Katılıyorum. Bf3 haritaları, Bf1 atmosferi, bf5 gunplay ve mekanikleri iceren ve modern zamanda gecen bir oyun yapsalar yeter. Cod dan oyuncu cekmeye çalışmayı bırakıp kendi özlerine donmeleri lazım çünkü cod kitlesi çok sadık, mw2019 dan 10 kat iyi bf oyunu yap yine çekemezsin çunkü marka çok büyuk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 24 Temmuz 2024; 13:32:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (645. sayfa)
-
-
Yeni bf 2025 Ekim veya Kasım ayında geleği kesin diyebiliriz.Bf nin eski dönemlerine geri dönüş yapacağı söyleniyor.Mayıs-Haziran gibi zaten trailer görürüz.Benim ümidim var.2042 beklentilerimizi karşılamasada yine oynatıyor.
-
Hakkını veren bir Bad company 3 yapsınlar,BF'nin en çok satan oyunu olur.
-
Dragon pass
Dragon valley
Altai range
Giants of karelia
Operation whiteout
Görüntülerine bakınca bf4 yükleyesim geldi bu büyük haritalar hiç değiştirilmeden 128p cq için getirilebilirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar; 2-3 gündür oyunda çok yüksek ping alıyorum. Oyun içerisinde ping göstergesi turuncu ve kırmızı oluyor lag ve ping sorunları yaşamaya başladım.
ISS olarak Millenicom kullanıyorum, bu şekilde sorun alan var mı acaba PC tarafında ?
-
Hocam, istersen modemi resetleyin eğer çözülmezse BF 2042'ye ait PC için port açmayı deneyin modem arayüzünden, ben bu işlemi yaptıktan sonra genelde, oyun sırasında 55-60 arasında gidip geliyor çok nadir yükseliş oluyor ama oyun akışını etkileyecek düzeyde değil hissedilmiyor yükselmeler dediğim de genelde 60-65'e çıkması sonra düşmesi büyük olasılık o sıralarda arka planda windows herhangi bir indirme yapıyor ondanda olabilir.
portforwardCreate a Port Forward for Battlefield 2042 in your Routerhttps://portforward.com/battlefield-2042/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 26 Temmuz 2024; 11:56:2 > -
-
Kullandığın ram hem aşırı düşük hızda olan bir ram ayrıca birde tek parça olduğundan single.cpu ram tarafından ciddi darboğaz yaşıyor.min 3800 üstü ayrıca dual kit ram e geçiş yapman lazım.
-
teşekkürler dostum ama hali hazırda steam ve pc portları falan açıktı zaten. saçma sapan şeyler olmaya başlıyor internetim de ama anlayamıyorum, millenicom bu aralar iyice batırdı hizmetini
-
Bence ram hızın iyi çift kanal yapsan yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağol hocam hemde elimdekini zararına elden çıkarmayla uğraşmamış olurum. Bu olaya başka oyunlarda da rastladım cpu veya gpu %100 görünmüyor ama fps artmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 5600 rtx 2060 super 2*8 3000mhz low ayarlarda 140 fps oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Single ram kesinlikle olmamalı 8+8 bile tek kanal 32 den iyidir hocam mhz den bile önemli çift kanal olması ramlerinquote:
Orijinalden alıntı: usermm1
Merhaba arkadaşlar cpu 5500 idi 5600x yükselttim. 1080p medium ayarlarda 128 oyuncuda durum bu şekilde cpu %100 olmuyor başka bir darboğaz olabilir mi ram gibi? Ram 1x16gb 3200mhz kingston. Aynısından bir tane daha takıp dual yapsam fark eder mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
BF4 en iyi haritalara sahip online oyun bence.
-
www.guru3d.comElectronic Arts CEO Announces Ambitious Plans for New Battlefield Releasehttps://www.guru3d.com/story/electronic-arts-ceo-announces-ambitious-plans-for-new-battlefield-release
-
hep aynı palavralar.
Andrew Wilson kadar yalancı başka birini tanımıyorum.Cebindeki parayı almak için kırk takla atar.
-
Umarım iyi haberler alacağız 2025 de.Oynadığımız tek multi oyun bu kaldı ne yazıkki.
-
Benim yeni Battlefield oyunundan beklentilerim bunlar.
- En az 4 veya 6 ülke arasında geçen bir savaş alanı olmalı, her ülke askeri kendine özgü görünümünde olmalı ve kendi lisanında konuşmalı.
- Daha iyi yıkım efektleri olmalı bu çok önemli, çünkü BF2042 BFV'in gerisinde bu konuda.
- Karekter araç silah ses efektlerine, maç başlangıç ve sonundaki arka plan müziklerine biraz daha önem vermeliler, örneğin BFV'de araç içinde sürücünün
seslendirmesi bile farklıydı.
- Daha fazla silah ve araç çeşitliliği olmalı.
- Savaş alanı denize de yayılmalı, bu BF2042'de büyük eksiklikti.
- Karekter kıyafetleri fazla abartılı olmamalı.
- Haritalar daha fazla olmalı ve siper alması kolay tasarımı düzgün haritalar olmalı.
Bazı Youtube kanallarında yeni Battlefield oyununda yine uzmanlar ile devam edileceği gibi haber yapmışlar. Rozonda diye birinden bahsetmişler ama kendi lisanında konuşacakmış. Belki her ülke kendi tasarımdaki uzmanlarına sahip olur, aslında bu şekilde eski 4'lü sınıf sisteminden bile daha iyi olur.
BF2042'de işin kolayına kaçıp her takımda aynı görünüşlü uzmanlar yaptılar, bu sefer de atmosfer ve gerçekçilik azaldı. Ülkeler 6 kişilik uzmana sahip olsa yeter ama her ülke için ayrı karekter tasarımı yapmaları lazım, tabi farklı seslendirme yapmaları da lazım. Bunu yaparlarsa ortaya yine çok güzel bir Battefield oyunu çıkabilir.
Bu arada Delta Force'un Alpha'sına katılımıma onay vermişler, bugün oynayıp izlenimlerimi söylerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ağustos 2024; 11:57:34 >
-
Delta force bildiğin bf2042 ile modern warfare in ortak çocuğu gibi olmuş.Birazda bad company 2 serpiştirmişler.Güzel duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X