Arada oluyor hocam bende de ,ancak son zamanlarda çok fazla FPS düşüşü de yaşamaktayım sebebini anlayamadım. |
Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (650. sayfa)
-
-
Hep aynı mapler sıkmıyor mu,keşke yeni maplar eklense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 3 aydır yeni bir şey geldi mi map vs ihiç takip etmedim.
-
Benim bildiğim, bu oyuna artık yeni operator , map ve silah gelmeyecek. Sadece sezonlarla skin filan verecekler.(Eski Bf deki silahlar gelebiliyor . m1 geldi en son )
-
BF1 oynuyorum ve BF2042 hakkında hiçbir fikrim yok. Ne gibi farklar var ikisini de oynayan arkadaşlar söyleyebilir mi, 2042 oynamamı önerir misiniz? Teşekkürler.
-
Hocam biri iphone 7 diğeri 14 pro max fark bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir süredir oyuna girmiyordum. Bu sıralar M5A3 ile oyun fena sardı. Ps5 e geçtim. Daha önce Pc de oynuyodum. Hızlı alıştım bir de fps kilidi kalksa şu oyunda ps5 pro enhanced olsa tadından yenmeyecek
-
Bugünkü güncellemeden sonra 5 dakika dahi oynayamıyorum tak oyunu kapatıyor , aynı problemi yaşayan var mıdır?
-
Sizinki gibi olmasada bende problemler fark ettim. Banada sesler değişmiş gibi geldi. Sanki sensivityi değiştirmiş gibi birden acayip hızlandı ölünce düzelmedi filan.
bir şeyleri bozumuşlar sanki
-
aynen battlefield 1 = iphone 14 promax
bf2042 : ericsson a1018
-
2016 da oynamak güzeldi bf1 i ancak benim için artık aynı keyfi vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 5 oynuyorum hala.. 760 küsür saatim var. hilelerden dolayı 3-4 yıldır oynamıyordum. ea anti cheat ile beraber geçen hafta tekrardan oynamaya başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 13 Kasım 2024; 14:40:29 > -
Konudan bağımsız olarak BF1, BFV, BF2042 oynamak için EA play (basic) tercih etmek mantıklı mı? Bu oyunlar basic planda sınırsız oynanabiliyor mu? Tavsiye eder misiniz?
-
Evet üyeliğin olduğu sürece oynayabilirsin.Tavsiye olayı sana kalmış.Alırsın 1 aylık sarıyorsa devam edersin.Multi oyunlar kişisel değişkenlik gösterir.
-
Son nvidia sürücü güncellemesi ile fps dropları stutter arttı..
Bundan sonra anlaşılan kısa süreli event pass'lar olacak.
-
Aynı problem bende de var hocam.NVIDIA 566.14 Sürümüde berbat. Ben anlamadım bu işi bir önceki güncellemeden bir sonrakine geçerken illa bir şeyler bozuluyor.
-
Oyun menüsünde 128 kişilik conquestrlere doğrudan erişim kaldırılmış tam bir saçmalık.
-
Arkadaşlar tekrardan dönmeyi düşünüyorum. Oyuncu durumu nasıl? Özellikle TDM oynuyorum.
Öğleden sonra oyuncu sayısı artıyor. Akşamları gayet rahat.. Zaman zaman yeni etkinlikler vs geliyor ama ben pek sevmiyorum. Conquest 64 takılıyorum temiz. Günde 1 saat stres atıp çıkılacak seviyede şu an daha fazla oynarsanız stres atmazsınız, stres olursunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X