Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (653. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.061
Cevap
137
Favori
590.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sızan ilk videodan BF3-BF4-BFV karışımı bir şey olmuş gibi ilk izlenimim. Şu iğrenç glow renklerden vazgeçmeleri lazım özellikle mavi olandan. Spawn ekranında kamera görüntüsü güzel ama bina detayları yok.

Yıkım ve savaş ambiyansı güzel görünüyor. Piyasaya çıkana dek daha çok geliştirilmesi gerekli.

Görüntüyü sızdıran ise berbat oynuyor orası kesin :)

Ghosty107youtube
    These clips were found on twitter. However I can’t find the original person who made them so I can’t take full credit for these clips. Most credit goes to the original creator.
    https://www.youtube.com/watch?v=8r0g3zrAVEo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 8 Mart 2025; 22:17:16 >
  • Pre Alpha olmasına rağmen cidden iyi gözüküyor.Hala belli kaplamalar yok zaten.En sevilen Bf oyunlarının tüm iyi yanlarını güzel harmanlamışlar.Tester olarak kayıt olduk ama seçilme ihtimali sıfıra yakındı zaten.Umarım kapalı alpha için seçilirizde erkenden denemeye başlarız.Sene sonu çıkacak gibi duruyor.Tüm irili ufaklı leak videolarına göz gezdirdim.

• Amethystyoutube
    So, Battlefield destruction is BACK! The recent Battlefield Labs playtest leaks have revealed some insane destruction mechanics that could redefine the franchise. Buildings crumble dynamically, rubble remains on the battlefield, and the entire map layout can shift in real-time. This might be the destruction we’ve been waiting for! In this video, we break down: ✅ The new destruction system and how it compares to Battlefield 4’s Levolution ✅ AI-driven objective commands ✅ The possible return of Commander Mode and how it could be improved ✅ New squad transport mechanics If Battlefield 6 is going to succeed, destruction needs to be greatl – and from what we’ve seen, it just might be! Let me know what you think in the comments. Is this the Battlefield comeback we’ve been hoping for? 🔔 Subscribe for more Battlefield updates! #Battlefield6 #BattlefieldLabs #BF6Leaks #BattlefieldDestruction #FPS
    https://www.youtube.com/watch?v=ahxEKO3Epcw
  • Battlefieldyoutube
    Welcome to the end of the world as we know it. This is the new War Machine event. You’ll need to conquer three modes and save humanity from extinction. 💎 Take back control of precious resources by holding a majority of capture points in Domination. 🔫 Take up arms against the rogue AOS AI who started this fight and wipe out her relentless horde of AI robots in Override. 💥 Fight and take charge of a single capture point as hell rains down on you – if your squad can handle the onslaught – in King of the Hill, coming April 1st. 🎁 Secure event unlockable rewards like Machines vs Humans Cosmetics with 30 tiers of an all-new Event Pass. The world needs you, No-Pat. Does your squad have what it takes to take down the War Machine? Play the War Machine event between Mar 18 – Apr 15. Follow Battlefield for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/battlefield/ Facebook: https://www.facebook.com/battlefield X: https://x.com/battlefield
    https://www.youtube.com/watch?v=8UnuloqTboY&ab_channel=Battlefield
  • Beni en fazla sevidiren şey uzmanların kaldırılmış olması ve eski gerçek sınıf sistemine geri dönülmesi oldu, artık savaş alanında garip kıyafetli askerler görmeyeceğiz. Oyuna bolca harita ve içerik çıkarırlarsa, seri yeniden eski günlerine hızlıca dönebilir.

Bu arada medic sınıfı artık yerdeki takım arkadaşını sürükleyip, belirli bir yere taşıyabilecek bu yeni özellik iyi olmuş. Umarım yeni oyunda killstreaks için, BFV ve Delta Force'daki gibi topçu ve roket atma desteğine de yer verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Mart 2025; 10:11:35 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Oyunda medic yok bu arada.Eski usul 4 sınıf.Assult-Engineer-Support-Recon.sağlık ve mermi dağıtımını support sınıfı yapacak.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Alışkanlıkdan dolayı medic demişim, evet support olacak. Diğer BF oyunlarında da sınıflar farklı şekilde görev yapıyordu, örneğin yanlış hatırlamıyorsam BF3'de assault sağlık paketi verip revive ediyordu. BC2'de ise bunu medic yapıyordu, BF4'de nasıldı hatırlamıyorum yine assault'du herhalde.

Yeni Battlefield oyununun bende yarattığı ilk izlenim, alpha'yı oynamamış olsam bile Delta Force'dan daha güzel olacak. Haritalar tam savaş alanı atmosferine uygun yapılmış, hasar alan binalar etrafta yer alan yıkıntılar vs, çıkmasına yakın 100% satın alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Mart 2025; 14:17:59 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Bf2042 yokluktan oynuyordum sonra delta çıktıktan sonra ona geçtim.İzlediğim tüm leak ler üzerinden konuşursam cidden sağlam bir oyun geliyor.kapalı alpha-açık alpha-kapalı beta-açık beta şu aşamalarda umarım tek tek deneriz.Oyunun çıkışında zaten benimde kesinlikle alacağım oyun olacak.Ümidim hala yüksek.

• Yeni Battlefiled'da yine görmek istediğim özelliklerden biri, bina içi ile etkileşim fazla olacak BF4 gibi olmuş diyebiliriz. Örneğin Delta Force'daki haritalar bu konuda BF4'den bile daha iyi, Knife Edge Trainweck haritaları muazzam tasarıma sahipler, yeni oyunda Delta Force'un haritalarını örnek almalılar bence.

Koşma hızı konusunda bazı yayıncılar hızlı olmuş diyorlar, bu konuda oynamadan kesin birşey söylenemez. Neyse ki yeni oyunda siper almak kolaylaşmış görünüyor, haritalar BF2042'deki gibi boş alan değil. Rush Breakthrough oynarken fazla zorlanılmaz, savaş atmosferi de açık ara BF2042'den iyi görünüyor.

Battlefield Blitzyoutube
    Experience the raw intensity of close-quarters combat in the next Battlefield! Tight corridors, fast-paced gunfights, and tactical movement make every moment feel high-stakes. Whether it's clearing rooms, intense 1v1 duels, or explosive action in confined spaces, this footage showcases the adrenaline-pumping battles that await. What do you think of the close-quarters mechanics and gunplay? Share your thoughts below! Battlefield 6 battlefield labs battlefield 2025 battlefield bf6 🔥 Stay tuned for more updates on the future of Battlefield! 🔥 #battlefield6 #closequarterscombat #fps #tacticalgameplay #battlefield #bf6 #battlefield6gameplay #destruction #explosions #nextgenfps #battlefield2025 #battlefield2025gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=Elc1oCvkhkA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Mart 2025; 11:45:14 >

• Birbirimizi gazlamayı bırakmalıyız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Niye hocam gayet doğaldır beklentisi olan insanların olması 2042 gibi oyundan sonra 3-4 karışımı olsun bizim olsun piyasa da adam akıllı bir oyun yok FPS olarak bi delta var o da nereden nasıl esinlendiğini biliyoruz ki bu da da iyi

• asi3636 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki doğal hocam lakin beklentiyi yüksek tutup sonucunda hüsrana uğramak şu sıralar BF evreninde çok moda

O yüzden gaza getirip birbirimizi , beklentiyi yükseltmek bize zarar tadında beklemek iyidir.

• deluxx kullanıcısına yanıt
    Hocam no pre order bütün forumlar bu şekilde yazılıyor bu sefer sağlama aldı kendini millet dili yanan yoğurdu üfleyerek meselesi

• asi3636 kullanıcısına yanıt

Hiç öyle düşünme hocam, sızıntılar iyi görünüyor insanlar hypelandı, bu tarz videolar gelmeye devam etsin üstüne bir de sağlam trailer, yine preorder yağacak izleyin görün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Yani o kadar olmasa da belli bir kitle alacak tabiri caizse ben bununla geldim ben bununla giderim diyen adamlar çoktur gözünü kırpmadan alacaklar var yani

• Oyunu epicten aldım ve bugün güncelleme geldi herhalde, oyunu açamıyorum unreal engine 4 crash alıyorum, bu hatayı alan başkası var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu pre order olayına amma takılan var hala.Alpha sı Betası daha birçok sürümünü oynayacağız.Tüm bu kısımlarda zaten memnun olan isterse pre order yapar.Burdaki istenmeyen şey oyun çıkmadan önce hiç oynamadan pre order yapılması.Pc kısmında yine 2 saat deneme olayınız var iade edebilirsiniz ama konsol kısmında sıkıntı.ps de aldınız indirme tuşuna basmanız bile iade hakkınızı yok ediyor.xbox da pc de olduğu gibi iade hakkınız var belli bir süre oynasanız bile.Bunları bilerek işlem uygulayabilirsiniz.

• Standart sürümde Tankı tam anlamı ile kullanabiliyor muyum?

• Konu Battlefield 2042'den kopup Battlefield'ın yeni oyununa doğru yönlenmişken tekrar Battlefield 2042'ye dönecek olursak;

Oyuna yeni başladım. Battlefield 3'e göre sınıf farklılıkları olması biraz rahatsız etti. Assault-Engineer-Support-Recon sınıflarının içerikleri farklı olduğundan alışmam biraz zaman alacak gibi.

Oyunun modernizasyonu çok iyi dengelenmiş. Ultra futuristik şeyler yok. Bu çok iyi. Savaş atmosferini ya da çatışma atmosferini hissettiriyor. Tırmandığınız ipler, etkileşime girdiğiniz kapılar, yükseğe tırmanmak için attığımız grabling'ler vs. çok iyi.

Oyuniçi server olayına halen alışamadım. Battlelog'u özlemiyor değilim. Filtreleyip server bulması güzel oluyordu. Yine oyuna ait istatistikleri tam anlamıyla görebiliyor muyuz bilemiyorum.

Hikaye modunun olmaması şaşırttı. Ufakta olsa bir hikaye modu beklerdim. Ama ne yazık ki yok.

Genel olarak beni üzmeyen, keyif veren bir oyunla karşı karşıyayım. Oynaması güzel, hoş bir oyun ama BF3'ü aratmıyor mu aratıyor kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.