Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Son haberler gerçekten beni endişelendirmeye başladı.Comanderlikte yokmuş.

commander olmaması daha iyi, takımın başına kötü oynayan biri geçince kötü oluyordu. squad yönetim sistemleri düzeltilse yeter, örneğin bf 2'deki konuşma sistemleri vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

Dergi taramalarında bf2 de olan commander lıkla ilgili birşey yazıyormu beyler ? Multiplayer da commander lık yine olmalı ya olmazsa kötü olur

GameInformer: When i think about battlefield 2, i always come back to the commander position and the game within tha game that arose from special forces objectives.Are those returning in proper sequel?
    DICE: we could implement it, but the question is "how do you get the threshold lower?" that's not by making it more complicated.Our challenge is to make sure that anyone that jumps into the game will get it.One of the biggest problems with Commander was that only two people could use it.Some people liked it but most people didn't care.They just cared that someone gave them an order or that their squad could play together having fun on their own more or less.Then the more hardcore people went into the Commander mode and learned how to use that. You could argue it was a great feature,but looking at the numbers you could also say that no one uses it.We tried in Bad Company 2 to give that to the players, so you could issue orders to your squad,and you could use gadgets like the UAV that only the commander could use earlier-giving the power back to the players so everyone could use it.That made a big difference.More people could enjoy the game.We lowered the threshold for everyone because we gave it to everyone.We now know where the boundaries are for keeping the strategic depth and complexity while lowering the threshold to get in.

Elimdeki makaleden direk yapıştırdım. Zaman kısıtlılığından dolayı çevirme şansım olmadı kusura bakmayın.

yazı için teşekkürler ama bende ingilizce bu kadar yok. Acaba biri çevirebilirmi, olucakmıymış komutanlık yine ?

En ozet haliyle; olmayacak.

off bunların amacı ne ya Battlefield 2 nin devamı olmayacak bu oyun galiba! yine bad company gibi bebe oyunu yapmazlar inşallah

• Oyun sanırım biraz BC2-MOH gibi olacak.
  • @YouR@ck

BF:Bad Company bebe oyunumu hocam? siz bebe oyunu görmemişsiniz bad company en iyi FPS oyunlarından birisidir
  • valla bc 2 taş gibi oyun, tamam bf 2'ye göre çok basitleştirildi ama bf 3'te 64 kişiyi duyduktan sonra yerden yere vurulacak oyun değil
  • Battlefield serisini BF 1942 serisinden beridir severek oynadım hiç bir kötü oyun yapmadı varmı aksini söyleyen? Ben BF3'ünde gerekli özeni gösterilerek yapıldığına inanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroKeNSaFeTy

@YouR@ck

BF:Bad Company bebe oyunumu hocam? siz bebe oyunu görmemişsiniz bad company en iyi FPS oyunlarından birisidir

tamam abartmış olabilirim sinirlendim commander olmayacak yazısını görünce. Ama sinirlenmeyecek gibide değil. Battlefield 2 de 7 sınıf vardı, Battlefield 3 de 4 tane olacakmış, BF2 de Commander vardı BF3 de olmayacakmış bakalım sırada ne var
  • @YouR@ck

Doğru hocam Commaderlik yoksa yeni bir sistem getirebilirler biraz sabır edecez artık gerekli bilgileri tam almak için
  • uykusuz gecelere son surat devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

uykusuz gecelere son surat devam

BF söz konusu hocam :))
  • quote:

-Yaralanan arkadaşlarımızı güvenli bölgeye sürükleme özelliği

bu özellik nekadar kullanışlı ve oynanabilir olabilir acaba

ayrıca bf2 de mesela tankın tüm özellikleri aynı anda kullanılabiliyordu smoke alternatif silah vs ama bc2 de birini açınca diğerlerini kullanamıyorsun seçmeli olması çok saçma
  • bu 4 class olayı pc odaklı !!! yapılan oyunun 24 kişilik konsol versiyonunun olmasından kaynaklanıyor bence.eskisi gibi 6-7 class olsa daha güzel olurdu...en azından bc2 deki gibi tetikten el çekmeden saydıra saydıra gezen

medicler olmazdı

oyun her halükarda aklımızı alacak orası kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 9 Şubat 2011; 1:46:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

-Yaralanan arkadaşlarımızı güvenli bölgeye sürükleme özelliği

bu özellik nekadar kullanışlı ve oynanabilir olabilir acaba

ayrıca bf2 de mesela tankın tüm özellikleri aynı anda kullanılabiliyordu smoke alternatif silah vs ama bc2 de birini açınca diğerlerini kullanamıyorsun seçmeli olması çok saçma

Aynen. Şu yarım perk olayından vazgeçerler umarım. Araçların her türlü özelliğini kullanabilmemiz lazım.
  • Bu arada bir şey dikkatimi çekti.GI'da çıkış tarihinin tatil olduğu yazıyor?
  • Commander işi şöyle olabilir aslında, mesela oyun içerisinde sorar bize "bla bla bla wants to be your commander" diye. Gerisi de yer or no, mesela arkadaş arkadaşa girdiğin bir oyunda seçersin birini Commander koyarsın başına. Onun haricinde istemiyorsan basarsın no'yu. Ayrıca squad içi iletişim geliştirilmeli bence, bu q olayı ile işler çok sade.
  • BC2 ye benzeyecek gibi geliyor bana maalesef. BF2 nin en öne çıkan özelliklerinden biri commander idi. Olduğu gibi BF3 e geçirmeleri gerekiyor bence. Ama dice oyunu biraz daha kolay ve arcade hale getirecek sanırım :(
  • 64 kişi çok kalabalık olucak ya. nerde çokluk orda b.kluk. adam gibi taktiksel savaştan uzak olur oyun eğer haritalar şuanki heavy metal'in 2-3 katı olmazsa...
  • dergi taramalarını gördükten sonra şunu söyleyabilirmki bf 3 için birkaç ipucu medal of honor da mevcut inşallah büyük haritalardaki özeni küçük haritalarada verirler öyle yol kenarına üç beş ev serpiştirerek olmuyor maalesef
  • Acaba harita sayısını BC2 gibi cimri tutucaklarmı haritadan yoksun oyun olmaz işallah
  • Çok büyük haritalar yaptıklarını söylüyorlar o dergi taramalarındaki röportajın bir yernde.Martta oyun içi veya tanıtım videoları gelecektir.Çözünürlüğü zayıf birkaç resim aldatmasın sizi.Sonuçta iyi veya kötü çıktığında deliler gibi oynayacağız bunun başka çıkarı yok zaten
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.