyorum.

Bende de aynısı.

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam…

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Oyuncu topluluğu ile beraber hareket etmeleri oldukça önemli.Oyundan umudum yoktu ancak bugün yaşanan gelişmelerden sonra umutsuzluğum gitti umarım yanıltmaz.Malum son 2 oyun oldukça hayal kırıklığı oldu.Bakalım neler gösterecek zaman bizlere :)

Yok olmuyor ya :(

Hocam ben şuan bu sekmedeyim ve onun açılmasını bekliyorum, valla şaka gibi :D

Battlefield | 2025 | PC ANA KONU

Siz ilerleme kaydetmişsiniz ben yine aynı yerdeyim :(

Sayfayı birkaç defa yenileyin hocam, belki öyle olur. Ben yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yaptım, yavaşta olsa işe yaradı. Hatta şuan anket bölümündeyim.

• boş yere bekliyorsunuz playteste direk alım diye bir şey yok. playteste katılıp kabul edilmeniz gerekiyor. üstteki fotosu atılan sayfa da burası. direk giriyor.

linki kaldırdım ısrarla beklemek isteyen bekleyebilir Battlefield | 2025 | PC ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Şubat 2025; 6:35:59 >
  • Suan sadece katilim icin kayit oluyoruz bu arada, bundan 1 hafta sonra siteye sirasiz girecek ve rahatlikla kayit olabilecegiz, giremeyip kendisine sikinti yaratan varsa diye soyluyorum, dert etmeyin.

Bu sefer cidden sifir sorun ile cikarmak istedikleri belli, bu sekilde cok zevkli bir bf oyunu gelebilir, Ben bayagi hypelandim ne yalan soyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 236 bin kişi sırada, inanılmaz

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

sürü psikolojisi 236 bin kişinin de gideceği linki attım yukarıya boşa beklemeyin.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi oldu hocam. Anket doldurdum ve beklemem gerekiyormuş. Mail ile sonrasında bilgilendirme yapılacakmış.

• Geçmiş BF3-4-1-V ve 2042'yi PS4-PC-XB1-XBSX ve son olarak PS5'te oynamış sağlam bir BF oyuncusu olarak gördüklerim ve duyduklarım beni çok heycanlandırdı. Sırada 236bin küsürlerdeyim. Umarım Playtest imkanım olur 2042'de olduğu gibi.

Bende yaptım en sonunda. Telefondan daha zorlu oldu. Keşke pcden yapsaydım.

• Battlefield | 2025 | PC ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.