Bildirim
Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (24. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
angora :) yunan isimleriyle yazılmış galiba -
-
Hacılar ben şimdiden heyecanlandım.Verelim hemen ön siparişleri yaaaa -
quote:
Orijinalden alıntı: cod635
Hacılar ben şimdiden heyecanlandım.Verelim hemen ön siparişleri yaaaa
Dıce yayınlasın videoları neler yapmış görelim betaya girenlerde görsünde tavsiye ederseler alırız.Gerçeği ne kadar kötü dese bile alacağım kesinde :D -
Mart ayını bekleyemiyorum daha ya. Bir gameplay videosu gelse. Ah bi gelseee... -
Acaba COD serisininin ismini duyuran ve Activision tarafından kovulduktan sonra EA'yle anlaşan West ve Zampella ekibi BF3'ün yapımında rol oynadı mı? -
Hayır.Onlar mw yapımcısı zaten mantık olarak tersler.Ea bf oyuncularını iyice terslemiş bence.Bir bf oyuncusunun en son isteyeceği şey bf'nin cod'a benzemesidir.
Bir de niye hala konsollara çıkarmak istiyorlar anlamadım.Bu yüzden ne konsol versiyonu güzel oluyor,ne de pc versiyonu istendiği gibi oluyor. -
i7 2630qm 540 gt ve 8gb ram ile oynayabilir miyim bf3ü? -
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
i7 2630qm 540 gt ve 8gb ram ile oynayabilir miyim bf3ü?
Oynayamassın. -
quote:
16 gb ramden aşağısı kurtarmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
quote:
16 gb ramden aşağısı kurtarmaz
gerçekten ciddi soruyorum.hava atma gibi bi düşüncem yok. -
quote:
quote:
quote:
gerçekten ciddi soruyorum.hava atma gibi bi düşüncem yok.
kaldırır arkadaşım -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
gerçekten ciddi soruyorum.hava atma gibi bi düşüncem yok.
kaldırır arkadaşım
hocam bide bc2de 1366 çözünürlükte ve highda oynayamıyorum.kasıyo.normal midir?9
-
Şu videoda neden bahsediyor? Açıklanan bilgiler dışında bir şeyler söylüyor mu? -
Teaser videosunun yorumlarındada neden konsola yapıyorsunuz konsola çıkan oyunlar basitleşiyor kavgası çıkmış xD haksızda sayılmazlar. keşke sadece pc ye çıksaydı bf2 den eksik bi yanı kalmaz üstüne çok daha fazlası olurdu. ama konsola çıkaracaklar diye ordan burdan kırpıyorlar oyunu harbiden. ah şu konsollar yüzünden orjinal Battlefield seriside bozulup cod ve cs serilerine benzemeye başladı
http://www.youtube.com/watch?v=xP0Ij1_VTY0&feature=player_embedded
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 12 Şubat 2011; 1:38:58 >
-
Battlefield 3 kesinlikle PC'ye özel bir oyun olmalıydı. Gerekirse daha sonra konsollara özel bir oyun daha yaparlardı Bad Company tadında. Daha güzel olmaz mıydı? -
BF 3 pc'ye özel olucak zaten, haritalar 64 kişilik olucak bu sayı konsollarda 24 kişi ile sınırlı kalıcak, grafik kalitesi olarakda pc'deki daha güzel olucaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Şubat 2011; 2:39:55 > -
ahh Strike At Karkand kac saatim gecti bu haritada Allah bilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X