Şimdi Ara

Battlefield | 2025 | PC ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
22
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bf5'deki takım arkadaşı kaldırma ara sahneleri güzel oluyor. onlar geri gelmeli mutlaka.

• BF V ve 2042' yi geliştiren topitoş ekip bu oyunda olmayacak değil mi? Kovuldular diye hatırlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç ümidim yok, yıllardır takip ettiğim yusuf abi(mirliva) bile bıkıp delta force'a geçti(şimdilik ama iyi bf çıkarsa geri döner)

ön sipariş vermeyin, çoğumuz veremez'de verebilecek gücü olanlar için diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan445

Hiç ümidim yok, yıllardır takip ettiğim yusuf abi(mirliva) bile bıkıp delta force'a geçti(şimdilik ama iyi bf çıkarsa geri döner)

ön sipariş vermeyin, çoğumuz veremez'de verebilecek gücü olanlar için diyorum

Yeni Battlefield'ın başında Vince Zampella abimiz var. Kendisi eski Call of Duty geliştiricilerinden Respawn'ın kurucusu Titanfall serisi ve SW Jedi serisini yaptı en son. En azından 2042 kadar özünden kopan bir BF çıkacağını sanmıyorum ve umutluyum. BF4 - BF3 arasında bir oyun olucaktır. Kendisi de zaten BF'ın özüne döneceğine söz vermişti, hayran topluluğumuzu dinleyeceğiz vs demişti. Yanlış bilmiyorsam Şubat'ta sanırım arka planda yayıncılara oynatacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Aralık 2024; 23:35:48 >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

bende katılmak isterim ama sadece yayıncılara özel sanmıyorum. 2042 playtest'e katılmıştım

Battlefield | 2025 | PC ANA KONU
  • sakın preorder yapmayın.

eski dice ve ea ekibinden kimse kalmadı, yeni oyunları dice ripple criterion ve motive ortak yapıyor

ea 2027 den itibaren artık her yıl yeni bf oyunu çıkartacak. ana hedefleri artık bu

oyunlarda daha önce hiç bir bf oyununlardında görmediğiniz monetization olacak. cod gibi sürekli yeni skinler, dönemlik battlepassler vs olacak.

artık ana amaçları cod gibi sürekli para kazanmak.. her sene tırt single player, birbirinin kopyası mapler olan cod gibi bir stratejiye yöneldiler.

ayrıca oyunda warzone gibi f2p bir mod da olacak.

haziran temmuz gibi oyun tanıtılır ekim ortası çıkar.

yeni bflerden çok bir beklentiniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 22 Ocak 2025; 5:2:8 >
  • Tom Henderson ;

ÖZEL: Battlefield 6, Bir Başka Felaket Lansmanını Önlemek İçin Serinin Şimdiye Kadarki En Büyük Oyun Testlerinden Geçiyor

Battlefield oyuncuları son birkaç yıldır bu seriyle oldukça zor zamanlar geçirdi. 2018'deki Battlefield V lansmanı bir felaketti, ancak 2021'deki Battlefield 2042 daha da kötüydü ve birçok Battlefield hayranını seriden uzaklaştırdı. Ancak şimdi, Battlefield evrenindeki bir sonraki büyük bölümün yayınlanmasına sadece bir yıl kala, EA ve DICE'ın telafi etmesi gereken çok şey var.

Resmen, EA bir sonraki oyununu "yenilik"ten "çığır açıcı"ya tanıtmak için finansal çağrılarında beklediğiniz tüm olağan moda sözcükleri söyledi. Bu yılın başlarında IGN'nin başkanı Vince Zempella ile yaptığı bir röportaj, Insider Gaming'in serinin 64 oyuncu, tam yıkım ve modern bir ortamla "köklerine dönüş yaklaşımı" benimsediğine dair geçmiş raporlarını doğruladı . Her şey kağıt üzerinde umut verici görünüyor, ancak geçmişin yaraları bugün hala topluluğuyla yanıyor ve serinin hayranları hala gelecek konusunda endişeli. Serinin son iki hatasını düşündüğümüzde anlaşılabilir, ancak bu sefer EA ve DICE bunun üçüncü kez olmamasını sağlamak için her şeyi yapıyor gibi görünüyor.

GÜNCELLEME (24 Ocak 2025) – Insider Gaming, önümüzdeki aylarda oyun için yapılacak bazı büyük duyurular öncesinde oyun testlerinin tekrar arttığını anlıyor. Oyun testlerinin oyunun çok oyunculu ve Ripple Effect'in ücretsiz oynanabilen Battle Royale teklifini test edeceği anlaşılıyor.

Battlefield | 2025 | PC ANA KONUınsider gaming
    EXCLUSIVE: Battlefield 6 is Undergoing Franchise's Biggest Playtests Ever to Prevent Another Disastrous Launch
    https://insider-gaming.com/battlefield-6-playtests/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 24 Ocak 2025; 18:13:18 >

• Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım. Zampella'nın başında olduğu ekipten erkek gibi bir oyun bekliyoruz. Testlere erken başlamaları da hoşuma gitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dükkan tabelaları Arapça. Suriye falan mı geliyor yoksa?

• Video yayınlandı

• Battlefieldyoutube
    Four studios across the globe. One brand-new visionary team: Battlefield Studios. This global united front combining 20+ years of Battlefield experience with the best emerging talent in our industry is hard at work to shape the future of our franchise. Our ambitions are big, so we’re going bigger to deliver the best experience for our players. We’re still in the early stages of development, but now is the time to test everything our teams have been building for our upcoming launch and beyond. So, we are calling in the big guns – our Community. Introducing Battlefield Labs. This new testing environment is where our players will join forces with BF Studios and help shape the evolution of Battlefield. You’ll test combat mechanics, modes, and more, while providing us with crucial feedback in the ultimate collaboration. Your voice will help shape our collective future. Let’s build together. Registration is now open. While we encourage everyone to sign up, spaces will be limited. In the meantime, join the Discord for updates on Battlefield Labs and how to be a part of it. Join our Discord: https://discord.com/invite/battlefield Visit our Website: https://www.ea.com/games/battlefield
    https://www.youtube.com/watch?si=XnDojbvea3fsMxx3&v=_fGteYuaNxA&feature=youtu.be
  • Battlefield | 2025 | PC ANA KONU

Yıkım olayına ayrı çalışmışlar gibi..ufak bir teaser da çok güzel gözüküyor yıkım olayı

• Battlefield Labs kayıt sayfası

Battlefield | 2025 | PC ANA KONUelectronic arts ınc.
    Battlefield Labs – Electronic Arts
    https://www.ea.com/en-gb/games/battlefield/battlefield-labs

Sonunda beklenen ve özlenen bf oyunu geliyor gibi sanki :)

• Battlefield | 2025 | PC ANA KONU

Efsane gözüküyor Battlefield | 2025 | PC ANA KONU BF3 havası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 3 Şubat 2025; 19:46:45 >

• Bu sefer olacak gibi sanki, Bf3 tadı almadım değil görüntülerdenBattlefield | 2025 | PC ANA KONU 

• 29731 sırada bekliyorum bakalım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.