Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım olur. Mohdan akıllandılarsa. Call of duty nin hatalarından ders alırlarsa. Sıkını yok
  • EFSANE DÖNÜYO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Umarım olur. Mohdan akıllandılarsa. Call of duty nin hatalarından ders alırlarsa. Sıkını yok

Moh u DICE yapmadı. Multiplayer kısmınıda Moh yapımcılarının isteği doğrultusunda yapmışlardır.
  • EA: Battlefield 3 Yılın Oyunu Olacak

Battlefield 3'ün duyurulması özellikle FPS severlerde büyük bir heyecan yarattı. Oyunun Game Informer'dan sızan ilk görüntüleri sonrası heyecanımız daha da arttı. DICE'in Bad Company 2'de gösterdiği üstün performans (multiplayer modları için söyleyebiliriz) oyuncuların güvenini kazanmalarına yetti.

Oyuncuların büyük beklenti içinde olduğu Battlefield 3'ten EA'in de beklentileri çok fazla, öyle ki yayıncı firma, DICE'in yılın en iyi oyununu yapacağını düşünüyor.

Goldman Sachs Technology and Internet Conference'ta konuşan EA patronu John Riccitiello, FPS dünyasında Medal of Honor'la (ilk oyunları kast ediyor) büyük bir pazar yarattıklarını, ama bu nesilde market liderliğini kaybettiklerini, ama bu konumu tekrar kazanmak istediklerini söyledi.

Electronic Arts Ceo'su Riccitiello açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"Burada fırsat için bir pencerenin açık olduğunu düşünüyoruz. Battlefield 3'ü geliştirmek için 3 yıldır çaba gösteriyoruz. Bence Battlefield 3 bu yıl oyun endüstrisinin en iyi oyunu olarak karşımıza çıkacak."

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Adamlar çok büyük konuşuyor.

http://www.computerandvideogames.com/289198/news/battlefield-3-will-be-game-of-the-year-says-ea/

Buda beni fena şekilde korkutmakta.Medal of Honor(2010) içinde "şimdiye kadar ki en iyi FPS" olacak diyorlardı.

büyük konuşan ea.reklam amaçlı.ea sadece oyunları oynayanlara pazarlar, oyun yapmaz.pazarlamak içinde herşey yapar.
    dice diyorsa doğrudur.(öyle birşeyler diyormu bilmiyorum da?)dice sadece oyunu yapar ve sadece ea ya satar.dice için reklam,pazarlama sorun değil.ea ya kaça satacağıdır.ki oyunu oyuncular nasıl birşey olduğunu bilmeden ea ya satar.
    uzun lafın kısası bf2 nin yeni nesil grafikli hali olsun şimdiye kadarki en iyi fps olur zaten.

• Grafikler kadar oyunun kuralları ve takım oyununa zorunluluğuda çok önemli. Umarım Multiplayer modunda level atlamak için bazı Takım oyunu görevleri yaratırlarsa yani 23den 24de atlamak için 100 mcom patlatmak veya çözmek veyatta 1000 kez takım arkadaşına mermi verince level atlamaya izin verilecek bir sistem yaparlarsa ozaman BF3 SÜPER olur.
  • quote:

Grafikler kadar oyunun kuralları ve takım oyununa zorunluluğuda çok önemli. Umarım Multiplayer modunda level atlamak için bazı Takım oyunu görevleri yaratırlarsa yani 23den 24de atlamak için 100 mcom patlatmak veya çözmek veyatta 1000 kez takım arkadaşına mermi verince level atlamaya izin verilecek bir sistem yaparlarsa ozaman BF3 SÜPER olur.

2 arkadaş girer puanlama açık bir server'a (boş veya dolu) level kasarlar mermi ata ata.
    Yinede güzel olur.

• quote:

Grafikler kadar oyunun kuralları ve takım oyununa zorunluluğuda çok önemli. Umarım Multiplayer modunda level atlamak için bazı Takım oyunu görevleri yaratırlarsa yani 23den 24de atlamak için 100 mcom patlatmak veya çözmek veyatta 1000 kez takım arkadaşına mermi verince level atlamaya izin verilecek bir sistem yaparlarsa ozaman BF3 SÜPER olur.

Point Blank mi oynuyorsunuz lütfen saçmalamayın.Düşüncesi bile oldukça anlamsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

2 arkadaş girer puanlama açık bir server'a (boş veya dolu) level kasarlar mermi ata ata.
    Yinede güzel olur.

serverlarda puanlandırmalar 4-6 kişiden sonra başlıyor teke tek puan kasamıyorsun

• @M.K.T
    Dediğin gibi yapılırda nereye kadar yapılacak. Benim demek isteidğim mermi veya medic kutusu isteidğimiz halde atmayanları vede diğer oyuncuları takım oyununa zorunlu tutmak.

@TheExecutioner
    O oyunu bilmiyorum bilede. Niye anlamsız olsun. Benim anlatmak istediğim. BC2deki takım oyunu eksikliğini kapatmak için ve oynamayı bilmeden saatlerce oynayarak level atlamayı engellemek için bir yöntem. Belki kusursuz değildir ama burasıda EA veya DICE forumu değil.

@ManitoN

4 kişi ile puanlama açılıyor. Hatta serverda harita bitmeden veya tam başlangıcında son 4 kişi birden çıkarsa puanlama açık kalır. Yani iki kişide M.K.T dediği işleri yapabilirde. Öyle server gelcekte olcakta oooooooooooooo
  • quote:

Anlamasız, level sistemi BF2 gibi olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

Yinede güzel olur.

serverlarda puanlandırmalar 4-6 kişiden sonra başlıyor teke tek puan kasamıyorsun

4 kişi serverdan çıkarsa oyunun ortasında puanlama açık kalıyor
    Biraz arattır boş serverlarda 20 - 30 tanesine gir , en az 3 -4 tane puanlama açık çıkar.

• quote:

Bence güüzel fikir

• valla grafiksel anlamda pc de devrim yaratacak. konsollara kırpılmış olarak gideceği aşikar. pc oyunculuğu için büyük gelişme. zaten fps yi konsolda oynamaya bi türlü alışamadım. fps multinin evi pc'dir.
  • -Yaralanan arkadaşlarımızı güvenli bölgeye sürükleme özelliği

uuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

-Yaralanan arkadaşlarımızı güvenli bölgeye sürükleme özelliği

uuu

Bunu kaç kişi yapacak merak ediyorum ama BC 2'deki gibi ölen birisini ufak bir defibrillator dokunuşuyla ile tekrar hayat döndürmekden daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

quote:

uuu

Bunu kaç kişi yapacak merak ediyorum ama BC 2'deki gibi ölen birisini ufak bir defibrillator dokunuşuyla ile tekrar hayat döndürmekden daha mantıklı.

bence oyunun dogasına aykırı ve genelin pek girmeyecegi bir yöntem.şahsen çatışmanın ortasında kimseyi alıp sürüklemekle ugraşmam ki

ben oyunu takım olarak oynamak isteyen ve oynayan biriyim.oyun boyu yatıp saga sola sıkan sniperları düşünün bide

oyuncuyu buna zorlayacak birşey gerek.misal sadece takım lideri üzerinden spawn olma koyup,bu sürükleme işinide sadece takım liderine yapabiliyor

olursak bir ihtimal ugraşırım sıcak çatışma yoksa alanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 18 Şubat 2011; 16:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

quote:

quote:

uuu

bence oyunun dogasına aykırı ve genelin pek girmeyecegi bir yöntem.şahsen çatışmanın ortasında kimseyi alıp sürüklemekle ugraşmam ki

ben oyunu takım olarak oynamak isteyen ve oynayan biriyim.oyun boyu yatıp saga sola sıkan sniperları düşünün bide

oyuncuyu buna zorlayacak birşey gerek.misal sadece takım lideri üzerinden spawn olma koyup,bu sürükleme işinide sadece takım liderine yapabiliyor

olursak bir ihtimal ugraşırım sıcak çatışma yoksa alanda.

Hardcore modde bırakın sürüklemeyi dokunamassınız bile.Ama asıl çatışma keyfi zaten normal modda aluyor.Bence sürükleme özelliği çok ayrı bir hava katacak.Birde izli mermiler yine olsun lütfen.BC2 deki o mermi cümbüşüne bayılıyorum ben..

• quote:

quote:

uuu

Kesinlikle.
  • Arma 2 oynayanlar bilir.BF 3'tede bunun biraz hızlandırılmış hali iyi gidecektir.Yerde sürükleme,sırtta taşıma vesaire.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.