Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O küfreden arkadaş.Konsol'da sadece bf ve cod serisinde auto-aim var.Killzone serisini bir oynasan gerçekçi oynayış neymiş görürsün.

Bak burda oyundaki takım oyunun nasıl sağlandığını gör.Hiç bir auto-aim desteğide yok oyunda.Ağır yaralanma bile var.Görürsün.
    Ayrıca o aim olayı kapatılabiliyor.Ben sadece bıçak yememk için açıyorum.Ve o olay adam 1 metre yakınındaysa çalışır.

Bu oyunda 256 kişilik.64 kişinin 4 katı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 21 Şubat 2011; 12:39:13 >

• Bu arada konuyu kirlettiğim için özür dilerim ama cevap vermek gerekliliği istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Konsolda oyun oynamamış ****lerde hemen belli etmekte kendilerini.

**** nedemek oluyor eğer hakaretse iade ederiz iltifatsa kabul ederiz

SurlarÖnünde adlı arkadaşın dediği üzere.
  • küfür yazmadım orda.konsol cular yazınca nedense yıldız olarak gösteriyor. konsolcular konsolcu lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 21 Şubat 2011; 14:08:06 >
  • deneyeyim bakalım

konsolcular

edit: gerçekten öyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Şubat 2011; 15:01:28 >
  • Hiç oynamadığın belli oluyor.Ps3 ve box'ta aşırı derecede iyi oyun oynayanlar.Hatta en sniper ps3'teki fubus-maxsimus şu an.Adam bir elde en az 16000 puan yapıyor.
    En iyi call of duty black ops oyuncularından biri xbox onuyor.Youtube'da videoları var.Aç bak,adı optic predator.
    Bu adamlar fps türüne hakaret mi ediyor?Hiç bir otomatik aim sanşları yok bende bu iki oyunu oynuyorum ve bunların yarısını yapamıyorum.
    Bu adamlar fps türünü geliştiren insanlar.
    O video'da paylaştığım kz3'te bc2'nin bebek oyunu kalacağı kadar hardcore bir oyun.Hele ikincisi hardcore'lik bakımından bir çok oyuna bin basar.
    Pc'dekiler konsoldakilerle 64 kişi oynayamıyorsunuz derken 256 kişilik bir oyunu görmüyorlar.O videomada bak.
    Amâ asıl fanboy olduğunu hala kabul edemiyorsun.Konsoldaki fps'lerde pc'dekinin aynısı.Bize öyle aimbot'lu oyun vermiyorlar.Gerçek aimbot sizde.

• forevır pisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Hiç oynamadığın belli oluyor.Ps3 ve box'ta aşırı derecede iyi oyun oynayanlar.Hatta en sniper ps3'teki fubus-maxsimus şu an.Adam bir elde en az 16000 puan yapıyor.
    En iyi call of duty black ops oyuncularından biri xbox onuyor.Youtube'da videoları var.Aç bak,adı optic predator.
    Bu adamlar fps türüne hakaret mi ediyor?Hiç bir otomatik aim sanşları yok bende bu iki oyunu oynuyorum ve bunların yarısını yapamıyorum.
    O video'da paylaştığım kz3'te bc2'nin bebek oyunu kalacağı kadar hardcore bir oyun.Hele ikincisi hardcore'lik bakımından bir çok oyuna bin basar.
    Pc'dekiler konsoldakilerle 64 kişi oynayamıyorsunuz derken 256 kişilik bir oyunu görmüyorlar.O videomada bak.
    Amâ asıl fanboy olduğunu hala kabul edemiyorsun.Konsoldaki fps'lerde pc'dekinin aynısı.Bize öyle aimbot'lu oyun vermiyorlar.Gerçek aimbot sizde.

he bizde mouse la aim bot yapiyoz. 97 doğumlu birinden ne kadar objektif ve mantıklı bir yorum bekleyebilirsinki zaten. resmen bebelerle uğraşıyoz burda ya hadi bakim abim konsol bölümüne sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 21 Şubat 2011; 20:57:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi

eğer arma2 gibi yaralıyı taşıma veya çekme varsa bf3 simulasyona doğru ibreyi dayamış demektir.buda iyi haber.öyle zıp zıp zıplayan oyuncular elektrik şokunu çakınca dirilen askerler yok demek.oyunda adam gibi bir çatışma düzeni olsun yeter.counter strike gibi 3 metrede 5 metrede birbirimizi vurmayalım.

Tamam adamı sürüklüyoruz ok de.YA sonra.Bu adam hep yerde kalacak değil.cebimizden ameliyat masasıda çıkamaycağına göre.Yİne illahaki bir diriltirici aparat olacaktır

Valla, Medic'in eline M240, MG3 gibi hafif(!) makineli tüfekleri vermektense, 82 parça ameliyat seti vermeyi tercih ederim.

O ayrı bir saçmalık zaten, medic dediğin arkalarda durur, Bad Company 2 de en önde çatışıyorlar

katılıyorum

daha bir tane de solda vardı onu alamadım ekrana

Tiplere bak

Her zaman böyleydi. Medic oynadığım zamanlardan nefret ediyorum hakkını yemiyim sağolsun sayesinde az SPM yapmadım.

• Sonuçta en fazla aim-bot pc'nin hem güzelliğini hem de kötülüğünü veren geniş kullanımından dolayı pc'de değil mi?Yalan mı?
  • quote:

Hiç oynamadığın belli oluyor.Ps3 ve box'ta aşırı derecede iyi oyun oynayanlar.Hatta en sniper ps3'teki fubus-maxsimus şu an.Adam bir elde en az 16000 puan yapıyor.

Konuyu konsol-pc tartışmasına çevirdiğiniz için sizi kutluyorum siz bc2 ve killzone 3 gibi bir oyunu nasıl karşılaştırabilirsiniz ki ikisininde konusu amacı farklı biri FPS diğeri ps3 cülere (yıldız çıktığı için böyle yazıyorum) hitap eden farklı bir olgudan bahseden karmaşık FPS gerçek savaş tadını bir koloniyi temsil ederek mi alırsın yoksa bir ülkeyimi buna cevap ver.Ayrıca konsola benim bildiğim bf2 çıkmadı bf3 'ün çıkma sebebi ise tamamen duygusal

BF serisinin tamamem PC 'ye özel olması gerekirdi bence bu konuda oyunu şekilden şekile sokacaklar farklı oyun yapsalar ya da sadece konsola çıkarsalar oyunun kalitesi düşmezdi (bkz. BC1 , ps2 de modern combat) Eğer hemen eleştri yapcaksan şunu da belirteyim iki konsolada sahibim hem xbox 360 hem ps3 var ama BANA GÖRE ( bu benim düşüncem sizleri bilemem) Konsolda FPS oynanmaz.seni bilemem alışırsın edersin oynarsın fakat ben pc deki o tadıkonsolda alamıyorum konsol bana göre gow3 tarzı fifa11 gibi oyunların makinesidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemBabus -- 21 Şubat 2011; 21:17:53 >

• Battlefield serisinin yapımcısı DICE'ın şu sıralar Battlefield 3 yapımına odaklandığını biliyoruz. Ancak DICE genel müdürü Karl-Magnus Toedsson, firmanın Battlefield 3 dışında başka projelerinin bulunduğunu açıkladı.

Game Informer'ın DICE stüdyolarında yaptığı tur esnasında Toedsson, "Firma olarak çalıştığımız, başka gizli projelerimiz de bulunuyor. Ancak ne yazık ki, şuan için bununla ilgili bir açıklama yapamayacağım." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde EA, bir DICE yapımı oyun olan Mirror's Edge 2'nin yapımının askıya alındığını açıklamıştı. Game Informer'ın röportajını ve DICE stüdyolarını görmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

BSC

Süper haber, ps3 de oynanmaz bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Battlefield serisinin yapımcısı DICE'ın şu sıralar Battlefield 3 yapımına odaklandığını biliyoruz. Ancak DICE genel müdürü Karl-Magnus Toedsson, firmanın Battlefield 3 dışında başka projelerinin bulunduğunu açıkladı.

Game Informer'ın DICE stüdyolarında yaptığı tur esnasında Toedsson, "Firma olarak çalıştığımız, başka gizli projelerimiz de bulunuyor. Ancak ne yazık ki, şuan için bununla ilgili bir açıklama yapamayacağım." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde EA, bir DICE yapımı oyun olan Mirror's Edge 2'nin yapımının askıya alındığını açıklamıştı. Game Informer'ın röportajını ve DICE stüdyolarını görmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

BSC

Süper haber, ps3 de oynanmaz bu oyun

yeni bir medal of honordan bahsediliyordu o da olabilir.

• delgado505
    Onu bende söylemiştim daha önce.Bu oyun bu şekilde iki tarafıda mutlu edemiyor.Aha böyle kavga ediyoz.
  • Anca mesajımı şikayet edersin zaten.Bazı şeyler acı geliyor tabi.BF neyinize sizin gidin mag oynayın 256 kişi hadi bırakın BF'yi.koca mag varken yakışmıyor BF oynamak size.Konsol boylar.Gamepad lol.

''FPS türünü konsol cular geliştiriyor'' şu lafa bak ya otur hıçkıra hıçkıra ağla.. DH bile karşı ''Konsol cular'' yazmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 22 Şubat 2011; 0:01:39 >
  • quote:

hadi ya öyle miymiş ?
    Fps konsol işi değildir.Oynanır ama pcdeki kadar zevk vermez ayrıca konsolda iyi oyuncuların bulunması konsolu pc'den üstün kılmaz.Fps pcde oynanır ben bunu bilirim

• şu görüntülere bakıp da pc yi kötülemeye çalışan konsol cuların aklına şaşarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 22 Şubat 2011; 9:05:00 >

• quote:

microsoft o en iyiler dediklerinle pc cileri kapıştırmıştı ortak platformda. pc ciler konsolcuları öyle bir ezmişti ki adamlar konsol oyuncularıyla pc oyuncularını aynı yerde buluşturmayı amaçlayan projeyi iptal ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 22 Şubat 2011; 9:46:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

microsoft o en iyiler dediklerinle pc cileri kapıştırmıştı ortak platformda. pc ciler konsolcuları öyle bir ezmişti ki adamlar konsol oyuncularıyla pc oyuncularını aynı yerde buluşturmayı amaçlayan projeyi iptal ettiler.

körler ülkesinde tek gözlü kral olurmuş bu da öyle
    o konsol cular gelsin bizim TURK clan ile kapışsınlar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.