Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CS'de kendin ayarlayabiliyordun konsol yardımıyla.
    Farketmez reel hayatta önemli olan nefesi doğru zamanda tutup doğru zamanda vermendir. Tabi burada senin gözün ile gezin ve arpacığın dümdüz olmasıdır.
  • Yok cs'de her türlü mermi soldan veya vücuda doğru atılıyordu.
    Yok yani normalde m16,m416 gibi silahlarda soldan atması gerekmez mi mermiyi?
  • Bu olaya şuana kadar en çok dikkat eden oyun benim bildiğim crysis'di hem kurma kolunu çekip çekmeme vardı, hemde haznede kalan mermi yeni sarjöre ekleniyordu.Call of Duty'lerde sadece kurma kolunu çekip çekmeme var.
    Umarım BF3, MoH gibi aceleye getirilmemiştir.Dedikleri gibi Pc için ayrı, konsol için ayrı geliştiriliyorsa sağlam bir fps oyunu olur bence.EA'de özellikle Fps oyunlarında satış bakımından çok geride kaldı Activision'a göre. Belki satışları yükseltmek adına daha aksiyon dolu bir oyun yapabilirler.Commander sistemi de ondan kaldırılmış olabilir.Ama her ne olursa olsun DICE'n elinden çıkmış bir Battlefield oyunu olcak ve sabahlara kadar oynayacağız
  • @@hsn1997

Ne demek istediğini anlamadım? Soldan derken desteği sol omuzdan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 11 Şubat 2011; 2:22:49 >
  • Yok öyle değil.Kovanı soldan atıyor yani.Mermi deyince anlaşılmadı galiba.
    M416,aug,m16 falan hep kovanı soldan atıyor.Böyle bir oyunda garibime gitti sağdan atması gerekmezmi kovanları?
  • Silahların bir çoğunda kovanın çıktığı açıklık sağ tarafta bulunur.
  • Bilmiyorum dikkat etmedim hiç oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Silahların bir çoğunda kovanın çıktığı açıklık sağ tarafta bulunur.

evet sağ gözle nişan alındığı ve kurma kolu solda olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 10 Şubat 2011; 3:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Bu olaya şuana kadar en çok dikkat eden oyun benim bildiğim crysis'di hem kurma kolunu çekip çekmeme vardı, hemde haznede kalan mermi yeni sarjöre ekleniyordu.Call of Duty'lerde sadece kurma kolunu çekip çekmeme var.
    Umarım BF3, MoH gibi aceleye getirilmemiştir.Dedikleri gibi Pc için ayrı, konsol için ayrı geliştiriliyorsa sağlam bir fps oyunu olur bence.EA'de özellikle Fps oyunlarında satış bakımından çok geride kaldı Activision'a göre. Belki satışları yükseltmek adına daha aksiyon dolu bir oyun yapabilirler.Commander sistemi de ondan kaldırılmış olabilir.Ama her ne olursa olsun DICE'n elinden çıkmış bir Battlefield oyunu olcak ve sabahlara kadar oynayacağız

MOH gibi aceleye gelecegini sanmıyorum uzerınde baya uzun bir sure calısıyorlarmıs

• valla benim için fark etmez ben vururum ! gerisine karışmam...
  • Bide yarım kalan şarjor tamamlanmaz inşallah.5 kurşun harca şarjor değiş.Bildiğim o şarjor atılır.Siperlerde çok hızlı kırılmaz inşalla saklanacak yerimiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1025

Bide yarım kalan şarjor tamamlanmaz inşallah.5 kurşun harca şarjor değiş.Bildiğim o şarjor atılır.Siperlerde çok hızlı kırılmaz inşalla saklanacak yerimiz olsun

Bf2'de dediğin özellik vardı.
  • Arkadaşlar BF-3'ün resimlerin verdiği dergideki haritalardan biri BF-2 Haritasında Mashtuur City'nin haritası bence bakınız:

tam orta bölgeler olması gerek

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]
  • o resimlerin hepsi büyük ihtimal single player bölümlerdendir, Mashtuur City den olucağını sanmıyorum, Mashtuur City zaten olursa limited edition da olur...
  • Mashtuur City Karkand Gulf of Oman sizi istiyoruz!
  • Battlefield 3'e Dedicated Server Desteği Onaylandı,

Geçtiğimiz günlerde Game Informer'ın son sayısı sayesinde bilgi depoladığımız Battlefield 3 için yen detaylar gelmeye devam ediyor.

DICE yapımcısı Patrick Bach, Battlefield 3'te 'dedicated server' desteği olacağını onayladı. Ancak mod tools için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İşte Bach'ın söyleşisi:

”Battlefield 2'de sağladığımız şekilde mod tools desteğini getiremeyeceğiz. Bu günlerde mod tools yaratmak çok fazla enerji gerektiriyor ve bizim her gün kendimize sorduğumuz soru ise şu: 'Nereye odaklanmalıyız?'"

“Şu anda bizim odak noktamız en iyi multiplayer'ı, tek kişilik oyuncu modunu ve co-op'u yaratmak"

“Öncelik olarak PC'ye odaklanıyoruz, daha sonra bunu konsollara sığdırmaya çalışacağız."

• BC2 sisteminin aynısı enteresan bir olay yok.
  • Ah bir de Türkiye tabanlı sunucular olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Ah bir de Türkiye tabanlı sunucular olsa.

ülkemizde orjinal kullanımı çok yaygın olmadıgından,büyük boyutlu server saglayıcı şirketlerde yok dogal olarak.bu tür şirketler olmayıncada

ea oyunun server dosyalarını riske etmek istemiyor.bizim açımızdan kötü olsada,pc de korsanın önünde geçip satışları arttırması ve buna baglı

olarak firmaların pc yi geri plana atmaması bakımından iyi oluyor
  • Geniş haritalar olursa gene muhteşem olacak bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.