Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sistem ister şimdi bu oyun, bir sürü masraf yine.
  • Valla şimdi burda Arma yı övmek istemiyorum ama şu video yu bir izleyin derim. Kim ne derse desin araç kullanacaksan abi, Arma dan iyisi yok.

BF3 ten tek istediğim şu araçları biraz gerçekçi yapsınlar artık. bc2 de t-90 ile M1A2 abrams dış görünüm hariç hiç bir farkı yok, AH-64 le havoc aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 20 Şubat 2011; 4:32:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi

eğer arma2 gibi yaralıyı taşıma veya çekme varsa bf3 simulasyona doğru ibreyi dayamış demektir.buda iyi haber.öyle zıp zıp zıplayan oyuncular elektrik şokunu çakınca dirilen askerler yok demek.oyunda adam gibi bir çatışma düzeni olsun yeter.counter strike gibi 3 metrede 5 metrede birbirimizi vurmayalım.

Tamam adamı sürüklüyoruz ok de.YA sonra.Bu adam hep yerde kalacak değil.cebimizden ameliyat masasıda çıkamaycağına göre.Yİne illahaki bir diriltirici aparat olacaktır

Valla, Medic'in eline M240, MG3 gibi hafif(!) makineli tüfekleri vermektense, 82 parça ameliyat seti vermeyi tercih ederim.

O ayrı bir saçmalık zaten, medic dediğin arkalarda durur, Bad Company 2 de en önde çatışıyorlar

katılıyorum
     Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]
    daha bir tane de solda vardı onu alamadım ekrana

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

quote:

quote:

eğer arma2 gibi yaralıyı taşıma veya çekme varsa bf3 simulasyona doğru ibreyi dayamış demektir.buda iyi haber.öyle zıp zıp zıplayan oyuncular elektrik şokunu çakınca dirilen askerler yok demek.oyunda adam gibi bir çatışma düzeni olsun yeter.counter strike gibi 3 metrede 5 metrede birbirimizi vurmayalım.

Tamam adamı sürüklüyoruz ok de.YA sonra.Bu adam hep yerde kalacak değil.cebimizden ameliyat masasıda çıkamaycağına göre.Yİne illahaki bir diriltirici aparat olacaktır

Valla, Medic'in eline M240, MG3 gibi hafif(!) makineli tüfekleri vermektense, 82 parça ameliyat seti vermeyi tercih ederim.

O ayrı bir saçmalık zaten, medic dediğin arkalarda durur, Bad Company 2 de en önde çatışıyorlar

katılıyorum

Ahahah Hep böyle zaten.

• o serverda assault olarak oynamak isterdim hiç ölmezdim herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

quote:

quote:

katılıyorum

Tiplere bak

• allahdan sniper degil onlar
  • Konsolları yada pc yi tek kalemde pelikan silgi gibi silen adamlara yada çoluk çoçuğa bir ayar oluyorum daha konsolla 1 tek oyun oynanamış konsolun ne olduğunu bilmez konsolun çoçuklar için arcade oyunlardan ibaret olduğunu sanan vatandaşlar bir arkadaşınızdan 1 hafta ödünç alın takılın bi ondan sonra konuşun.Her iki konsoldada öyle oyunlar varki hem eğlence hem grafik hem multiplayer öğeleri tek kalemde tek bir noktada toplanmış sırtüstü yattığın yerden bel fıtığı olmadan elin kolun omzun çökmeden saatlerce eğlencenin dibine vuruyorsun adı üstüne bunlar oyun makineleri tek işleri oyun oynatmak.Bc2 nin konsol ve pc sürümünde birbirine üstün gelen farklar yok bc3 te olmuyacaktır sadece oyuncu sayısı değişir gerisi hikaye.

Aslında oyun gelişimini baltalayan pc olmuştur oyunu yapan mühendis hangi kriterlere göre yapıcak bakalım hangi gpu için, gpu mimarisi , gpu belleği , cpu , cpu hızı ,cpu kaç çekirdek ? , ana sistem belleği kaç gb. kaç mhz ?bant genişliği kuzey güney köprüleri vsvsvs.Ama konsollarda durum eşit hepsi aynı sisteme sahip başına oturup sonuna kadar zorluyor ve oyunu yapıyor bunu konsolların ex. oyunlarında özellikle ps3 te açık bir şekilde görüyoruz.İş oraya kalsa killzone sistem mühendisleri ve dice bir araya gelip oturup bc3 ps3 e yapsalar eminim dudak uçuklatan bir oyun ortaya çıkar ama para para para öyle yapmıyorlar 3 platforma birden çıkarıp para kazanma peşindeler.Aynı olayı pc de yapamıyorlar sebeplerini yukarıda yazdım kimin bilgisayarına göre optimize edecekler orası yaş iş.Olay program mühendisliğinde bitiyor en tartışmasız örneği her iki konsolun gpu larına yani ekran kartlarına bakalım şu an pc de mumla arasan bulamassın o gpu kullanan kartları 4/5 yıl öncesi gpu lar ama açın bakın videolarına neler neler yapıyorlar o gpu lar ile hatta video izlemekle olmuyor geçin 82 ekran tv karşınısa bir çok pc kullanıcısı için çöp olan o gpu lar ne harika oyunlar açıyor.

Bc2 ps3 multiplayer game play..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 20 Şubat 2011; 13:00:50 >

• üstat ben ps3 sahibiyim ancak konsolda FPS yi sadece mouse klavye yetenemi kaybetmek istemediim için oynamıyorum malum esl maç klan meseleleri vs. KONSOLA klavye mouseda takılmaz şimdi amele gibi demi?
  • http://www.youtube.com/watch?v=Cuq8jhBTvXk&feature=related

bu oyundaki çatışma gerçek hayattaki ile aynı.(gerçekci)sanırım konsolların gücü bu oyunu çalıştırmayı yetmiyor.çünkü konsollara geleceği söylendi ama gelmedi.
    aynı şekilde bf3 de bu şekilde gelirse konsolların işi zor.ama bc2 deki gibi küçük alanlanı geniş alan izlenimi verdirip gelirse olabilir.ama gerçeklikle alakası olmaz.bf2 klasik olma sebebide geniş çatışma alanı sunması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

hiç suruklemeyle ugrasmayalım direk medic sınıfını yok ettsınler

Sürükleme oyun esnasında çok manasız birşey olur çünkü gereksiz vakit kaybı hemde çabucak vurulursun, şahsen Medic oynamakdan büyük keyif alıyorum bence bu oyunda en önemli rol oynayan sınıfların başında Medic geliyor Engineer ve Medic'siz bir BF düşünemiyorum, elin hızlıysa arkadaşını revive etmek ve sağlık paketleri vermek takımın hücum gücüne katkı sağlamasının yanında skorda arttırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Şubat 2011; 17:19:37 >
  • Ben bir bilgisayar oyuncusu olarak şunu söyleyeyim, konsollarda oyun oynamak da zevkli arkadaş ya. Farklı bir zevk bir kere. Farklı bir heves. Yani değişik geliyor insana, hoşuna gidiyor. Ayrıca PC başında yorulurken, konsol oynarken yayılıyorum arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Konsolları yada pc yi tek kalemde pelikan silgi gibi silen adamlara yada çoluk çoçuğa bir ayar oluyorum daha konsolla 1 tek oyun oynanamış konsolun ne olduğunu bilmez konsolun çoçuklar için arcade oyunlardan ibaret olduğunu sanan vatandaşlar bir arkadaşınızdan 1 hafta ödünç alın takılın bi ondan sonra konuşun.Her iki konsoldada öyle oyunlar varki hem eğlence hem grafik hem multiplayer öğeleri tek kalemde tek bir noktada toplanmış sırtüstü yattığın yerden bel fıtığı olmadan elin kolun omzun çökmeden saatlerce eğlencenin dibine vuruyorsun adı üstüne bunlar oyun makineleri tek işleri oyun oynatmak.Bc2 nin konsol ve pc sürümünde birbirine üstün gelen farklar yok bc3 te olmuyacaktır sadece oyuncu sayısı değişir gerisi hikaye.

Aslında oyun gelişimini baltalayan pc olmuştur oyunu yapan mühendis hangi kriterlere göre yapıcak bakalım hangi gpu için, gpu mimarisi , gpu belleği , cpu , cpu hızı ,cpu kaç çekirdek ? , ana sistem belleği kaç gb. kaç mhz ?bant genişliği kuzey güney köprüleri vsvsvs.Ama konsollarda durum eşit hepsi aynı sisteme sahip başına oturup sonuna kadar zorluyor ve oyunu yapıyor bunu konsolların ex. oyunlarında özellikle ps3 te açık bir şekilde görüyoruz.İş oraya kalsa killzone sistem mühendisleri ve dice bir araya gelip oturup bc3 ps3 e yapsalar eminim dudak uçuklatan bir oyun ortaya çıkar ama para para para öyle yapmıyorlar 3 platforma birden çıkarıp para kazanma peşindeler.Aynı olayı pc de yapamıyorlar sebeplerini yukarıda yazdım kimin bilgisayarına göre optimize edecekler orası yaş iş.Olay program mühendisliğinde bitiyor en tartışmasız örneği her iki konsolun gpu larına yani ekran kartlarına bakalım şu an pc de mumla arasan bulamassın o gpu kullanan kartları 4/5 yıl öncesi gpu lar ama açın bakın videolarına neler neler yapıyorlar o gpu lar ile hatta video izlemekle olmuyor geçin 82 ekran tv karşınısa bir çok pc kullanıcısı için çöp olan o gpu lar ne harika oyunlar açıyor.

Konsoldaki sistemlerin eşit olduğunu söylüyorsun haklısın.Ama şunu unutma dostum ortada bir eştilkik var ise sınırda var demektir.Ben PC nin bu sınırları aşan yapsını seviyorum.İşte heycan yaratanda bu..

• Ne pc kötüdür ne konsol.Pc konsol tabiki güçlü olur sonuçta biri 4 yıl öncesinin teknolojisinde ama fps türüne hakaret makaret etmez.Ps3'te de bc2 kadar takım oyunu isteyen hardcore fps'ler var.Hatta bütün ps3'e özel fpsler takım oyunu ve stateji istiyor.Bu yüzden hiç biri genellikle 3 milyon barajını geçemiyor.
    İsteyen killzone serisinin multiplayer özelliklerine ve mag'ın özelliklerine baksın.
    Pc'de konsoldakinden daha fazla gerçekçi olan tek oyun arma serisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Konsolları yada pc yi tek kalemde pelikan silgi gibi silen adamlara yada çoluk çoçuğa bir ayar oluyorum daha konsolla 1 tek oyun oynanamış konsolun ne olduğunu bilmez konsolun çoçuklar için arcade oyunlardan ibaret olduğunu sanan vatandaşlar bir arkadaşınızdan 1 hafta ödünç alın takılın bi ondan sonra konuşun.Her iki konsoldada öyle oyunlar varki hem eğlence hem grafik hem multiplayer öğeleri tek kalemde tek bir noktada toplanmış sırtüstü yattığın yerden bel fıtığı olmadan elin kolun omzun çökmeden saatlerce eğlencenin dibine vuruyorsun adı üstüne bunlar oyun makineleri tek işleri oyun oynatmak.Bc2 nin konsol ve pc sürümünde birbirine üstün gelen farklar yok bc3 te olmuyacaktır sadece oyuncu sayısı değişir gerisi hikaye.

konsolu kötülemiyorum ama pc hakkındaki sözlerine katılmıyorum
    battlefield pc kökenlidir ve klavye ve mouse ile oynamak en idealdir
    crysis mesela pc için sonuna kadar zorlanmış bir oyun ve düşük ayarda yada yüksek ayarda oynamak mümkün optimize gayet iyi...
    bence dijital oyunlar pc ile büyüdü her evde pc var ama her evde konsol yok yada konsol olsa bile farklı marka konsol yok
    en iyisi pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 20 Şubat 2011; 23:18:03 >

• Battlefield 2 oynamamış konsolcular nasılda belli oluyor. BF2 PC ye özel bir oyun olduğu için daha gerçekci ve zordur. Bad company ile BF2 arasında zorluğa örnek cobra helikopteri nin sürüş sistemidir. Bad company de helikopter sürmek resmen cocuk oyuncağı 5 yaşındaki cocuk bile sürer. BC oynayan biri gelipde BF2 de pro olmuş birine sakın BF biliyorum demesin gülerler çünkü. BC serisi COD un kopyası yani Counter Strike gençliği için yapılmış. Biraz fark olsun diye DICE map i büyütüp geleneksel BF serisi araçlarından koymuş. Ama BC de gerek silahlarla adam öldürmek olsun, gerek araç sürmek olsun resmen bebe işi. BC de heli süren biri BF2 de sürmeye kalksa afallar herhalde. BF2 de helikopter sürmek çok daha gerçekci ve zevklidir. BF2 de 7 sınıf vardır, BC de kac tane bilmiyorum ama az olduğu kesin BC konsollar için yapılmış bir seridir bu yüzden basit oynanışı vardır. Benim gıcık olduğum nokta bu konsolcular kendilerini PC oyuncularından daha pro zannediyor. Konsol fps lerinde resmen aim var be. Adamın yakınına hedefi getirdinmi resmen kitleniyor adama gamepad. Bebe işi resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Battlefield 2 oynamamış **** nasılda belli oluyor. BF2 PC ye özel bir oyun olduğu için daha gerçekci ve zordur. Bad company ile BF2 arasında zorluğa örnek cobra helikopteri nin sürüş sistemidir. Bad company de helikopter sürmek resmen cocuk oyuncağı 5 yaşındaki cocuk bile sürer. BC oynayan biri gelipde BF2 de pro olmuş birine sakın BF biliyorum demesin gülerler çünkü. BC serisi COD un kopyası yani Counter Strike gençliği için yapılmış. Biraz fark olsun diye DICE map i büyütüp geleneksel BF serisi araçlarından koymuş. Ama BC de gerek silahlarla adam öldürmek olsun, gerek araç sürmek olsun resmen bebe işi. BC de heli süren biri BF2 de sürmeye kalksa afallar herhalde. BF2 de helikopter sürmek çok daha gerçekci ve zevklidir. BF2 de 7 sınıf vardır, BC de kac tane bilmiyorum ama az olduğu kesin BC konsollar için yapılmış bir seridir bu yüzden basit oynanışı vardır. Benim gıcık olduğum nokta bu **** kendilerini PC oyuncularından daha pro zannediyor. Konsol fps lerinde resmen aim var be. Adamın yakınına hedefi getirdinmi resmen kitleniyor adama gamepad. Bebe işi resmen.

bf2 oynamış birisi olarak bc2 harita küçüklüğü uçak ve uçak gemisi eksikliği ve helikopter dışında bf2 den çok iyi
    bc2 oynamamış yada oynamış ama anlamamışlar nasıl belli oluyor
    destruction 2.0 süper birşey
    ayrıca zırhlılarda ve helide perklerin hepsinin açılmayıp seçmeli olması çok saçma

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

Şimdii madem sürükleme olacak, o zaman respawn süreleri uzun olur eğer respawn süreleri uzun olmazsa kimse sürüklemeyle uğraşmaz.Ayrıca vurulan bir takım arkadaşımızı nereye sürükleyeceğimiz de merak konusu tutup yüzlerce metre ötedeki base'e götürmeyeceğiz herhalde ayrıca defible kaldırmak gibi bir saçmalık varsa, bu sürükleme işini kimse tınlamaz.

evet spawn süresi çok uzun olmalı ki takım arkadaşını kurtarmak bir anlam ifade etsin

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Valla şimdi burda Arma yı övmek istemiyorum ama şu video yu bir izleyin derim. Kim ne derse desin araç kullanacaksan abi, Arma dan iyisi yok.

BF3 ten tek istediğim şu araçları biraz gerçekçi yapsınlar artık. bc2 de t-90 ile M1A2 abrams dış görünüm hariç hiç bir farkı yok, AH-64 le havoc aynı

arma çok iyi bir savaş similasyonu ama battlefield çok iyi fizik motoruna sahiparaçların engebeli arazide paletlerinin şekilden şekile girmesi ortalığı toz duman alması çok gerçekçi ve güzel
    ayrıca ben battlefield1942 deki B52 bombardıman uçağını özlüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Şubat 2011; 2:07:38 >

• Konsolda oyun oynamamış ****lerde hemen belli etmekte kendilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Konsolda oyun oynamamış ****lerde hemen belli etmekte kendilerini.

**** nedemek oluyor eğer hakaretse iade ederiz iltifatsa kabul ederiz
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.