Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (644. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
138
Favori
584.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerekli açıklamayı @Starborn arkadaşımız yapmış ama dediği gibi arkadaşımızın da ilk başta ilk oyunlarda bu tarz sıkıntılar oluyor hocam sonradan düzeliyor oyuna girişte optimizing shaders diye yazı görürsünüz bazen ,bahsettiğimiz olay o oluyor aslında çok güçlü bir sisteminizde olsa yapıyor yani özellikle güncelleme sonrası ya da sisteme yapılan bakım sonrası oluyor sonra düzeliyor dediğimiz gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guided missile destroyed görevi nasıl tamamlanır arkadaşlar ?

Bilmeden öylesine 1 tanesi tamamlanamış. 2 ciye ihttiyacım var ama nasıl tam bıllemıyorum.

Muhendis olup javelinde alıyorum elıme; ama nafile olmuyor bir türü;

Bilen var ise; cevaplar ise sevinirim.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Onu ben de anlamadım cidden

• Delta force harita tasarımı harika olmuş dice utanmıştır heralde.

jackfragsyoutube
    Delta Force Hawk Ops is actually pretty good and will give Battlefield fans something to play. I'm pleasantly surprised. More New Delta Force Gameplay, exploring guns, vehicles and more. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.
    https://www.youtube.com/watch?v=mOZ3L0jxoZc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Temmuz 2024; 0:7:43 >
  • Bu yeni gelen uçağı nasıl alacağız? Oyunda araçlar bölümünde çıkmıyor. Sadece f35 ve su-57 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usermm1 kullanıcısına yanıt

Asus rx6700xt dual kullanıyorum son güncellemeden sonra bu hatayı almaya başladım. Ama sadece uçak ve helikopter kullanırken c tuşuna basıp cockpit kamerasına geçtiğim de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 18 Temmuz 2024; 14:56:6 >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

Hocam, ekran kartınızda herhangi bir overclock yada undervolt işlemi yapılı haldeyse eğer o değerleri bir kontrol edin eğer bunlardan birini kullanmıyorsanız oyun dosyalarını her güncellemeden sonra baştan onarmayı deneyin bu da çözüm olmazsa eğer güncellemelerden sonra belgelerim klasöründe yer alan grafik ayarlarlarını silmeyi veya sıfırlamayı deneyin illaki biri çözüme kavuşturacaktır yukarıya doğru çıktığınızda bir arkadaşımız grafik ayarlarını sıfırlamak için hangi dosyayı sileceğimizi belirtmişti bir inceleyin isterseniz. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa bu hata ve çok sık çıkıyorsa karşınıza bu çözümleri deneyebilirsiniz. Bu hatayı yakın zamanda neredeyse hiç almadım daha önceden alıyordum oyunun ortasında atıyordu direkt sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 18 Temmuz 2024; 21:57:53 >

Öyle bir genel sorun var yeni sürücü yada oyunun güncellenmesi lazım beklemekten başka çare yok. Bence dice bir hata yaptı.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Oyun gerçekten çok iyi duruyor bi BF3 havası vermedi değil izlerken.

• Kartında uv veya oc varmı ? cpu ve ram de aynı şekilde oc varmı?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

15. Dakikadan itibaren mağaralı bölüm harika birde silahların orjinal hallerini çok beğendiğimi farkettim bf de de öyle yapıcam.

Bu hata galiba dx12 ile ilgili. Çünkü battlefront 2 yi dx12 moduna alınca onda da verdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usermm1 kullanıcısına yanıt

Windows güncellemesinin dx12 yi bozduğuna dair bir yazıda gördüm herkes şüpheli şuan.

• Hiçbir parçada oc yok. Daha önce yapmıyordu yeni başladı. Oyunu kaldırmıştım tekrar yükledim ama bu sorunla karşılaştım

• Amd 24.7.1 sürücüsü çıkmış ama bilinen sorunlarında bf2042 de beklenenden düşük performans ve aşırı stutter olabilir notu var.

Çözüm için 24.8.1 hedefleniyormuş.  

Yinede yükledim hava aracında kamera değiştirince olan çökme olayı düzelmiş fixde bahsetmediklerine göre suçlusu microsoft gibi.

Performansda düşüş ve stutter görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Temmuz 2024; 0:7:40 >
  • amd son drıver denendı sorun yok.hatasız stuttersız.

uv de yoksa sisteminde yazılımsal farklı sorunlar var gözüküyor.Oyun için belgelerimdeki klasörü ve cashe i sildikten sonra oyuna repair yap.Windows u yeniden başlatarak tekrar dene bakalım.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Delta Force Black Hawk Down Battlefield klonu olmasına rağmen, daha fazla Battlefield hissiyatı veren bir oyun olmuş, bu DICE için utanılacak bir durum. Şahsen oynamak için sabırsızlanıyorum, keşke ücretli olsaymış ve oyuna daha fazla önem verselermiş. Serverlar latency sorunu yaratmazsa ve hileye karşı önlem alırlarsa, bir de içerik açısından zengin olursa, en iyi F2P multiplayer oyunu olabilir.

Bana göre artıları

Hareket hızı olması gerektiği gibi, BF2042'de koşma hızı CoD gibi aşırı fazla, bu da gerçekçilik ve atmosferi azaltan etmenlerden biri.

Siper alma sorunsuz, harita tasarımları ve savaş atmosferi daha iyi.

Operator'lar var ama savaş alanına yakışmayan kıyafetler olmadığı için sorun yaratmıyor.

Operator'lar az da olsa farklı gadget ve silahlara sahip.

Eksileri

BF2042'ye göre ses, modelleme, grafik ve efektlerin daha zayıf olması.

Bu arada BF2042'yi hala oynuyorum, 700 saate yakın oynamışlığım var. 128 Rush tam kaos ve aksiyon yaşatıyor, en sevdiğim oyun modu bu. Zaten Battlefeld demek Rush demek ama bazen bakıyorum Rush oynamasını bilmeyen çok. Umarım sonraki Battlefield oyununda hatalarından ders alırlar ve çıkışında BF2042'deki gibi olmaz. DICE'ın geliştiricleri aptal resmen, isteseler Frostbite ile şaheser niteliğinde oyunlar yapabilirler ama bunun için önce CoD özentisi olmayı bırakmaları lazım. BF4 ve BF1 gibi savaş atmosferi iyi olan, uzmanların olmadığı en az 4 ülke arasında savaş içeren bir Battlefield oyunu yapmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Temmuz 2024; 11:55:45 >

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Amd güncelleme çıkarmış yükledim düzeldi. Performans fps de stabil bile kalıyor

• güzel.başka oyunlar dahil sorun yaşamadığım iyi bir driver olmuş.

• 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.