Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (651. sayfa)
-
-
Yaklaşık 1 yıla yakın oynamıyordum valla aşırı özlemişim. Dün gece ve bu sabah epey vakit geçirdim. Yeni BF için içim kıpır kıpır gerçekten BF bir başka güzel geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçime işlemiş benim de BF. Başka multi sarmıyor. Arada açıp BF4 ün müziğini dinler mi insan ya 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna bir 20-25 gündür girmiyordum. Oyunun ortasında hiç bir hata vermeden direkt masaüstüne atıyor. Başına gelen var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: shupusbuOyuna bir 20-25 gündür girmiyordum. Oyunun ortasında hiç bir hata vermeden direkt masaüstüne atıyor. Başına gelen var mı ?
Sorun RAM kaynaklıymış. Eski haline getirdim düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 11 Aralık 2024; 8:17:7 > -
Selam hocam ben bayadır bf 2042 oynamıyorumdum. comnet ping 46 ms di şimdi türktelekoma geçtim. ping 55 ms olmuş. Oyundan mı kaynaklı yoksa türktelekomdan mı sizde bir artış oldu mu veya diğer arkadaşlarda.
-
Bende Telekom. 43-46 arası değişiyor. Geçmişte, çok çok nadir arada bende 56 filan hatırlıyorum. Oyundan veya telekomun o günkü durumundan olabilir. Bu hafta sonu denemedim.
-
Bu günlerde bir deneyip söylermisin rica etsem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DürüstİnsanGeç de olsa dün dip fiyat gördüğü için oynarım diye almıştım. Yeni başlayınca tabi zorlanabiliyorsun ama oyundan hiç zevk alamadım. BF1 ve BF5'te bu durum yoktu. Battlefield olmayan ucuz bir oyun gibi hissettiriyor. Geçen günlerde oynadığım Delta Force oynanış olarak BF 2042'ye göre daha keyifliydi. Çok uygun bir fiyattan almama rağmen iade edeceğim. Zaten BF1 ve BF5 oynamaya devam ediyorum.
gene %90 indirime girmiş ama almamakla doğrusunu yapmışım demek. zaten eminim hile de kaynıyordur, bf5'de varsa bunda da vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 16 Aralık 2024; 14:10:35 > -
Türk Telekom kullanıyorum hocam. Bende genelde 55 fakat son zamanlarda daha çok 55-65 arasında gidip geliyor. Önceden sabit 50-55 arasındaydı.
-
telekomdan kaynaklı 40 ping alıyorum
-
An itibariyle 48 alıyorum. Normalde 46 yı geçmez.
Edit: Başka map'e geçtim, şuan 43'e düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 16 Aralık 2024; 19:42:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: shupusbuAn itibariyle 48 alıyorum. Normalde 46 yı geçmez.
Edit: Başka map'e geçtim, şuan 43'e düştü.
benim de 47 tamam demek ki genel bir artış var.
-
Wifi 6 ile bağlanıyorum ps5 de 40-50 arası değişiyor ping. 50 üstüne pek çıktığını görmedim.
-
Büyük sayılacak bir güncelleme geldi. Bradley ve BMP-2 adlı paletli araçları getirmişler.
electronic arts ınc.BATTLEFIELD 2042 UPDATE #8.4.0https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-2042-update-notes-8-4-0?isLocalized=true -
-
-
dostlar uzun aradan sonra oyunu yükledim fakat açıldıktan sonra ana ekranda bağlantı hatası verdi , çözüm yazdım net bir çözüm çıkmıyor bu durumu aşan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X