Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (646. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
138
Favori
584.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF2042 eleştirilse bile Battlefield tarafında ayrı bir dünya, resmi 128 Rush modu olmadığında Portal'da 120'lik Epic Rush isminde bir server var, arada oynuyorum burada. Video şimdilik kısa oldu, belki ileride güzel melee kill animasyonları ile daha uzun videolar atarım.

Cpt. Milleryoutube
    Battlefield 2042 2024 08 07 14 07
    https://www.youtube.com/watch?v=NhugzpxJHiY
  • Öldümü bu oyun? Battlepass de yok, yeni sezon da gelmeyecek sanırım artık.

• FoxyDogy kullanıcısına yanıt

Hocam,her gün neredeyse akşam saatlerinde düzenli olarak 1-2 saat oynuyorum her zaman dolu oluyor aşağı yukarı serverlar, direkt oyuna gir dediğimde çok beklemiyorum oyun bulması için 10-15 saniye en fazla 30-40 saniye beklemişimdir. Hemen hemen her modda oynadım AI oyuncular geliyor gerçek oyuncular gelince zaten oyun çıkarıyor direkt, onun dışında yeni sezon artık gelmeyecek yeni oyuna aktaracaklar hocam ama ufak tefek güncellemeler vs. geleceğini söylemişlerdi aylar öncesinde silah,harita vb. gibi özelliklere sahip güncellemeler gelir mi bilemiyorum.

• FoxyDogy kullanıcısına yanıt

Batllepass gelecek haftalık görevler vs ile devam edecek, sadece yeni sezon gelmeyecek. DICE sonraki Battlefield oyununa odaklandı artık.

• Delta Force Hawk Ops den sonra bu oyunun pek bir değeri kalmadı.kapalı alpha sadece 2 map olmasına rağmen kat ve kat zevk veriyor.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

İşin ilginci Delta force'un grafiklerinde doku kalitesi bile BF2042'den iyi, yine Battlefield serisinde en iyi grafik BFV'de var, Delta Force'un tek kusuru fizik efektleri. Delta Force gibi oyunların var olmasının mutlaka bir sonraki Battlefield'a artı olarak getirisi olacaktır, DICE bunun farkındadır ve daha dikkatli olacaktır bu sefer bence, olmazsa da kendi kaybeder.

Sonraki Battlefield'da movement mutlaka yavaşlatılmalı, Delta Force'daki tam ideal olanı aslında. BF2042'yi Frostbite engine ile Battlefield temelinde kurulmuş bir oyun olması ve 128 kişilik server'lar kurtarıyor. Bunlar da olmasa zaten direk çöp, gerçekten 2 harita bile Delta Force'u bıktırmadan oynatıyor başka oyun olsa dayanamazsın.

Para için atmadıkları takla kalmadı, sanıyorlar ki bunları satın almak için çok sayıda kişi sırada bekliyor. Halbuki oyunun tasarımını BF4'deki gibi sade şekilde yapsalar, ana oyunu daha fazla kişi satın alacak ve daha fazla kar elde edecekler. DICE'ın yeni çalışanlarının COD fanatiği olduğuna eminim artık, başka yorum yapamıyorum bu konuda.

Cpt. Milleryoutube
    Battlefield 2042 2024 08 12 19
    https://www.youtube.com/watch?v=IOFTPdg6IGo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Ağustos 2024; 20:5:32 >

• Bf2042 ne yazıkki güncel oyun diye oynuyorduk ve onun muadili oyun yoktu.Bf1 ve Bf5 zamanında oynadık ve güncelde aktif olarak oynadığım oyunlar değildi.Arada tabiki girip 2-3 maç atıyorduk o kadar.Delta Force tam sürüme kadar umarım güzelce toparlar.Dediğin gibi fizik efekleri net bariz zayıf bf den.Cod dan iyi tabii.İkisinin arasında kalıyor.

• Adrenaline'den manuel AF ve 16X, Texture High, surface optimization off, Tessellation application, sharpness 50% oranında yapıldığında, BF2042'deki dokular çağ atlamış gibi oluyor. Bu halde diğer oyunlara karşı da rakipsiz, Delta Force'un kendi içinde keskinleştirme ayarı var.

Benzer grafik ayarlarında Delta Force'dan az oranda daha yüksek FPS alıyorum, UE5 iyi güzel ancak multiplayer oyunlarda kullanım için Frostbite kadar esnek bir yapıda değil. Delta Force'un tam anlamıyla Battlefield araç mekaniklerine ve genel yapısına rakip olabilmesi için, daha çok yol kat etmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Ağustos 2024; 12:27:42 >
  • BF 2042 başlayacağım. başlangıç için operatör ve silah tavsiye ne tavsiye edersiniz?

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Hocam herhangi bir operatör olur ya, cidden çok fark etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Operatöre bir şey diyemeyeceğim. Zevk ve ne tarz oynamak isteyeceğinize göre değişir. Başlangıçta hangi silahlar açık bilmiyorum ama ben duruma göre değişmekle beraber genelde SCZ-3 kullanıyorum.

• @FoxyDogy @shupusbu cevaplarınız için teşekkürler.

öncelikli m5a3 ve star-m silahlarını açmaya çalışacağım. sundance operator sanırım biraz hızlıymış. tercihim olacak gözüküyor.

M5A3 her koşulda iş görür. Hybrid bir silah. Yalnızca uzun mesafelerde çok yeterli değil.

Alternatif olarak kısa mesafe hızlı atışlar için ;

PP29 (sarjor kapasitesi çok iyi)
    K30 (adamı madam eder)
    AC9 (adamı kevgire çevirir)

Büyük mapler uzun mesafe için ; SFAR,G428

Sniper için de tüfek farketmez hangisine alışırsan o iyi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Delta force başla daha iyi, kapalı alphası bu oyundan çok iyi.

• Oyuna girdim az önce bütün ayarlarım vs sıfırlanmış saçma sapan bişey olmuş oyuna mal bu Dice..

• Patren kullanıcısına yanıt

bugün bilgisi geldi, steam üzerinden delta force oynamaya ekim 2024 de başlıyoruz. bu sefer PC tarafındayım. konsol bir köşede yatacak.

• Uzun bir aradan sonra updatelerini yaptım tekrar oyuna girdim. 8 maçta 0 win. Neden dahil edildiğim takımların tamamı sığırlardan oluşuyor?

Neden hala S041 seviyede iken bana lvl 37 tipler denk geliyor? NEDEN ARKADAŞ NEDEN?

MM sistemini düzeltmek bu kadar zor mu lan?

Oynamıyorum be! Yetti... Gerizekalılar doluşmuş, kimse ne oynadığını bilmiyor.

• Hafta sonu bende bir garip buldum oyunları. Breakthrough da 7 dk biten maçlar oldu. Maks 10 dk. Botları isimlerini değiştirdiler de random isim mi atıyor artık anlamadım. 0 kill 24 death adamlar doluydu. Bir tuhaflık vardı. Bir yerde beleşe mi verildi de yeni başlayan adamlar vardı anlamadım.

• En son güncellemeden kaynakli mi yoksa Windows güncellemesinden kaynakli mi bilmiyorum oyuna girdiktan 3-5 dakika sonra res atıyordu. Bazen de atmiyord, kafasina göre yani. Ben de dayanamadim sildim. Sadece bfv var, 2042nin derdi çekilmez.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de oldu hocam geçen haftalarda üst üste 5-6 oyun oynadım herhalde 1 defa kazanabildim takım olarak geri kalanını tamamen kaybettim.

• 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.