Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize gelene kadar birçok ülke daha var server vermedikleri. Bildiğim kadarıyla bizim en az pingle oynayabildiğimiz serverlar macar serverları, macaristanla aramızda kalan serverları düşünürsek yunanistan, bulgaristan, romanya, sırbistan gibi ülkelere de server vermiyorlar.

• angora :) yunan isimleriyle yazılmış galiba

• Hacılar ben şimdiden heyecanlandım.Verelim hemen ön siparişleri yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cod635

Hacılar ben şimdiden heyecanlandım.Verelim hemen ön siparişleri yaaaa

Dıce yayınlasın videoları neler yapmış görelim betaya girenlerde görsünde tavsiye ederseler alırız.Gerçeği ne kadar kötü dese bile alacağım kesinde :D
  • Mart ayını bekleyemiyorum daha ya. Bir gameplay videosu gelse. Ah bi gelseee...
  • Acaba COD serisininin ismini duyuran ve Activision tarafından kovulduktan sonra EA'yle anlaşan West ve Zampella ekibi BF3'ün yapımında rol oynadı mı?
  • Hayır.Onlar mw yapımcısı zaten mantık olarak tersler.Ea bf oyuncularını iyice terslemiş bence.Bir bf oyuncusunun en son isteyeceği şey bf'nin cod'a benzemesidir.
    Bir de niye hala konsollara çıkarmak istiyorlar anlamadım.Bu yüzden ne konsol versiyonu güzel oluyor,ne de pc versiyonu istendiği gibi oluyor.
  • i7 2630qm 540 gt ve 8gb ram ile oynayabilir miyim bf3ü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7
    i7 2630qm 540 gt ve 8gb ram ile oynayabilir miyim bf3ü?

Oynayamassın.
  • quote:

16 gb ramden aşağısı kurtarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

gerçekten ciddi soruyorum.hava atma gibi bi düşüncem yok.
  • quote:

quote:

quote:

kaldırır arkadaşım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 12 Şubat 2011; 11:56:53 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kaldırır arkadaşım

hocam bide bc2de 1366 çözünürlükte ve highda oynayamıyorum.kasıyo.normal midir?9

• Şu videoda neden bahsediyor? Açıklanan bilgiler dışında bir şeyler söylüyor mu?
  • Teaser videosunun yorumlarındada neden konsola yapıyorsunuz konsola çıkan oyunlar basitleşiyor kavgası çıkmış xD haksızda sayılmazlar. keşke sadece pc ye çıksaydı bf2 den eksik bi yanı kalmaz üstüne çok daha fazlası olurdu. ama konsola çıkaracaklar diye ordan burdan kırpıyorlar oyunu harbiden. ah şu konsollar yüzünden orjinal Battlefield seriside bozulup cod ve cs serilerine benzemeye başladı

http://www.youtube.com/watch?v=xP0Ij1_VTY0&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 12 Şubat 2011; 1:38:58 >

• Battlefield 3 kesinlikle PC'ye özel bir oyun olmalıydı. Gerekirse daha sonra konsollara özel bir oyun daha yaparlardı Bad Company tadında. Daha güzel olmaz mıydı?
  • BF 3 pc'ye özel olucak zaten, haritalar 64 kişilik olucak bu sayı konsollarda 24 kişi ile sınırlı kalıcak, grafik kalitesi olarakda pc'deki daha güzel olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Şubat 2011; 2:39:55 >
  • ahh Strike At Karkand kac saatim gecti bu haritada Allah bilir
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.