Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

-Yaralanan arkadaşlarımızı güvenli bölgeye sürükleme özelliği

uuu

Bunu kaç kişi yapacak merak ediyorum ama BC 2'deki gibi ölen birisini ufak bir defibrillator dokunuşuyla ile tekrar hayat döndürmekden daha mantıklı.

Cevap vereyim, hiç kimse yapmaz.Daha ammo atmaktan aciz adamlar mı yapacak

• bunu alır mıyım bilmem de bir daha cod falan almam o kesin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

quote:

-Yaralanan arkadaşlarımızı güvenli bölgeye sürükleme özelliği

uuu

Bunu kaç kişi yapacak merak ediyorum ama BC 2'deki gibi ölen birisini ufak bir defibrillator dokunuşuyla ile tekrar hayat döndürmekden daha mantıklı.

Cevap vereyim, hiç kimse yapmaz.Daha ammo atmaktan aciz adamlar mı yapacak

Oyunda fazladan puan kasmaya çalışanlar yapabilir.Tabi belli bir rütbeye geldikten sonra yeniden yaparlarmı orası tartışılır.

• sunucuda bulunan rasgele gelmiş oyunculardan böyle şeyler beklemek yanlış. tabiki çoğu yapmayacaktır.
    ama illa yapanlar olur. klanlarda oynayanlar daha çok kullanacaktır bu özelliği.

herkes bir klana girsin. tek tabanca zaten zevksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Arma 2 oynayanlar bilir.BF 3'tede bunun biraz hızlandırılmış hali iyi gidecektir.Yerde sürükleme,sırtta taşıma vesaire.

Harikaymiş ya bence gelsin bu özellik takım oyunu olursa bence sıkıcı olmaz daha çok takım oyunu gerektirir bir oyun olacak kesin

• eğer arma2 gibi yaralıyı taşıma veya çekme varsa bf3 simulasyona doğru ibreyi dayamış demektir.buda iyi haber.öyle zıp zıp zıplayan oyuncular elektrik şokunu çakınca dirilen askerler yok demek.oyunda adam gibi bir çatışma düzeni olsun yeter.counter strike gibi 3 metrede 5 metrede birbirimizi vurmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi

eğer arma2 gibi yaralıyı taşıma veya çekme varsa bf3 simulasyona doğru ibreyi dayamış demektir.buda iyi haber.öyle zıp zıp zıplayan oyuncular elektrik şokunu çakınca dirilen askerler yok demek.oyunda adam gibi bir çatışma düzeni olsun yeter.counter strike gibi 3 metrede 5 metrede birbirimizi vurmayalım.

Tamam adamı sürüklüyoruz ok de.YA sonra.Bu adam hep yerde kalacak değil.cebimizden ameliyat masasıda çıkamaycağına göre.Yİne illahaki bir diriltirici aparat olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

eğer arma2 gibi yaralıyı taşıma veya çekme varsa bf3 simulasyona doğru ibreyi dayamış demektir.buda iyi haber.öyle zıp zıp zıplayan oyuncular elektrik şokunu çakınca dirilen askerler yok demek.oyunda adam gibi bir çatışma düzeni olsun yeter.counter strike gibi 3 metrede 5 metrede birbirimizi vurmayalım.

Tamam adamı sürüklüyoruz ok de.YA sonra.Bu adam hep yerde kalacak değil.cebimizden ameliyat masasıda çıkamaycağına göre.Yİne illahaki bir diriltirici aparat olacaktır

Valla, Medic'in eline M240, MG3 gibi hafif(!) makineli tüfekleri vermektense, 82 parça ameliyat seti vermeyi tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

quote:

Valla, Medic'in eline M240, MG3 gibi hafif(!) makineli tüfekleri vermektense, 82 parça ameliyat seti vermeyi tercih ederim.

O ayrı bir saçmalık zaten, medic dediğin arkalarda durur, Bad Company 2 de en önde çatışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 19 Şubat 2011; 20:39:57 >

• Şimdii madem sürükleme olacak, o zaman respawn süreleri uzun olur eğer respawn süreleri uzun olmazsa kimse sürüklemeyle uğraşmaz.Ayrıca vurulan bir takım arkadaşımızı nereye sürükleyeceğimiz de merak konusu tutup yüzlerce metre ötedeki base'e götürmeyeceğiz herhalde ayrıca defible kaldırmak gibi bir saçmalık varsa, bu sürükleme işini kimse tınlamaz.
  • hiç suruklemeyle ugrasmayalım direk medic sınıfını yok ettsınler
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

hiç suruklemeyle ugrasmayalım direk medic sınıfını yok ettsınler

revive'ı kabul etme-etmeme olsun ortada anlaşalım yanlış hatırlamıyosam battlefield 2'de medic çağırma veya ölme şansımız vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 19 Şubat 2011; 22:18:31 >
  • Tam ameliyattayken arkadan dolaşıp medicleri kesmek çok kolay olacaktır , sonuçta tek dokunuş (defib gibi) yapmazlar her halde
  • Oho o zaman cephane kutusundan özel cephane seçip alalım.Hatta cephaneler sınıfına göre bitsin.At4 tek atışta uçursun tankları.Sniper'de çatal ayaklarını duvara pencereye kurabilsin.Oyunu da simülasyon a çevirmiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Oho o zaman cephane kutusundan özel cephane seçip alalım.Hatta cephaneler sınıfına göre bitsin.At4 tek atışta uçursun tankları.Sniper'de çatal ayaklarını duvara pencereye kurabilsin.Oyunu da simülasyon a çevirmiş olduk.

Tüfek ayaklıklarının yerleştirilebilmesini çok ama çooook isterdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

hiç suruklemeyle ugrasmayalım direk medic sınıfını yok ettsınler

revive'ı kabul etme-etmeme olsun ortada anlaşalım yanlış hatırlamıyosam battlefield 2'de medic çağırma veya ölme şansımız vardı

aynen belki ben olmek ıstıyorum adam 10 kişi arasında gelip rambo gıbı kaldırıyor ya

ruhum huzur bulmak ıstıyor belki
  • quote:

quote:

Oho o zaman cephane kutusundan özel cephane seçip alalım.Hatta cephaneler sınıfına göre bitsin.At4 tek atışta uçursun tankları.Sniper'de çatal ayaklarını duvara pencereye kurabilsin.Oyunu da simülasyon a çevirmiş olduk.

silahları konumlandırma var diye biliyorum
  • quote:

quote:

Bipod
    Cod5 de ağır makinalılarda vardı.

• fiyat olarak yine 50-55-60 tl arası olacaktır ben BC2 yi 54 Tl ye almıştım yine bunuda kesin alacağım
  • Önceki sayfalarda bahsetmiştik gece çatışmaları nasıl olmalı diye, Crysis 2 tam benim istediğim gibi bir gece çatışması atmosferi sunmuş, umarım BF 3 içinde buna benzer gece çatışması yaparlar.

Aşağıdaki görüntüler Crysis 2 deki bahsettiğim bölüme ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 20 Şubat 2011; 2:41:44 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.