Şimdi Ara

Fps-Tps oyunu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce yeni bilgisayar aldım herşey fullde oynatıyor oyunları o yüzden sistem sıkıntısı yok ama. O kadar sıkıldımki oyunlardan nerdeyse hepsini oynadım gibi yeni bi fps veya tps oyunu arıyorum
    Tek bir ilerleyişte olsun öyle kendimiz falan seçmeyelim olucakları oyun ne istiyosa onu yapalım
    Fazla ingilzice gerektirmeden birsürü düşman çıksın vur modunda olsun
    Aksiyon olsun olmasın pek farketmez gizlilik içinde yürümeleride severim
    Zor olmasın öldüreyim geçeyim düşmanları
    Birde grafik takıntım var grafikleri yenilikçi olması önemli
    Tps olarakta Mafia'2deki gibi bi cover sistemi olan bir oyun varsa tadından yenmez

Oynadığım oyunlar:Tüm Cod serisi ,crysis serisi ,battfield serisi, medal of honor , sniper ghost warrior ,Gta serisi ,splinter cell conviction , 007 james bond son oyunu , metro 2033 ,homefront ,call of juarez bound in blood , mafia 1 ,2 , godfather 2 (2dk oynadım vasatında altı önermessiniz zaten ) ,

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 10 Haziran 2011; 11:24:18 >

• Splinter Cell derdim ama oynamışsın,tüm bu oyunlardan sonra kesmese de Kane & Lynch 2:Dog Days önerebilirim.
  • Half Life serisi
  • FPS olarak; Portal 2, Brink, Duke Nukem 4Ever, Singularity, Bulletstorm

TPS olarak; The Witcher 2, Assassin's Creed serisi (2. oyundan başlamanı öneririm, 1. oyun aşırı sıkıcı ama hikaye için oynayabilirsin), Prototype, Red Faction Guerilla, Prince of Persia serisi, Darksiders, Batman Arkham Asylum, Just Cause 2, Dead Space 2

• quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

FPS olarak; Portal 2, Brink, Duke Nukem 4Ever, Singularity, Bulletstorm

TPS olarak; The Witcher 2, Assassin's Creed serisi (2. oyundan başlamanı öneririm, 1. oyun aşırı sıkıcı ama hikaye için oynayabilirsin), Prototype, Red Faction Guerilla, Prince of Persia serisi, Darksiders, Batman Arkham Asylum, Just Cause 2, Dead Space 2

Witcher 2? TPS?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narwhal

quote:

Witcher 2? TPS?

Shooter değil ama kamera açısı TPS, o yüzden önerdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narwhal

quote:

Witcher 2? TPS?

Shooter değil ama kamera açısı TPS, o yüzden önerdim

o daha çok third person rpg ye giriyor.İngilizce gerektirmesin diyor arkadaş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Gta-Iv Tarzı Oyun Önerisi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bazı oynadığım oyunları yazmayı unutmuşum . Portal 2yi bitirdim gerçekten mükemmeldi.Brink hakkında kötü eleştiriler vardı indirmedim o yüzden . Onu deniyim bugün ama hikaye modu varmı ?Duke nukemin demosunu indirip oynadım hiç beğenmedim açıkcası. Bulletstormu deniyeceğim . Wither 2 rpg biraz oynadım beğendim ama ingilizce gerektiyor. Assasins creedleride oynadım . Portotype oynadım . Prince of persiayıda. Darksiders deniceyeceğim.Just cause 2 oynadım . Dead space 2 deniyeceğim .teşekkürler

• Bulletstorm da güzel oyun yeni oynuyorum ama sardı önerebilirim sanctum diye bir oyun daha var onuda deneyebilirsin değişik bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 11 Haziran 2011; 13:12:50 >
  • Bulletstorm oynadım ve bitirdim gerçekten o oyundan fazla bişey bekleme 3 tane silah yapmışlar 2 tane uzaylı :d
  • Dead Space 1-2, just cause 2 tavsiye ederim.
  • "fps-tps" oyna. çok güzel oyundur. ben sevdim...
  • Oldschool oyuncu isen max payne 1 & 2 , the suffering 1 & 2 . Bu dört oyun açlığını uzun zaman giderecektir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.