bf5'deki takım arkadaşı kaldırma ara sahneleri güzel oluyor. onlar geri gelmeli mutlaka. |
Battlefield | 2025 | PC ANA KONU (3. sayfa)
-
-
BF V ve 2042' yi geliştiren topitoş ekip bu oyunda olmayacak değil mi? Kovuldular diye hatırlıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç ümidim yok, yıllardır takip ettiğim yusuf abi(mirliva) bile bıkıp delta force'a geçti(şimdilik ama iyi bf çıkarsa geri döner)
ön sipariş vermeyin, çoğumuz veremez'de verebilecek gücü olanlar için diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan445Hiç ümidim yok, yıllardır takip ettiğim yusuf abi(mirliva) bile bıkıp delta force'a geçti(şimdilik ama iyi bf çıkarsa geri döner)
ön sipariş vermeyin, çoğumuz veremez'de verebilecek gücü olanlar için diyorum
Yeni Battlefield'ın başında Vince Zampella abimiz var. Kendisi eski Call of Duty geliştiricilerinden Respawn'ın kurucusu Titanfall serisi ve SW Jedi serisini yaptı en son. En azından 2042 kadar özünden kopan bir BF çıkacağını sanmıyorum ve umutluyum. BF4 - BF3 arasında bir oyun olucaktır. Kendisi de zaten BF'ın özüne döneceğine söz vermişti, hayran topluluğumuzu dinleyeceğiz vs demişti. Yanlış bilmiyorsam Şubat'ta sanırım arka planda yayıncılara oynatacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Aralık 2024; 23:35:48 > -
bende katılmak isterim ama sadece yayıncılara özel sanmıyorum. 2042 playtest'e katılmıştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X