Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (647. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.015
Cevap
138
Favori
584.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MM artık şöyle çalışıyor herhalde, istatistiksel olarak geride olan takıma atıyor seni. Başka türlü bir açıklaması olamaz. Ama bunu atıyorum 32 kişilik takımda 5 tane yüksek lvl oyuncu atayarak yapamazsın. Çünkü zaten düşük level olan oyuncular daha oyunu, mapi, oyun tiplerini öğrenme aşamasında oluyor.

S seviyesine ulaşan oyuncular sadece S seviyesinde olanlarla eşleşemiyor mu mesela ben bunu anlamıyorum?

Zaten çoluk çocuk macro kullanıyor onları geçtim de yani oyunu oynamanın hiçbir anlamı kalmamış artık. Dün akşam denedim, level 9 adam geldi benim squadıma. Dalga geçer gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilen takımdan çıkanlar oluyor gireni onların yerine atıyor ondan dolayı ezilen tarafta olma olasılığı yüksek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Takım balance ayarı gelişi güzel yapılıyor bence, istatiksel veriye göre olduğunu sanmıyorum.

Bu aralar düşük level oyuncular artmaya başladı ve aralarında acemiler çok, macro kullananlar ayrı kategoride onlar yeteneksiz zaten.  

• oyunu yıllar sonra tekrar indirdim 2-3 el attım fena değil.

hangi ar ve smg meta şu anda arkadaşlar ?

• Oyun güzel de bu tür oyunların ortak bir sıkıntısı var orduya kimse komuta etmediği için herkes kafasına göre takılıyor yani saçma sapan bir savaş veriliyor

• usermm1 kullanıcısına yanıt

Oyunun güncelde en büyük sıkıntısı ciddi bir takım dengesizliği olması.Bu durum girdiğiniz her oyunda var.Zayıf takıma düştüğünüzde iş çin işkencesine dönüyor.Öldürmek için değil ölmemek için çabalıyorsunuz.2025 sonu umarım kurtulacağız bundan.

• Oyunu epic üzerinden aldım ve ea app kullanarak açılıyor fakat son güncellemeleri almadı oyun. Tam olarak nereden ve hangi uygulama üzerinden güncellemem gerekiyor bilen var mı acaba?

• icarusdream kullanıcısına yanıt

Epic Games üzerinden alınsa bile, üzerine tıklayınca EA app mutlaka açılır ve güncellenmesi lazım. Sistemde Windows firewall dışında yüklü başka bir firewall varsa, EA app'ını engellemiş olabilir. Oyun EA bünyesinde olduğundan, EA app küphanesinde mutlaka görünür, üzerine tıklayıca güncelleştirmeleri alması lazım.

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

EA app açılıyor zaten kendiliğinden onda bir problem yok. Fw app i engellediğini de sanmıyorum çünkü app online oluyor hemen. EA app üzerinden güncelleme daha önce hiç yapmadım. Uygulamada özel bir buton var mı yüklü oyunların güncellemeleri denetlemesi için?

Masaüstündeki oyun simgesine veya Epic Games EA app'dan tıklayınca, normalde güncelleştirmeleri alması lazım. Steam oyunları gibi aynı, farklı birşey yapmak gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ekim 2024; 0:21:3 >
    Ea app açın solda oyunu görürsünüz orada yanında play düğmesi varsa update yoktur. Update varsa update required yazar.

• Oyunun işlemci ve ekran kartı kullanımı çılgın. Laptop ile oynuyorum ciddi derece güç çekiyor ve anlık drop oluşturuyor. İşlemcinin daha az watt çekmesini nasıl sağlarım? Bug vs mi var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Hocam, eğer bilgisayarınızda hangi işlemci var bilmiyorum ama AMD ve İntel için işlemci üzerinde undervolt yapabilirsiniz eğer kilidi açık ise, o olmazsa yeterli görmezseniz eğer ThrottleStop uygulaması ile kendininz uygun bir watt değeri belirleyebilirsiniz deneme yanılma yöntemi ile çünkü bazen verdiğiniz değerler çok yüksek olabilir ya da çok düşük olabilir internette bununla ilgili ThrottleStop kullanımı ile ilgili bir sürü video var onlardan yararlanabilirsiniz. Cihaz TV Youtube kanalı üzerinde hem AMD hem de İntel için işlemci watt sınırlama videoları vs. var. Bir de oyunun zaten optimizasyon konusunda ciddi eksiği var baya bir çok güncelleme gelmesine rağmen hala tam anlamıyla düzelmiş değil zaten bu saatten sonra da düzeleceğini sanmıyorum sezonların devamını bile getirmeyecekler desteği bitti, diğer normal güncellemelere devam edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 10 Ekim 2024; 17:3:22 >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Gaming laptop ların düşmanı hocam bu oyun. Bende msi vector ge68hx vardi 4080 ekran kartlı 165w di hemde oyunu oynarken 2k çözünürlükle sanki uçak kaldırıyorum gibi ne fan sesi biter ne ısınması.. 2kda 90 fps anca alıyordum o kadar ayara ve cihazın kendini yırtmasına rağmen.. Ps5 e geçtim kafam rahat 60fps stabil 4k devam.. Tavsiye ederim.. 80k lık laptobun 4k 60fps stabil calistiramadigi oyunu 15k lik ps5 calistiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 10 Ekim 2024; 18:36:3 >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    55w işlemci limiti koydum benim işlemci için uygun olan oydu. Fps kaybetmeden (kaybettiysem de farketmedim) droplardan kurtuldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Görün işte kimlerle oynuyoruz, yer tutmasını bilmeyen mi dersin, takıma katkı sağlamayan mı dersin.

Round sonu 2 kere üst üste 2 melee kill ile güzel final oldu, karşıma çıkanı affetmem.  

Bu birşey değil, Attacker olarak iyi oynayan takıma rast gelirsem, haşat ederim ortalığı.

Cpt. Milleryoutube
    Battlefield 2042 2024 10 11 18 15
    https://www.youtube.com/watch?v=AjXt4cmC-wo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ekim 2024; 22:23:50 >

Bende de aynı sorun var hocam haritadan haritaya değişiyor fakat bazı haritalarda 60 FPS'ye kadar gerilediğimi görüyorum anlık olarak. 2K Ultra grafiklerde oynuyorum ,HP Omen var 4080 175 wattlık undervoltlu olduğu için GPU ve CPU sıcaklıklar çok yüksek değil o yüzden ama işte zaman zaman gereksiz bir FPS kaybı oluyor çözemedim beni de çok etkilemiyor diye öyle bıraktım açıkçası uğraşmak istemedim daha fazla.

• 4080 ve üstü kasa toplamadıkça bu oyun çok keyifli olmuyor PC de. Günde 2 saat oyun oynamak için de öyle bir sistem yatırımı benim için anlamsız.

O yüzden en F/P çözüm konsollar. Stabil 4k fps 15 bin tl lik cihazla alabilmek bence süper bir şey. Oyunlar genel anlamda konsollara çok iyi port edilmiş durumdalar. Diablo 4 gibi bir oyunda bile rtx 4060 32gb ramli kasada alamadığım performansı ps5 slim de alıyorum. Düşün ki normalde PC oyunudur diablo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 12 Ekim 2024; 9:30:29 >

PS5 çözünürlük düşürüyor 4K da sabit kalmıyor pc de 4K için dinamik çözünürlük açarsanız aynı şey olur oyun ayarlarında var.

PC oyunculuğu tabi biraz bilgi istiyor ekran kartı sürücü ayarları oyundaki grafik ayarları vb.

İşlemci mesela pc tarafında hala çağdışı 6 çekirdek işlemciyle oynayıp şikayet edenler var.

PS5 in eski 8 çekirdek işlemcisi bile pc nin yeni 6 çekirdeklerinden daha iyi iş çıkarır bu oyunda.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Ps5 işlemcisi sekiz çekirdek ama 2700x ayarı bir işlemci, 5600x altı çekirdek ondan daha hızlı. İşin ilginç tarafı 5800x sekiz çekirdek olmasına rağmen 5600x den fps farkı yok bu oyunda, sanırım en çok altı çekirdekli işlemciler yaygın olduğu için oyunu altı çekirdeğe optimize yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.