Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (650. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.009
Cevap
138
Favori
584.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arada oluyor hocam bende de ,ancak son zamanlarda çok fazla FPS düşüşü de yaşamaktayım sebebini anlayamadım.

• Hep aynı mapler sıkmıyor mu,keşke yeni maplar eklense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 aydır yeni bir şey geldi mi map vs ihiç takip etmedim.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim, bu oyuna artık yeni operator , map ve silah gelmeyecek. Sadece sezonlarla skin filan verecekler.(Eski Bf deki silahlar gelebiliyor . m1 geldi en son )

• BF1 oynuyorum ve BF2042 hakkında hiçbir fikrim yok. Ne gibi farklar var ikisini de oynayan arkadaşlar söyleyebilir mi, 2042 oynamamı önerir misiniz? Teşekkürler.

• mmuhendisimben M kullanıcısına yanıt
    Hocam biri iphone 7 diğeri 14 pro max fark bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir süredir oyuna girmiyordum. Bu sıralar M5A3 ile oyun fena sardı. Ps5 e geçtim. Daha önce Pc de oynuyodum. Hızlı alıştım bir de fps kilidi kalksa şu oyunda ps5 pro enhanced olsa tadından yenmeyecek

• Bugünkü güncellemeden sonra 5 dakika dahi oynayamıyorum tak oyunu kapatıyor , aynı problemi yaşayan var mıdır?

• Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt

Sizinki gibi olmasada bende problemler fark ettim. Banada sesler değişmiş gibi geldi. Sanki sensivityi değiştirmiş gibi birden acayip hızlandı ölünce düzelmedi filan.

bir şeyleri bozumuşlar sanki

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

aynen battlefield 1 = iphone 14 promax

bf2042 : ericsson a1018

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    2016 da oynamak güzeldi bf1 i ancak benim için artık aynı keyfi vermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

ben 5 oynuyorum hala.. 760 küsür saatim var. hilelerden dolayı 3-4 yıldır oynamıyordum. ea anti cheat ile beraber geçen hafta tekrardan oynamaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 13 Kasım 2024; 14:40:29 >
  • Konudan bağımsız olarak BF1, BFV, BF2042 oynamak için EA play (basic) tercih etmek mantıklı mı? Bu oyunlar basic planda sınırsız oynanabiliyor mu? Tavsiye eder misiniz?

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt

Evet üyeliğin olduğu sürece oynayabilirsin.Tavsiye olayı sana kalmış.Alırsın 1 aylık sarıyorsa devam edersin.Multi oyunlar kişisel değişkenlik gösterir.

• Son nvidia sürücü güncellemesi ile fps dropları stutter arttı..

• Bundan sonra anlaşılan kısa süreli event pass'lar olacak.

• awaqado kullanıcısına yanıt

Aynı problem bende de var hocam.NVIDIA 566.14 Sürümüde berbat. Ben anlamadım bu işi bir önceki güncellemeden bir sonrakine geçerken illa bir şeyler bozuluyor.

• Oyun menüsünde 128 kişilik conquestrlere doğrudan erişim kaldırılmış tam bir saçmalık.

• Arkadaşlar tekrardan dönmeyi düşünüyorum. Oyuncu durumu nasıl? Özellikle TDM oynuyorum.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Öğleden sonra oyuncu sayısı artıyor. Akşamları gayet rahat.. Zaman zaman yeni etkinlikler vs geliyor ama ben pek sevmiyorum. Conquest 64 takılıyorum temiz. Günde 1 saat stres atıp çıkılacak seviyede şu an daha fazla oynarsanız stres atmazsınız, stres olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.