Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (642. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.040
Cevap
137
Favori
589.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çalışmıyordu deneyeceğim bugün hocam teşekkürler bilgi için.Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• 5 el bilekturuda üst üste defansa attı beni bende attım alt f4 sonra delete Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• Flcnr kullanıcısına yanıt
    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]
    Bende şüphelendim bir gariplik var bu oyunda tabloda 5600x ve 5800x arasında 2fps fark var nasıl olur anlamış değilim birisi 6c12t diğeri 8c16t madem 128 playerde işlemci yoğun kullanılıyor daha çok fark olması lazım ya da tüm çekirdekler kullanılmıyor tek çekirdek performansına bakıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi oyuna gireyim dedim 2-3 haftadir girmiyordum oyuncu sayısı iyice düşmüş, infantry conquest olarak sürekli Haven isimli iğrenç map gelip duruyor. Utanç kaynağı bu map yani oyunu oynayasım varsa da bütün hevesimi kaçırıyor.

Oynacak oyun bulamıyorum diablo 4 oynayayım 4. Sezonu dedim onu da 1 haftada 100lv yaptım end game e geldim saçma sapan çinli player gibi grinding yapıp duruyorum. Pvp kısmı zayıf olduğu için pvpden de tatmin olamıyorum..

Ne oynasak bilemedim..

• Bende girdim bugün hocam katılıyorum size biraz oyuncu sayısında düşüş var resmen 32 kişinin en az 15-20 si AI olaraktı çıktım direkt zaten, birde bu son güncellemelerden sonra nedendir bilmiyorum optimizasyon sıkıntısı hala devam ediyor gibi geldi bana zaman zaman anlayamadım.

• FallenDemon kullanıcısına yanıt

5600 ve 3070ti ile 2k da 140-150 fps ortalaması ile oynuyorum donma takılma yok hiç, ama şu var her güncellemeden sonra belgelerim bf2042 nin içerisinde ki cache klasörünün içini siliyorum

Onun da yeri değişmiş bulamazsanız eğer bu şekilde aratabilirsiniz.

C:\Users\PC\AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32

• tuncaygoksel T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ,deneyeyim oyuna girmeden önce.

• Son çıkan nvidia sürücüsü bf de sorun çıkarmış diye okudum haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir hata verip maçın ortasında oyundan atıyor

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]
  • usermm1 kullanıcısına yanıt

Hocam, bu hatayı ben genelde düzensiz stabil olmayan GPU undervolt değerleri oluşturduğumda alıyorum, başka bir undervolt değeri deniyorum stabil olarak çalışabileceği o zaman bu hatayı vermiyor garip.

Garip olan bir durum yok.Olması gereken o zaten.Bf2042 cpu ve gpu oc-uv voltaj değerlerine son derece hassas bir yapım.Ram de oc falan varsa buda dahil.En ufak stabil olmayan değerlerde hemen hata verir.Başka oyunlarda stabil değerleriniz bu oyunda sorunsuz olacak anlamına gelmiyor yani.

• @Dark matter @FallenDemon

Ben herhangi bir oc veya uv yapmadım ama sapphire pulse rx7600 fabrikasyon overclocklu ondansa bilemiyorum ama başka bir oyunda hata almadım bilgisayarı 1 ay önce sıfır topladığımdan beri.

Muhtemelen sizin bilgisayarınız ile alakalı bir durum değildir hocam, siz en iyisi oyun dosyalarını onarmayı deneyin doğrulama deneyin, sonrasında daha önce bir arkadaş belirtmişti belgelerim dosyalarında bir dosyayı silip sıfırladığını onu deneyin isterseniz belki bir çözüme kavuşabilir.

Teşekkür ederim

Çekirdeklerin tümünü kullanıyor görünüyor ama all core 4700 mhz çalışan R7 5700x, RX 7600'e dar boğaz yapmaya devam ediyor. Malesef oyunun işlemci yönetimi sıkıntılı görünüyor.

Bu komutlarla bir user.cfg dosyası oluşturup denemeni tavsiye ediyorum, fps hayli rahatlıyor. ''Thread.ProcessorCount ?

Thread.MaxProcessorCount ?'' kısmını işlemcinin çekirdek ve izlek sayısına göre değiştirmelisin.

GameTime.MaxVariableFps 0

Thread.MinFreeProcessorCount 0

Thread.JobThreadPriority 0

WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0

WorldRender.MotionBlurEnable 0

WorldRender.MotionBlurQuality 0

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0

WorldRender.MotionBlurRadialBlurMax 0

WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0

WorldRender.LightTileCsPathEnable 1

PostProcess.DynamicAOEnable 0

PostProcess.DynamicAOMethod 0

PostProcess.DofMethod 0

PostProcess.BlurMethod 0

PostProcess.HbaoBilateralBlurEnable 0

WorldRender.PlanarReflectionEnable 0

RenderDevice.TripleBufferingEnable 0

RenderDevice.VSyncEnable 0

RenderDevice.TripleBufferingEnable 0

RenderDevice.DxDiagDriverDetectionEnable 0

RenderDevice.StereoconvergenceScale 0

RenderDevice.StereoSeparationScale 0

RenderDevice.StereoZoomSoldierConvergenceScale 0

PostProcess.ScreenSpaceRayTraceEnable 0

PostProcess.ScreenSpaceRayTraceSeperateCoverageEnable 0

PostProcess.ScreenSpaceRayTraceFullresEnable 0

PostProcess.ScreenSpaceGlobalIlluminationEnable 0

Thread.ProcessorCount 8

Thread.MaxProcessorCount 16

Thread.MinFreeProcessorCount 0

Thread.JobThreadPriority 0

Bu cfg dosyasının bir farkını göremedim gpu kullanımı halen %50 civarında. Sizin gpu kullanımı kaç ortalama?

• %50 kullanırken GPU kaç mhz hızında çalışıyor?

Benim sistem bu cfg ile 128 kişilik haritada fps 100-140 arası geziniyor, GPU usage tam hızda min %75+

Gpu 2536mhz çalışıyor. Benim ryzen5500 128playerde medium grafikte arazide gezerken 60-70 fps ama yoğun çatışma sahnelerinde 40-50 fpslere düşüyor. Bir ara 5500x3d çıkacak diye haberler çıkmıştı keşke çıksa uygun fiyata da alsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usermm1 -- 8 Haziran 2024; 12:10:30 >
  • bugun 3 tane aimbot gördüm ve adam duvar izliyordu, anti cheat olmasına rağmen hala hile var

• 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.