Şimdi Ara

BattleField 2142 Nasıl Oynanır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu kurdum bir sorun yok ama oynanış yöntemini çözemiyorum. Oyunun amacı oynanış şekli hakkında bilgi verebilirmisiniz?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlhankayhan -- 25 Ocak 2007; 15:52:13 >

• soğuk bi espiri ile anlatayım. oynaman için klavye ve mause yetiyorr

• Süper bi espiriydi yardımcı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum....
  • selam ilhankayhan

benim kayincomun adi Ilhan karhan süper vallah :-)

neyse gelelim konuya Battlefield 2 oynadinmi oynadiysan yani diyebilirim

ama TITAN modus var onuda anlatabilirim istersen

oyunda iki takimin TITANi var

yerde bayrak yerine ROKETLER var yani SILO onlari almak ve kaybetmemk önemli

TITANIN koruyucusu diesiye kadar

koruyucular gittikten sonra TITAN icine saldiri baslayabilir

icerde 4tane consol var onlari patlaitp ana cekiredgin icine girebilirsin concollar patlamadan ycilmaz
    actiktan sonra ana cekirdegide patlatman gerekiyor ve TITAN patlasiya kadar C4 koy yeter

galiba 15tana flana

detaili bilgiler icinwww.battlefield-tukiye.com

• Çok sağol arkadaşım. Benim oynadığım oyunlar half life 2 türünden bu tür bir oyunu bilgisayara kurunca dups oldum mantığını yada stratejisini pek kuramadım bu şekilde giderse verdiğim paraya yazık olacak bilseydim böyle olduğunu belki almazdım, yada oyunun oynanışını tam bilmediğim için bu kadar zevkli gelmiyordur bana. Her neyse yardımın için tekrar teşekkürler. İlave etmek isteyen arkadaşlar varsa lütfen yazınız.....
  • Çok kolay oynanması canım
  • arkadaşlar nasıl bi sistem gerekio bu oyun için?? makina kaldırmaz die korkuyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunu hiç kimseye tavsiye etmiyorum, oynanışı insanı yoruyor, bir oyun oynarken zevk alacaksın arkadaşım insanı sürükleyecek oyun bir işin varsa dur şurayı da geçeyim ondan sonra yaparım dedirtebilicek daha çok bu oyun yorucu bir yapıya sahip, half life türü oyunlar en iyileri bana kalırsa, tabi tüm bunlar benim düşüncem yazan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler...
  • rica ederim
    seve seve yardim ettim

Oyun ilk basta yorabilir ve yorar eminim ama
    Türk Serverinde Türklere beraber bambaska birsey

Teamspeak gülmekten yerlere yatiyoruz eglence süper 100% Takim oyunu
    Alone WOLF artik sökmüyor PUNA almak icin mecburi Squad a girmen gerekiyor
  • bende battlefield 2142 orjinal cd var online oynıyamıyorum yardım edinnn !!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.